Transzlégzés információk | Önmegvalósítás.hu

Transzlégzés információk

Szervusz!

A budapesti transzlégzés programokra eddig több százan jelentkeztetek, én küldöm is szorgalmasan a program értesítőket, azonban eddig nem volt megoldott a leiratkozás. 
Most megoldottam: Ennek a levélnek az alján végleg le tudsz iratkozni, ha nem kérsz több értesítőt a transzlégzés programokról.
  

Ha viszont szeretnél a jövőben transzlélegezni, akkor kérlek, segíts engem azzal, hogy megválaszolsz 4 kérdést arról, mikor, mennyiért jönnél szívesen transzolni: https://docs.google.com/forms/d/1j1JdhWnVfe-a2HJNVuH4Mf5vdQAycP_4OB49xZ6MPAA/viewform

A válaszadók között megvilágosodás élményeket sorsolok ki.  ;-)

Köszönöm!
Huszti Sanyi

Transzlégzés Budapesten - szombaton 18 órától - még van pár hely!

Ismét lesz transzlégzés, sokunk kedvenc gyakorlata a belső tisztulásra, felszabadulásra, örömtáncra!  :-D

Tudatunk megtisztításának egyik kiváló módszere a transzlégzés (holotróp légzés). Már az indiánok, hinduk és más ősi népek is alkalmazták ezt a spirituális módszert, hogy a tudat mélyén nyugvó tartalmakat feltárják és rendet tegyenek végre. Hatása oly intenzív, hogy régmúlt fájdalmaitól, terheitől lehet megszabadulni, új felismeréseket kapunk jelenlegi problémáinkról, valamint felejthetetlen spirituális élményeket is adhat a 1,5 órás légzőgyakorlat.

A gyakorlás folyamán hanyatt fekve, intenzív zenére, befelé figyelve lélegeznek a résztvevők és ez olyan energia és figyelem koncentrációt hoz létre, amiből megszületik a belső utazás.
Részletes leírást a transzlégzés folyamatáról, szabályairól itt olvashatsz. 

Elmesélni nem lehet, milyen csodálatos élményeket ad, ezért a legjobb, ha Te magad is kipróbálod! Hívd el barátaidat, érezzétek jól magatokat!

Itt jelentkezz >>

Új párkapcsolat bevonzása tanfolyam - szept 26-27.

Ezen a párkapcsolati tanfolyamon elsajátíthatod a számodra megfelelő partner bevonzásának elméleti és gyakorlati módszerét.

  • Megérted, hogy miért és hogyan keressük ösztönösen a párunkat, és miért hibás ez a módszer.
  • Rálátsz arra, hogy merre visznek a vágyaid, milyen a Te párkapcsolati ideád?
  • Megtudod, hogy milyen félelmeket hordozol magadban a korábbi kapcsolataidból.
  • Ezeket a félelmeket feloldva és a vágyaidat rendezve, letisztázod a benned élő partner képét.
  • Speciális önismereti gyakorlatok segítségével megismered, hogy pontosan milyen partner való hozzád.
  • A párkapcsolati bevonzás profi technikáját elsajátítva immár képessé válsz arra, hogy valóban bevonzd a hozzád illő partnert!

A bevonzás módszerét évek alatt fejlesztettem ki és több tucat párkapcsolati bevonzással szereztem bizonyosságot a működőképességéről, hatékonyságáról.

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2015. szep. 23. szerda - 17:02