lélekgyógyász | Önmegvalósítás.hu

lélekgyógyász

Az összes betegség lelki eredetű. A lelki problémák testi tünetekben nyilvánulnak meg. A lélek nyelve (üzenete) a betegség.

Tóth Anikó vagyok, becenevem Anesz.
Spiritiszta, Reinkarnációs- és Lélek Terapeuta, Metafizikai Speciális Tanácsadó.

10 éve kezdett először foglalkoztatni a reinkarnáció és a karma. Azóta sok víz lefolyt azon a bizonyos Dunán. Tanfolyamok, iskolák, képzések, előadások, könyvek stb. Faltam és falok most is mindent, ami a témához kapcsolódik.
Elmondhatom, hogy elégedett és boldog ember vagyok, hiszen nagy nehézségek árán, de megtaláltam az utam és azt csinálhatom amit szeretek.

Spirituális ébredése 31 évesen kezdődött. Ébersége folyamatosan változott és ennek során fokozatosan tudatára ébredt a anyagi világot átható más létsíkok jelenlétének. Ennek során egyre több létidejének tapasztalatait tudatosította és elkezdte ezek integrációját a jelenlegi életébe. Ennek során megértette női és férfi energiák egyensúlyának a jelentőségét, a hitrendszerek, régi viselkedési minták és a tömegtudat meghatározó szerepét éltünkben.

Energizáló, izomlazító, relax masszázst csinálok.
Lélekmasszázs segítségével segítek mindenkinek,aki elakadt az életében és az Útján. Ráhangolódok a rezgéseidre és segítek helyes Útra terelni az Életedet kedves érdeklődő. Csakrát harmonizálok,energizálok.
Ha felkeltettem érdeklődésedet, a következő telefonszámon további tájékoztatást adok: 70/678-0231.
Szeretettel várok mindenkit,aki kíváncsi vagy segítségre van szüksége.
Kérem,aki segítséget kér emailben,adja meg az elérhetőségét,mert anélkül nem tudom felvenni vele a kapcsolatot.

Üdvözlettel: Németh Andrea

Tartalom átvétel