tudatosodás | Önmegvalósítás.hu

tudatosodás

2011. ápr. 19. 10:36
Kezdődik: 2011. ápr. 19. kedd 10:36
, tanfolyam, Vagács Andrea

Vagács Andrea vagyok, aki az elmúlt közel 14 év alatt útkeresőként számtalan tanfolyamot elvégzett, sok mindent megélt, próbált segíteni másokon és aztán nemrég rájött valamire.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján eljutottam oda, hogy megértsem, nem elég különböző alternatív gyógymódokkal, kívülről megtámogatni az embereket.
Nem elegendő energiát adni, masszírozni, rezgéssel bombázni a testet.
Ezek önmagukban nem elég hatékonyak, ha nem ismerjük meg saját életünk, létünk mibenlétét, illetve ha nem vesszük kézbe ennek irányítását.

görcs.jpg

Sziasztok!

Amikor nagyon mélyre utazok befelé, vagy pusztán figyelem a testemet, először talán kellemes, de később nagyon kellemetlen tünetegyütteseket tapasztalok.

Ilyenek például a görcsölések, végtagrángások, átmeneti tudat-zavar, belső elmosódottság, energetikai erő majd gyengeség.

Ezek már szinte tudom hogy együtt járnak a fejlődéssel.

Viszont egy új dolog ütötte fel a fejét. Csak a bal kezem kezd el görcsösen remegni.

Úgy remeg mint a kocsonya. Szinte egész nap.

Nos, ugye a balkéz a jobb agyféltekkel van összeköttetésben.

Szerintetek hogy lehet kilépni a sablonjainkból? Mennyire tudjuk tudatosan kezelni azt, amit nem veszünk észre, csak mint egy mókuskerék tapossuk és a következő kört rójuk? Ezt érzem az életemben is és nem látom a fától az erdőt. De már azt érzem ezt tudatosan nem lehet megoldani. Valami plusz kell hozzá, hogy az AHA érzés rám törjön. De mi az? Vannak eszközök a kezemben. De úgy lehet az a legnagyobb gondom, hogy türelmetlen vagyok.

Tartalom átvétel