Ingyenes tarot előadás | Önmegvalósítás.hu

Ingyenes tarot előadás

2011. nov. 11. 18:00
2011. nov. 11. 19:00
Kezdődik: 2011. nov. 11. péntek 18:00
, előadás, Domján Mónika

"JÖVŐNK A JELEN TÜKRÉBEN"
A Tarot kártya és egyéb szimbólumok az önismeret szolgálatában

A tarot kártyáról a legtöbb embernek a jóslás, jövendőmondás jut eszébe. Pedig a jövő mindig nyitott, ráadásul pillanatról-pillanatra változik érzelmeink, gondolataink, és cselekedeteink függvényében. A MI LESZ? kérdés helyett érdemesebb a MIT TEHETEK AZÉRT, HOGY...? kezdetű kérdésekre keresni a választ. A megfoghatatlan fürkészésénél előrébb visz minket jelenbeli tudatos és tudattalan szándékaink megértése és céljainkkal való összehangolása. Erre nagyszerű eszköz a tarot, és egyéb szimbolikus módszerek használata (Symbolon kártya, montázs, festés-rajzolás, zene, mesék). E szimbolikus módszerek közvetlen hozzáférést biztosítanak ugyanis tudattalan késztetéseinkhez - valódi vágyainkhoz és mélyről jövő félelmeinkhez egyaránt, ráadásul megsokszorozza teremtő erőnket, ha azt képekbe, alkotásba öntjük. Mihelyt kapcsolatba lépünk legbelsőbb késztetéseinkkel, már el is indultunk életünk legteljesebb valósága felé, ahol azzá válhatunk, akik igazán vagyunk, elhárítva a gátló félelmeket, és megszabadulva a kívülről átvett elvárásoktól.

Az előadás során a résztvevők bepillantást nyernek a Crowley tarot önismereti célú használatába, illetve egyéb szimbolikus módszerek működésébe. Az interaktív előadás gyakorlati példák, és egy rövid sajátélmény által ad hasznos útmutatást az önismeret útján járók számára.

Az előadó az egyéni önismereti tanácsadás ismertetése mellett, tájékoztatást ad a hamarosan induló Crowley tarot tanfolyamáról, valamint Gál Judit asztrológussal közösen tartott a Karmabontás tréningjéről is. A helyszínen jelentkező, 50% előleget befizető résztvevők 10% kedvezményt kapnak a Crowley TAROT-csoport teljes részvételi díjából!

A módszerismeretőn való részvétel ingyenes!

Időpont: 2011. november 11.péntek, 18-19 óráig / Napszikra Stúdió

Tekintettel arra, hogy a befogadóképesség limitált kérjük, jelezze részvételi szándékát előre, írásban vagy telefonon:

Jelentkezés: domjanmoni@gmail.com vagy info@napszikra.hu
Telefonon: 06-20/245-5343

Előadó: Domján Mónika


Kezdődik:
2011. nov. 11. péntek 18:00

Vége:
2011. nov. 11. péntek 19:00
Elérhetőség
Előadó: 
Domján Mónika
Telefon: 
+36202455343
Beküldte: | 2011. nov. 02. szerda - 13:11

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre