Meditációs és reinkarnációs Klub | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Meditációs és reinkarnációs Klub

2011. szep. 09. 17:00
Kezdődik: 2011. szep. 09. péntek 17:00
, klub, Hubert Karina

Kreatív Önismereti Spirituális Muhely

Meditációs- és Reinkarnációs Klub

Meditációs- és Reinkarnációs klub:

2011. szeptember 9.-én 17:00 órától 20 óráig reinkarnációs csoportot indítok Dunaharasztin. Folyamatosan haladva lehetoséged lesz kéthetente szembenézni jelen életbeli problémáiddal, illetve azok keletkezésének okaival, és azokat oldva egyre teljesebb, tudatosabb életet élni.

Díja: 2000Ft/fo/alkalom

Hogyan zajlik majd a csoportfoglalkozás?

Egy tisztító meditációval kezdünk, mely a lelki alapját képezi a további történéseknek.
Majd beszélgetünk az elozo életekrol, és arról, hogy az elozo életbeli élmények hogyan használhatók gyógyulásra. Mindenki bemutatkozik, és mond néhány szót arról, hogy mi az a probléma, amit el szeretne engedni vagy meg szeretne oldani.
Egy önként jelentkezovel a többiek elott egy “egyéni terápiát” folytatok le. Ennek elonye az önkéntes jelentkezo számára az, hogy az oldás az egyéni vezetés miatt sokkal hatékonyabb, mélyebb lehet, hátránya, hogy a felszínre kerülo, felkavaró érzelmek, élmények átélése a csoport figyelmének kereszttüzében történik, mely egy zárkózottabb személyiség számára zavaró lehet. Ez akár kimaradhat és átugorhatunk az irányított/vezetett meditációs részhez, amennyiben nincs önként jelentkezo az elso alkalommal.
Aztán következik a vezetett meditáció, melybol mindenki megismerheti az egyéni problémáját okozó múltbéli élethelyzetet és szellemi vezetoinek segítségével feloldja..
A csoport összehangolódása esetén lehetséges asztrálutazás is.
Az asztrálutazás ma már hatalmas szakirodalommal rendelkezik, azonban sokféle elnevezést használnak, és ez megtévesztu lehet. Asztrális utazás, asztrálprojekció (AP), testelhagyás, testbol való kilépés, exomatózis mind-mind ugyanazt a jelenséget takarják. Mirol is van szó? Eros összpontosítás hatására az asztráltest és az Én elszakad a fizikai testtol, úgy, hogy közben a tudatosság megmarad. Sok szempontból hasonlít ez az éjszaka tapasztalt kilépési fázishoz, azonban ezt napközben is eloidézhetjük. Érdekes párhuzam vonható a halálközeli élményekkel is, hiszen ezek is egyfajta testelhagyásnak tekinthetuek, de ezeket mindig valamilyen eros trauma, károsító behatás okozza. Minden esetben megfigyelheto hogy az asztrálutazók a kilépés elott hatalmas tudati energiát gyujtenek össze, és mély koncentrációban merülnek. Ha ez a összeszedettség megtörik, akkor a testelhagyás meghiúsul. A szakirodalom utal arra, hogy a tudatosság teljes mértékben a kilépo asztráltestnél marad, azonban a tudati lélek korszakában már egyszerre kell fenntartani a tudatosságot mindkét testben, mindkét helyen. A két testet (az étert és asztrált) egy ezüst színu szál köti össze. Érdekes módon a betuket és a hangokat sem úgy érzékeljük mint rendesen. Nem vagyunk képesek ugyanúgy értelmezni a tapasztaltakat, mint fizikai testben.
Az “asztrális utazás” elnevezés megtéveszto lehet. Nem arra utal, hogy a kilépés után rögtön az asztrálvilágban találjuk magunkat, hanem arra, hogy asztráltestünkben hagyjuk el a fizikai testet. Tehát a kilépés után még a fizikai világban vagyunk, azonban megszabadultunk a porhüvelytol. Megtehetjük, hogy felkeresünk ismeretlen helyeket, embereket. Jöhetünk-mehetünk, ahogy kedvünk tartja.
Aztán a csoport megosztja egymással az élményeit, azt, hogy ki mit tapasztalt, és hogy az átélt élmények mennyiben kapcsolódnak az oldani kívánt problémához. Természetesen segíteni fogok.
A jelen életedet itt és most kell élned, a múlt csak segíthet ebben, de itt és most TE vagy saját életed irányítója.
Az érzelmek, blokkok rendbetétele a gyógyulásnak csak az egyik fele, a másik a TE tudatosságodon, akaratodon, szándékodon múlik, melyet a mindennapokban is meg kell valósítanod magas szinten.

Jelentkezni lehet az info@spiritcafe.hu email címen.

Előadó: Hubert Karina


Kezdődik:
2011. szep. 09. péntek 17:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36205185233
Beküldte: | 2011. júl. 27. szerda - 16:18

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre