Hiába vagy jó tanító, ha senki sem ismer! | Önmegvalósítás.hu

Hiába vagy jó tanító, ha senki sem ismer!

Szeretnék elmesélni Neked egy történetet arról, hogyan lettem népszerű önismereti tanító! Érdemes elolvasnod, mert nagyon tanulságos, és talán a Te is hasznosíthatod a benne rejlő tapasztalatokat!

Közel 15 éve már, hogy belecsöppentem az ezotéria világába a Tanítóm segítségével, amiért azóta is áldom! 5 év intenzív tanulás és gyakorlás után hozta el a sors, hogy valamiből meg kellett éljek és én legszívesebben ezzel a témával foglalkoztam.

Kapóra jött az alkalom, hogy akkor nyitott Veszprémben az Elixír könyvesbolt, ami azóta is az egyik legjobban menő Elixír üzlet. Sokat segítettek, hogy léleklátó-jósként megismerjenek a veszprémiek, de én magamat is sokszor "futtattam" azzal, hogy eljártam lelki közösségekbe, mindig vittem szórólapot és megmutattam, hogy ki vagyok és mihez is értek.

A szórólapok állandó gyártása és osztogatása mellett párszor a plakátjaimat is kiragasztottam az utcai hirdetőtáblákra és oszlopokra, de csak éjszaka mertem, nehogy megbüntessenek érte!
Próbálkoztam újsághirdetésekkel is az Elixír Magazinban, de erről hamar leszoktam, mert az égvilágon senki sem jelentkezett ezekre drága hirdetésekre!


Ebből tanulva, az interneten kezdtem el hirdetni magamat. Azon a nyáron indítottam el az első honlapomat, ami ugyan kezdetleges volt, de pár év alatt annyian megismertek általa, hogy egyre több meghívást kaptam más városokba is, így szépen beindult a munkám!

Később amikor a tanácsadásból tanfolyamok, táborok tartására váltottam, akkor is a weboldalam segített.

"Az interneten tudtam ugyanis a legkönnyebben és INGYENESEN meghirdetni egy-egy új tanfolyamomat."

Évek alatt egyre tapasztaltabbá váltam az internetes reklámozásban, így teljesen abbahagyhattam az éjjeli plakát ragasztgatást és a szórólapok fáradtságos kihordását. Elég volt a weboldalamra feltennem egy-két új cikket, majd a tanfolyam hirdetését és máris 10-20 emberrel több jött el a programjaimra!

A korábbi tanítványokkal is sokkal könnyebb volt így a kapcsolattartás és míg a 90-es években napokat telefonáltam egy program szervezéséhez, addig most már elég volt néhány kattintás, és több ezer embert elértem a híreimmel!

Igen, jól olvastad, több ezer (jelenleg 6477) ezoterikus, lelki úton járó emberrel lett email-kapcsolatom, és ez a szám csak hónapról-hónapra növekszik!

Lehetséges lenne ma több mint 6000 emberrel telefonos, vagy postai levelezős kapcsolatot fenntartanom?

Vagy még mindig a szórólapokkal és plakátokkal kínlódnék? Nem!

Az elmúlt 5 évben egyetlen szórólapot sem gyártottam, telefonon se hívtam fel senkit sem, és mégis 50-100 embernek tudtam előadásokat, tanfolyamokat vagy táborokat szervezni! Gyakorlatilag az internetnek köszönhetem, hogy ma ennyien ismernek és ennyien keresik a tanításomat!


Évek alatt nagyon sok jó képességű, nagy tudású tanítóval találkoztam, akiket nem tudtak elegen megismerni ahhoz, hogy elterjedjen a jó hírük, mert havi 50-100 emberrel való találkozás nem hozza meg ezt az elismertséget.
Csak rohangáltak egyik helyről a másikra, hogy résztvevőket találjanak a tanfolyamaikra és közben teljesen szétforgácsolódtak. Kár értük! Kár, hogy nem használták ki az internet adta lehetőséget.

Ezt megtanultam: "Hiába vagy jó tanító, ha senki sem ismer!"

A mai világban annyi az információ, hogy elveszel benne.
- "Ja, egy újabb tanító!" - gondolják magukban az emberek, aztán már el is felejtettek!

A legsikeresebb tanítókat sokszor becsmérelhetjük, hogy mi többet tudunk Tőlük. De egy dologban Ők biztosan jobbak: Tudják menedzselni magukat, mert jó helyen hirdetnek!

Ma egy méretes hirdetés a komolyabb magazinokban 50-200 ezer forintba kerül.
Egyszer hirdetni semmi. Többször kell meghirdetned magad, mire a sok információból kitűnsz, az emberek végre észrevesznek! Viszont ez már vagyonokba kerül!

Az új Önmegvalósítás.hu portál ezt a munkát és költséget megspórolja Neked!

Most INGYEN hirdetheted a munkádat, programjaidat annak a több ezres ezoterikus-spirituális közönségnek, akiket eddig is meg akartál szólítani.

Ha érdekel ez a lehetőség, akkor kattints ide!


Beküldte: | 2008. júl. 11. péntek - 14:58

Feliratkozás Hírlevélre