Csatlakozz Te is a Felemelkedés Kórusához! | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Csatlakozz Te is a Felemelkedés Kórusához!

2009. ápr. 30. 17:30
2009. ápr. 30. 20:30
Kezdődik: 2009. ápr. 30. csütörtök 17:30
, tanfolyam, Fekete-Kiss Sándor

A HangDala Énekkör a Felemelkedés Kórusa lesz. Vagy már az is. Mit jelent ez?

A közös éneklés során olyan energiákat, erőket, olyan megtisztulást tapasztalunk meg, ami rengeteg belső gátat pattint fel, sok mélyen őrzött fájdalmunkat simítja ki, és végső soron a szabadság közvetlen megtapasztalását adja. Ráadásul mindezt nem egyedül, hanem másokkal együtt tapasztaljuk meg.

Nos képzeld el, hogy ezt 20-30 ember átéli egyszerre, és hangjuk egy csodálatos műben olvad össze.

Elképzelted? Jó, ugye? Kisebb létszámban ezt éljük át minden Énekkör próbán.

Akkor most képzeld el, hogy mindezt 50 ember átéli, egyszerre. Ott már félő, hogy kiszakad a tető a sok pozitív életenergiától.

És akkor az milyen, ha mindezt 100, esetleg 200 ember éli át?

Azt már elgondolni is félelmetesen extatikus.

És ha 1000 ember énekel együtt? De úgy igazából, ahogy a Hangdalán szoktuk, teli tüdővel, nagy szívvel, nagy lélekkel, szabadon!

Nos, ez már kollektív tudatváltás...

Épp ez a célom. Ez lesz a HangDala Énekkör nagy ereje.

Május 1-én kicsiben kipróbáljuk Ercsiben a Dunaparton. Megtanítunk egy pár dalt az ünneplő helyieknek. Együtt énekelünk, meditálunk velük.

Május 25-én a Rudas Fürdőben esti Szerelem Ünnepet fogunk celebrálni mi, HangDala Énekkörösök, az Istennő templommal és a Tantra randival együttes szervezésben. Képzeljétek el a gyertyafényes esti fürdőt a kórusunk hangjaival és az éneklő kristálytálakkal. És azt is, amikor már mindenki velünk együtt énekel!... A boltívek visszaverik a szép hangokat, és a csoda jelenvalóvá válik.

Május 31-én pünkösdkor pedig Felemelkedés Koncert lesz a Hangdala Énekkör és a jelenlévő sok száz, vagy akár több ezer ember részvételével. Szövetkezni fogok minden spirituális vezetővel, akik remélhetőleg minl nagyobb számban hozzák csoportjaikat, és velünk együtt fognak énekelve ünnepelni. Az lesz csak a nagy extázis! Igazi Felemelkedés.

Ehhez kérem a segítségedet. Ha úgy érzed, hogy céljaink a te céljaid is, és már Okleveles HangDalás vagy, csatlakozz a Hangdala Énekkör aktív csapatához! Csütörtökönként próbálunk 17:30-20:30-ig. Ha itt a helyed, ne késlekedj!

És segíts abban, hogy a Szerelem Ünnep és a Felemelkedés Koncert minél több embert megérintsen, minél többen énekeljenek, meditáljanak velünk, olyanok is, akik már hangdaláztak, olyanokkal, akik még sosem, vagy akik még csak nem is hallottak a hangdaláról.

Hogy a Zene mindenkié legyen. És a felemelkedés is.

Fekete-Kiss Sándor

Előadó: Fekete-Kiss Sándor


Kezdődik:
2009. ápr. 30. csütörtök 17:30

Vége:
2009. ápr. 30. csütörtök 20:30
Elérhetőség

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2009. ápr. 24. péntek - 18:45

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre