Lucia | Önmegvalósítás.hu

Lucia

gabinévjegykártya.jpg

Lucia vagyok.

Gyermekkorom óta foglalkoztatnak az emberi lélek, a test és a szellem működésének összefüggései, valamint a pozitív gondolkodás teremtő ereje. Ezek az ismeretek segítettek nekem abban, hogy kigyógyuljak egy hosszú évekig tartó, kilenc műtéttel és sok sok fájdalommal járó mozgásszervi betegségből. Számomra ez nagyszerű kezdet volt az önismeret rögös útján. Kifejlesztettem , egy az ősi jóga gyökereiből táplálkozó mozgásformát, melyet kifejezetten a gerinc- és a vázizomzat erősítésére ajánlok, de a visszajelzések igazolják, hogy koncentrációs nehézségekkel, és szexuális problémákkal küzdők számára is hatékony segítséget nyújt. Azóta elkötelezett híve vagyok a jógának, melynek mindne áldott nap tapasztalom jótékony hatását.

A JATE Bölcsészkarán tanultam, de ma már azzal foglalkozom, ami legbelül igazán érdekel: a jógával, a tarot-numerológiával, és az enneagrammal. Mindezek a csodálatos, több ezer éves filozófiai rendszerek számomra minden helyzetben segítenek, hogy békét találjak önmagamban és a világban. Arra törekszem, hogy a tudásomat és a megszerzett tapasztalataimat másokkal is megoszthassam, ezért a személyiségépítő jóslás- és tanácsadás mellett a tanítást is fontosnak tartom.

Az enneagramm elsajátításával, önmagunk mélyebb megértésével egy szebb valóságot teremthetünk az életünk minden síkján.A tarot kártya ősi szimbólumaiban rejlő mélyebb jelentések olvasásának elsajátításával pedig megkaphatjuk az életünkre vonatkozó útmutatást és tanácsokat.A tarot kártya használatát mesterem Dr Kazanlár Ámin Emil szellemében oktatom.

Célom az, hogy minden hozzám forduló embert támogassak abban, hogy egy életen át kitartó diákjai legyenek saját maguknak!

Telefon: 
+36705046091
Beküldte: | 2009. márc. 06. péntek - 15:56

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre