Vasárnap transzlégzés! | Önmegvalósítás.hu

Vasárnap transzlégzés!

Transzlégzés - vasárnap18 órától

Ismét lesz transzlégzés, sokunk kedvenc gyakorlata a belső tisztulásra, felszabadulásra, örömtáncra!

Tudatunk megtisztításának egyik kiváló módszere a transzlégzés (holotróp légzés). Már az indiánok, hinduk és más ősi népek is alkalmazták ezt a spirituális módszert, hogy a tudat mélyén nyugvó tartalmakat feltárják és rendet tegyenek végre. Hatása oly intenzív, hogy régmúlt fájdalmaitól, terheitől lehet megszabadulni, új felismeréseket kapunk jelenlegi problémáinkról, valamint felejthetetlen spirituális élményeket is adhat a 1,5 órás légzőgyakorlat.

A gyakorlás folyamán hanyatt fekve, intenzív zenére, befelé figyelve lélegeznek a résztvevők és ez olyan energia és figyelem koncentrációt hoz létre, amiből megszületik a belső utazás.
Részletes leírást a transzlégzés folyamatáról, szabályairól itt olvashatsz. 

Elmesélni nem lehet, milyen csodálatos élményeket ad, ezért a legjobb, ha Te magad is kipróbálod! Hívd el barátaidat, érezzétek jól magatokat!

Olvasd tovább >>

Miért nem kellek, nem fogadnak el? - előadás szombat este

Az egyik legnehezebben feldolgozható helyzet, amikor azzal találkozol, hogy nem szeretnek, nem fogadnak el. Különösképpen érthetetlen és elfogadhatatlan ez olyanoktól, akik a legközelebbi hozzátartozóid, mint a szüleid, gyermekeid, testvéreid vagy a párod. De hasonlóan nehéz helyzetet teremt az is, ha rendszeresen botlasz bele az elutasításba, el nem fogadásba a munkahelyeden vagy a barátaid, ismerőseid körében.

Bárhonnan is kapod a rendszeres és visszatérő elutasítást, a "nem kellek", "nem vagyok elég jó", "nem fogadnak el" érzése mind valószínűleg ugyanarra az okra vezethető vissza.

Van, akinél ez eltávolodást, elszigetelődést vált ki, esetleg hosszan tartó depressziót. Másoknál ez lehet a maguk vagy mások felé állított maximalizmusuk alapja.

Olvasd tovább >>

Önismereti tábor május 14-17.

A pünkösdi hosszúhétvégén egy felejthetetlen élményeket adó önismereti és spirituális táborba várlak:
Az önismereti táborban a belső munka, tudatosodás és problémamegoldás mellett helye lesz néhány kirándulásra szent helyekre, hangulatos esti beszélgetésekre egy pohár bor és tudatos emberek társaságában.

A tábor célja többrétű:
A kezdőknek lehetőségük nyílik elsajátítani az önismereti munka legfontosabb alapgyakorlatait, mint a helyes önértékelést, önelfogadást és szeretet adást, valamint az őszinteség növelését. Mivel ezek számunkra nem csak jól hangzó szavak, hanem hatékony meditációs technikák, ezért aki még nem tud meditálni, az a meditációt is könnyedén megtanulhatja a pár nap alatt!

A haladó önismereti úton járóknak segítséget nyújtunk a felvetett életproblémák mélyebb megértésében, majd célzott gyakorlatokkal elindulhatnak a megoldás útján. Ehhez személyes tanácsadást, konzultációt kapnak minden esetben, mert így lehet a leghatékonyabban fejlődni, változni.

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2016. ápr. 18. hétfő - 19:56