Felemelkedés Koncert a Várban | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Felemelkedés Koncert a Várban

welcome2.jpg

Add hírül mindenkinek, akit szeretsz!

2009. Május 31. pünkösd vasárnap este 7 óra
Felemelkedés Koncert
a budai Vár Palotanegyedében, az Oroszlános Udvarban

Igen! A nagy esemény megvalósul! Ami Pünkösd vasárnap este 7 és 10 óra között történni fog, arról még álmodni sem nagyon tudok. De ahogy múlt szombaton összejöttünk a szervezők maroknyi csapatával, hogy megbeszéljük a Felemelkedés Koncert részleteit, engem egy felemelő, és egyben ujjongó érzés fogott el. Íme, most bizonyítékot kaptunk! Ha a jó emberek összejönnek a jó időpontban és a jó helyen, hogy a jót tegyék - a csoda nem marad el.

Íme egy pár részlet a közelgő Ünnepről.

A Fénytemplom a gongok és a dob megszentelt hangjaival hangolja sejtjeinket a fény befogadására.

Veres Kriszta az Éneklő Kristálytálak hangajival köti össze az eget a földdel.

Papp György szavai a szívhez szólnak.

Tűzmadártáltos Dobköre a sámándobok hangjaival szenteli meg a négy égtájat.

A Belső Barlang a Szeretet Gyógyító Jelenlétét hozza el.

Lőcsey Andrea Fanni a szufi szívtáncot tanítja meg nekünk.

És a Felemelkedés Koncert életbe hívója, a HangDala Kórus pedig mi mást hozna el, mint megannyi megható, vidám, ünnepélyes, szerelmes és gyöngéd, kacagtató, vagy épp misztikus dalait a világ minden tájáról, sőt, még az univerzumon túlról is.

És nem csak mi fogunk énekelni, hanem mindenki, aki ott lesz az Oroszlános Udvarban. Mert tudod: "Legyen a Zene mindenkié!" (Kodály Zoltán). "De most már tényleg!" (Fekete-Kiss Sándor)

És akkor még sorolhatnám a rengeteg emailt, amit kapok, amiben szellemi közösségek jelzik örömmel, hogy jönnek, szinte felsorolni is lehetetlen őket. De van egy ötletem, egyszerűen gyere el az Ünnepségre, és ismerkedj meg ezekkel a remek emberekkel magad! Együtt fogunk énekelni, táncolni.

Amit megvalósítunk, az egy új civilizáció, egy új korszak, egy új életérzés, ami nem a veszteségtől való félelmen alapszik, hanem a szeretet szabadságán.

Egy kis ízelítőt kapsz ebből az új életérzésből, ha megnézed ezt a kis videót: Where the Hell is Matt?

A jövő, (vagyis a jelen) társadalma már nem az elnyomáson alapszik, hanem a kölcsönös, szereteten alapuló együttműködésen, ahol minél többet segítek másoknak, annál több segítséget kapok.

És épp ezt valósítja meg a Felemelkedés Koncert. Akik mi most összejöttünk, nem legyűrni akarjuk egymást, hogy magunkat a másik fölé nyomjuk, hanem egymást emelve emelkedünk magunk is. Erről szól a Felemelkedés Koncert, erre hívunk el most Téged is!

Sőt, nem csak téged, hanem azokat is, akiket szeretsz, akiket Te magad is emelni akarsz. Emeljük egymást, hogy felemelkedjünk!

Fogadd ezt a kórusművet, mint a koncertet megelőző ajándékot! <<<Úrnőnk>>>

Mit is mondhatnék még?

Találkozunk május 31-én, pünkösd vasárnap este 7-kor az Budai Várban, az Oroszlános Udvarban, a Felemelkedés Koncerten!

Kérdések és válaszok:

Hol van az Oroszlános Udvar?

A Várban a Szent György térből nyílik egy út a királyi palota belseje felé. Az Oroszlánon udvarban van a bejárata a Budapesti Történeti Múzeumnak, az Országos Széchenyi Könyvtárnak, és a Nemzeti Galéria egyik szárnyának.

Meddig tart a Felemelkedés Koncert?

Este 10 óráig. De még utána is maradhatunk egy picit eszegetni, beszélgetni. Sőt, jó lenne, ha így lenne. Ismerkedjünk meg egymással.

Mennyibe kerül a részvétel a Felemelkedés Koncerten?

A válasz: pontosan 0, azaz Nulla forintba.

Mit hozzak magammal?

Hozzál polifoamot, vagy kinyitható széket, hogy le tudj pihenni, ha akarsz a koncert közben.

Ha úgy érzed, hozz egy szál virágot, amit az oltárra rakhatsz. A virággal ünneplőbe öltözteted nem csak az oltárt, de a szívedet is.

Hozhatsz magaddal hangszert, csörgőket, dobokat, furulyát is.

Ha pedig úgy gondolod, hozz magaddal sütit, falatokat, frissítőt, amit akár másokkal is megoszthatsz. Így az Ünnep még szebb lesz, és ráadásul ez igen praktikus is, hiszen meg fodunk éhezni, ez biztos. Az ünnepség végén ősi szokás szerint egymást megvendégelhetjük, ezt görög szóval Agapénak hívták a régiek.

Mi lesz az elhullott szeméttel, papírdarabokkal, nejlonzacskókkal?

Azokat az Ünnepség végén összeszedjük, és az Oroszlános Udvart tökéletes tisztaságban hagyjuk ott.

Rendelhetünk profi DVD-t az ünnepségről készült filmekből? Hazavihetünk egy emléket erről az eseményről, amit azokkal is megoszthatunk, akik nem tudtak velünk jönni?

Igen, a DVD-t helyben megrendelheted akár egy kicsi előleggel is, és a profi filmes csapat Neked is készít egy szép DVD-t.

Lesz máskor is Felemelkedés Koncert? Hogyan értesülhetek a következő koncertekről?

Az Ünnepség folyamán lehetőséged lesz megadni elérhetőségedet, és ha újabb Felmelkedés koncertre készülünk, azonnal tudni fogsz róla.

Szólhatok még valakinek, félek, hogy már olyan közel van a koncert időpontja.

Akire úgy gondolsz, hogy szeretnéd, ha ott lenne Veled, bármikor szólhatsz neki. Minél többen emeljük egymást, annál biztosabb a Felmelkedésünk.

A Felemelkedés Koncert melyik párthoz áll közel, vagy melyik párt rendezvénye?

Erre a kérdésre csakis halálosan komolyan szabad válaszolni. Íme:

Ez a rendezvény a Pártonkívüliek Pártjhoz áll közel (PKP). A Felemelkedés Koncert tulajdonképpen ennek a nagyreményű pártnak a rendezvénye. Ezt a pártot odafönn jegyezték be, egy pár szinttel magasabb dimenzióban. Ott található a Pártközpont is a Központi Bizottsággal. Nagy esélyünk van rá, hogy megnyerjük vele a Létezés Választását. Nem ártana, mert azért mégsem kéne, hogy az Életellenesek ligája nyerje meg a választási hadjáratot.

Aki érti a tréfát, az már pontosan tudja, hogy ez mit jelent :) Aki nem, az is, csak rosszul.

Mi a PKP-nek, azaz a Pártonkívüliek Pártjának programja? Legyen a Zene Mindenkié! De most már tényleg! Ha másokat emelsz, Te magad is emelkedni fogsz.Ne edd fordítva a kenyeret!

Ez is olyan "küldd el további 10 embernek" levél? Jaj de gyenge! És mi van, ha  nem küldöm el további tíz embernek?

Ha nem küldöd el 10 embernek, nem fogsz hasmenést kapni 10 percen belül, és a Pomogácsok sem fognak elkapni, hogy kiverjék belőled a szalagosfánkot. De nem leszel olyan gazdag sem, hogy megvehesd magadnak az Omani Királyságot hétvégi teleknek.

Ha elküldöd, csak annyi történik, hogy adsz egy esélyt arra, hogy emelve emelkedj. Amúgy meg éljen a PKP.

"Az élet egy pillanat, amit ünnepelni és élvezni kell. Tedd mulatsággá, ünnepeld, és akkor beléphetsz az igazi templomba. A templom nem a lógó orrúaknak való; soha nem is volt az. Figyeld meg az életet: látsz valahol szomorúságot? Láttál már valaha depressziós fát? Vagy láttál már valaha szorongó madarat? Vagy idegbeteg állatot? Ugye nem? Az élet egyáltalán nem ilyen. Csak az ember tévedt el valahol... Mégpedig azért tévedt el, mert rendkívül bölcsnek és okosnak hiszi magát. A te betegséged az okosságod. Ne légy olyan bölcs. Mindig tudd, hogy hol a határ, ne ess végletekbe. Ha egy kicsit bolond vagy és egy kicsit bölcs, az jó - mert e kettő

megfelelő arányú kombinációjából lesz a buddha..." (Zen)

Találkozunk a Várban Pünkösd este.

A Zene és a Szeretet legyen Veled! Emeljük egymást, és felemelkedünk!

Fekete-Kiss Sándor

Beküldte: | 2009. máj.. 30. szombat - 21:49

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre