Teremtés nap | Önmegvalósítás.hu

Teremtés nap

2012. aug. 25. 09:30
2012. aug. 25. 16:00
Kezdődik: 2012. aug. 25. szombat 09:30
Budapest, workshop, Huszti Sándor

Hogyan érhetjük el a céljainkat? Miként teljesítsük be vágyainkat?
Valóban mi vagyunk boldogulásunk akadályai?
Működnek a Secretes, bevonzó technikák?
Miként tudod konkretizálni és kitűzni céljaidat?
Vágy beteljesítés, bevonzás, teremtés, tudatos megvalósítás. 

A következő gyakorló napon ezekre a kérdésekre kapsz majd választ, valamint végig gyakoroljuk a hozzájuk tartozó teremtő, bevonzó és tisztító meditációkat mind!

Ha szeretnéd beteljesíteni vágyaidat, megteremteni életedben a szerelmet, gazdagságot, sikert, akkor itt a helyed!

Szeretettel várlak az Önismereti gyakorlásra!
Huszti Sándor

A program ára: 6000 Ft
Az önismeret alapjait addig is elsajátíthatod a Sirály csomagokból.

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Budapest, 1073, V. ker. Havas u. 2. 2/12.
10-es csengő
Térkép

Kezdődik:
2012. aug. 25. szombat 09:30

Vége:
2012. aug. 25. szombat 16:00

Helyszín:

V. ker. Havas u. 2. 2/12. 10-es csengő
Budapest 1073
Elérhetőség

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2012. aug. 07. kedd - 12:39

Hozzászólások

4 hozzászólás
secret
2012. augusztus 23. csütörtök, 10:57 | Látogató

Ha bevonzok mindent, amit az ego-m szeretne (pénz, kapcsolatok, siker stb), azzal nem térek le a tervezett útról?

Arra gondolok, hogy ha valakinek a szegénységet kellene megtapasztalnia vagy a sikertelenséget megismernie, hogy tovább fejlődjön, de ezektől való félelmében inkább bevonzza az ellentétüket, az lemond ezekről a tapasztalatokról, nem? Legrosszabb eseten a következő életére tolja át ezeknek a szükséges tapasztalásoknak az átélését.

Mit gondoltok?

Domoszlai Katalin képe
Félelemmel félelmeket tudsz teremteni
2012. augusztus 23. csütörtök, 17:51 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Átmenetileg sikeres lehet az egóból történő bevonzás, de még ez sem túl gyakori.

Törvényszerű az, hogy a tudattalanban lévő érzelmi töltet teszi oda a plusz vagy a mínusz jelet.

Vagyis ha valaki a szegénységtől fél, bevonzza a szegénységet. Más variációban van pénze ugyan, de olyan zsugori a félelmei miatt, hogy nem képes élvezni. A harmadik variáció szerint pedig bevonzza a pénzt és szépen elveszíti.

A lélek fejlődése érdekében megtervezett útra elkezdenek visszatéríteni a pofonok, amik megnyilvánulhatnak balesetekben, betegségekben, sikertelenségben, veszteségekben.

Szerintem nem lehet következő életre áttolni. Ha nem vagyunk az utunkon, örökös elégedetlenséget érzünk, amit nagyon kismértékben tud csak enyhíteni az anyagi és szakmai siker.

Aditi képe
Amit teremtesz (ami körülvesz, aki vagy, amit már elértél), az a
2012. augusztus 23. csütörtök, 17:52 | Aditi   Előzmény

Amit teremtesz (ami körülvesz, aki vagy, amit már elértél), az a tudati képességeid tükre. Amit bevonzol, az mindaz, ami tükrözi ezt számodra, illetve mindaz, ami továbbfejleszt.

Szerintem nem lehet "egoból bevonzani". A Secret nevezetű elmélet hiányos ilyen értelemben. Szerintem semmit nem tudsz bevonzani, ami nem a tudásodnak megfelelő, a saját belső tükröd, és a következő tanulási fázisnak a feladata számodra. Ha a sors-utad, (ami folyton el kell fogadnod, mert a meghatározottságaid, téves azonosulásaid folyamatos oldása) amely önmagát határozza meg, még nem érkezett el oda, hogy megtapasztald a a gazdagságot, nem fogod. És amikor meg fogod, úgyis csak arra fogsz rájönni, hogy ez sem az, amitől boldog leszel.

És jó párkapcsolat, jó anyagi helyzet, jó egészség és jó élet csak akkor lesz/lehet tartós társa az embernek, amikor ezeket az az azonosulásokat levetettet, és tudja, hogy nem az számít, amit elért, hanem amit megtanult ezek által.

Szerintem nem lehet letérni a sors-útról. csak beragadni egy feladatba, ami sorsszerűen elénk van tárva. Egy azonosulásba, egy helyzetben , amiben azt hisszük, meghatároz bármit is az a helyzet, ember, dolog, vagy kapcsolat, és nem látjuk a valódi (szellemi) feladatunkat mögötte. Azt hisszük, ha elengedjük a kapaszkodást elveszítünk valamit. pedig épp akkor láthatjuk meg azt a tanulást, ami mögötte van, amiért ebbe a helyzetben kerültünk.

Namaszte

Lehet, hogyha letér az ember az útról, akkor bevonz mindenfélét,
2012. augusztus 26. vasárnap, 16:58 | olahcsaba   Előzmény

Lehet, hogyha letér az ember az útról, akkor bevonz mindenfélét, amik nem odavalók. Valószínű, hogy a tartalmas lét nem véletlen és nem is hiábavaló.

Szerencsére nekem megadatott - és ezért kérem, ne irigyeljetek - hogy átéljem az EGO mindkét oldalát. Ti hogy vagytok ezzel? Mármint a saját ego felépítésével?