Transzlégzés és Tantra programok | Önmegvalósítás.hu

Transzlégzés és Tantra programok

Szervusz!

Nagyon jó hangulatú volt a legutóbbi transzlégzés. Először majdnem elmaradt, aztán csak összejött a csapat, 13 fővel kezdtünk neki a transznak. Egy-két kurjongatástól és pityergéstől eltekintve nem volt nagy érzelmi kitörés, viszont a legvégén a levezető szakasz csendjében egy olyan nevetés hullám söpört végig a csapaton, ami teljesen felszabadított mindenkit!
Alig bírtuk abbahagyni, igazából nem is akartuk, így is eltartott vagy 5 percig. Szuper volt!  :-)

Két hét múlva lesz a következő transzlégzés, várlak szeretettel!
Huszti Sanyi
 

Transzlégzés Budapesten - november 14.  18 órától

Ismét lesz transzlégzés, sokunk kedvenc gyakorlata a belső tisztulásra, felszabadulásra, örömtáncra!

Tudatunk megtisztításának egyik kiváló módszere a transzlégzés (holotróp légzés). Már az indiánok, hinduk és más ősi népek is alkalmazták ezt a spirituális módszert, hogy a tudat mélyén nyugvó tartalmakat feltárják és rendet tegyenek végre. Hatása oly intenzív, hogy régmúlt fájdalmaitól, terheitől lehet megszabadulni, új felismeréseket kapunk jelenlegi problémáinkról, valamint felejthetetlen spirituális élményeket is adhat a 1,5 órás légzőgyakorlat.

A gyakorlás folyamán hanyatt fekve, intenzív zenére, befelé figyelve lélegeznek a résztvevők és ez olyan energia és figyelem koncentrációt hoz létre, amiből megszületik a belső utazás.
Részletes leírást a transzlégzés folyamatáról, szabályairól itt olvashatsz. 

Elmesélni nem lehet, milyen csodálatos élményeket ad, ezért a legjobb, ha Te magad is kipróbálod! Hívd el barátaidat, érezzétek jól magatokat!

Olvasd tovább >>

Tantra nap - most vasárnap

Sok mindent adhat számunkra a tantra: igazi belső megnyílást Önmagunk és mások felé, az élet szeretetének és élvezetének újra felfedezését, lelki-spirituális élményeket vagy akár az intimitásunk és szexualitásunk felszabadítását.

Ezen a programon a gyakorlatokon keresztül kaphatsz betekintést a tantra útjába, ha kíváncsi vagy rá, de még nincs róla tapasztalatod.

Szeretném, ha minél többen megtanulnátok és az életetekbe, kapcsolataitokba is bevinnétek ezt a gyönyört és spirituális élményeket egyszerre adó gyakorlást!
Ha megszeretted, magadénak érzed, akkor szerettel várlak a 4 napos Tantra táborba, ahol még tovább haladhatsz a tantra csodálatos útján!

Olvasd tovább >>

Tantra tábor - november 23-26.

Sok mindent adhat számunkra a tantra: igazi belső megnyílást Önmagunk és mások felé, az élet szeretetének és élvezetének újra felfedezését, az intimitásunkat és szexualitásunkat elzáró gátak feloldását, valamint lelki-spirituális élményeket. Vannak, akik a lelküket találják meg, mások a nemiség, párkapcsolat terén fejlődnek hatalmasat egy-egy tantra program során. Ha vágysz a lelki kapcsolódásra, szeretnéd megismerni magadat és megérezni a másik embert, akkor ez a tábor Téged vár!

Olyan jó sikerültek a legutóbbi Tantra táborok, annyira élveztük a mély lelki és energetikai kapcsolódás adta örömöt, hogy ismét szervezünk egy Tantra tábort.
Szeretném, ha minél többen megtanulnátok és az életetekbe, kapcsolataitokba is bevinnétek ezeket a gyönyört és spirituális élményt adó gyakorlatokat!

Akik már voltak, azóta is erről áradoznak, mindenkit invitálnak, hogy próbálják ki, tapasztalják meg a kapcsolódás új szintjét.

Olvasd el a visszajelzéseiket:

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2015. okt. 29. csütörtök - 13:31