Várdai Enikő | Önmegvalósítás.hu

Várdai Enikő

Várdai Enikő vagyok. 11 évesen kaptam első szemüvegemet (-1 dioptria), majd pár év múlva a következőt (-2 dioptria). Középiskolás koromban kezembe került két könyv:
Ralph J. MacFadyen: Dobd el a szemüveged!
Henry Benjamin: Tökéletes látás szemüveg nélkül

Ez a két könyv keltette fel érdeklődésem először a szemtorna iránt. Aztán elfelejtődött a dolog. Legerősebb szemüvegem -3,5 dioptriás volt. 2007. októberében aztán ismét kezembe került egy könyv:
Leo Angart: Szerezd vissza éleslátásod

Majd részt vettem Leo Angart és Vén Péter tanfolyamán is, ami nagy hatással volt rám. Később szemtrénernek tanultam, 2009. októberében pedig sikeres vizsgát tettem az ETI-ben, tehát hivatalosan is szemtréner lettem.

Fentiekből látható, hogy a látástréning rögös útjait magam is járom, a gyakorlatok tekintetében saját tapasztalatokkal is rendelkezem.

"Az öngyógyítás megköveteli azt az elhatározást, hogy alaposan magunkba nézzünk és megtegyünk mindent saját érdekünkben.

A gyógyuláshoz elsősorban belső erő kell: hit, konok elszántság, idő, türelem és alázat. Más hozzáállás. Akinek sikerül, annak átértékelődik az önmagáról, a külvilágról, a betegségekről és az egészségről alkotott nézete. Átértékelődik a világ. Hosszú és gyötrelmes út vezet idáig, de ez maga a fejlődés."

Meir Schneider

Telefon: 
+36205985278
Beküldte: | 2011. aug. 05. péntek - 15:28

Hozzászólások

0 hozzászólás