SzeretetPercek | Önmegvalósítás.hu

SzeretetPercek

2011. jún. 09. 18:00
Kezdődik: 2011. jún. 09. csütörtök 18:00
Budapest, workshop, Száraz Ildikó

Az anyukám szeret engem. – fordult hozzám a négyéves Kriszti, miközben a játszótér felé közeledtünk. Ahogy elnéztem csillogó szemét, vékonyka alakját, ahogy szökdécselt előttem, eszembe jutott, hogy milyen kevés felnőtt mondja ezt el magáról.

Mennyi nehéz gyermekkorral találkozhatunk, hány és hány embernek hiányzik az odaadó szülői szeretet. Milyen sokan panaszkodnak, hogy nem kapták meg a bensőséges ölelést. és ez a hiány végig kíséri, meghatározza egész életüket. Ezt az önzetlen szeretetet várják barátaiktól, párjuktól, gyerekeiktől. De a legtöbbször csalódnak. Folyamatosan hiányérzetük van, és boldogtalanok.

Újdonságképpen, most indul egy csoport, ahol csak ezzel a témával foglalkozunk. A szülői és a gyermeki szeretettel. A szülőket pótolni nem tudjuk, de itt mindenki átélheti azt az önzetlen szeretetet, amit eddig mindenütt keresett.

"A mindent tudó hely"
"A lánynak komoly nehézségei vannak édesanyjával.
Egymástól nagy távolságra állítja fel önmagát és édesanyját. Mindketten ellentétes irányba néznek. A vezető a képviselőket arra kéri: „Érezzétek át a szerepet és kövessétek a mozgással kapcsolatos impulzusokat, anélkül hogy egy szót szólnátok."

A lány és az anya majdnem két percig csendben állnak, mielőtt megtennék az első óvatos mozdulatot. Majd az anya lassan megfordul és ránéz a lányára. Újabb perc telik el, míg a lány is megfordul, egészen óvatosan. Lassan és tétován a lány tesz pár lépést az anya felé. Ő is megy egy lépésnyit a lánya irányába. Végül egymás előtt állnak …………(B. Ulsamer: Gyökerek nélkül nem lehet repülni)

Június 9-én, csütörtök szerencsés nap lehet a számodra, ha eljössz a SzeretetPercek csoportba. Este 6-kor kezdünk, a VII. Bethlen Gábor utca 29 szám alatti Bemutatóteremben.

Kérlek e-mail-en, vagy telefonon jelentkezz.
diko01@vivamail.hu
06 20 26 13 869

Előadó: Száraz Ildikó

Helyszín:
Budapest, VII. Bethlen Gábor utca 29
Térkép

Kezdődik:
2011. jún. 09. csütörtök 18:00

Helyszín:

VII. Bethlen Gábor utca 29
Budapest
Elérhetőség
Előadó: 
Száraz Ildikó
Telefon: 
+36202613869
Beküldte: | 2011. jún. 05. vasárnap - 09:51

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre