Őszi tábor és önismereti tréningek | Önmegvalósítás.hu

Őszi tábor és önismereti tréningek

Szervusz!
Te mivel töltöd a hosszú hétvégédet?

Mi bizony táborozni fogunk Szentbékkállán: Önismereti gyakorlatokkal, meditációkkal, transzlégzéssel oldjuk, tudatosítjuk magunkat, belülről kiindulva rendezzük az életünket.

Ha szeretnél Te is fejlődni, tudatosabbá válni, gyere tarts velünk, jelentkezz most!

Önismereti tábor - október 23-26.

Őszi önismereti táborunk október 23-26. hosszú hétvégéjére lett szervezve, hogy velünk tarthass, ha nyitott vagy a belső munka, meditáció, tudatos problémamegoldás felé!

Célunk, hogy a résztvevők elmélyedhessenek a tudatosság - önértékelés, önelfogadás, megbocsájtás és szeretet adás - eszközeivel. Ezáltal képesek legyenek megoldani életproblémáikat, megtalálni a sikerhez és boldoguláshoz vezető utat.
Ehhez négy napon keresztül önismereti előadások, beszélgetések, problémamegoldó meditációk, energetikai gyakorlatok és tudatos emberek társasága fog segíteni.

Ha kész vagy a megújulásra, vagy csak egyszerűen sok kérdésed van az élettel, Önmagad működésével kapcsolatban, akkor gyere el! A személyre szabott gyakorlatok és a közös beszélgetések mindenkinek lehetőséget biztosítanak, hogy tovább fejlődjön az útján!

Olvasd tovább >>

Új párkapcsolat bevonzása tréning - nov 1-2.

Ezen a tréningen elsajátíthatod a számodra megfelelő partner bevonzásának elméleti és gyakorlati módszerét:
- Pontosan milyen partner a hozzád való?
- Mire vágysz, mi a párkapcsolati ideád?
- Honnan fakadnak ezek a vágyak?
- Milyen félelmeket hordozol magadban a korábbi kapcsolataidból?
- Félelmek, elutasítások feldolgozása
- A bevonzás profi technikája.

A módszert évek alatt fejlesztettem és több tucat párkapcsolati bevonzással szereztem bizonyságot működőképességéről, hatékonyságáról.
Mint tudatosításon alapuló bevonzás technika, nem csak partner bevonzására, hanem gyakorlatilag bármilyen dolog bevonzására alkalmazható: új lakás, munkahely, vásárlás, kapcsolatok...
"Tudatosításon alapuló bevonzás" azt jelenti, hogy nem mágiát vagy más karmikus visszahatást keltő "buta" technikát alkalmazunk, hanem a bennünk levő világ tudatosításán keresztül gyakorlunk hatást a körülöttünk levő világra.

A módszer jóval fejlettebb, mint a manapság népszerű agykontrollos és Secret-es (Titok) bevonzás technikák, ennél fogva a hatékonysága is messze jobb. Nekem évek óta 100%-osan működik, gyakorlással hasonló eredményesség érhető el.

Olvasd tovább >>

Kötődés elengedése tréning - nov. 15-16.

Kötődéseink kezdetben örömöt és teljességet adnak, később viszont a legmélyebb szenvedésünk forrásai lehetnek. Ragaszkodunk egy volt szerelemhez, elhunyt rokonhoz, vagy kötődünk tárgyakhoz, vagyonhoz, függünk a szenvedélyeinktől - egy a közös bennük: képtelenek vagyunk elengedni, érzelmileg teljesen szétcsúszunk a kötődésünk miatt.
Ez az állapot nem is fog megváltozni addig, amíg nem alkalmazod az elengedés tudatos, önismereti alapokon nyugvó módszerét!

A kötődés oldásához ugyanis kevés az, ha megpróbálod elfelejteni vagy ritkán gondolsz rá, esetleg kerülöd a találkozást! Sem az idő, sem a távolság nem segít rajtad, hiába nyomod el a tudatalattidba a vágyódást-hiányt. A kötődés tovább él Benned és bármikor újra a felszínre tör, ha nem dolgoztad még fel a valódi alapjait. 

A kötődés elengedésének van egy hatásos módszere, amelyet ha megtanulsz, képes leszel bármilyen mély kötődést elengedni, ragaszkodásodat és függőségedet felszámolni.

Milyen kötődésekre alkalmazható a módszer?...

Olvasd tovább >>

Önértékelés és önbizalom növelése tréning - nov 29-30.

Az önbizalom tartást, magabiztosságot ad, mert tudom ki vagyok, mennyit érek, mire vagyok képes. Ezáltal tudok hinni magamban. Egy olyan belső erőt, bátorságot ad nekünk, amellyel érezzük, hogy képesek leszünk véghez vinni amibe belevágtunk.

Olvasd tovább >>

Jön-jön-jön!

- Önismereti alap tanfolyam 5 alkalmas
Budapesten, valamint levelező formában is!

- Előadások:

  • Szokj le a függőségeidről!
  • Párkapcsolati kötődések elengedése 
  • Félelmek és szorongás feloldása 
  • Gyász és elengedés tudatosan

Ezekről részletesebben a követekező hírlevélben írok majd.

Várlak szertettel az önismereti programokra!
Huszti Sándor

Beküldte: | 2014. okt. 20. hétfő - 13:57