Paksi Zoltán 2012. égi csillagüzenetei címmel előadást tart Pécsett | Önmegvalósítás.hu

Paksi Zoltán 2012. égi csillagüzenetei címmel előadást tart Pécsett

2012. jan. 14. 18:00
Kezdődik: 2012. jan. 14. szombat 18:00
Pécs, előadás, Paksi Zoltán

Az ősi bölcselet szerint a Teremtő a Földre érkezett gyermekeinek, az embernek a TUDÁST, csupa–csupa fénnyel, tehát a csillagokkal az égre írta, hogy e világban elvégezhesse a küldetését, majd visszatérhessen Őhozzá, Haza, a Fénybe… A felfényesített lélek, a csillagok ragyogásában fürdőző tudat már elűzi rosszkedvünk telét, s anyagi, testi, pénzügyi világunkat is tündöklő nyárrá változtatja át.

Mert a láthatatlan lélek, és szellem építi fel az anyag világát. Minden földre született ember küldetésében van egy közös. Ez pedig a derű. Sorsfeladatunk, hogy a derű, az örömállapotát teremtsük meg az életünkben. A derű boldog – nyugodt állapotába érkezni. Miután felismeri az ember a hazugságokat, a manipulációkat, a félelemkeltő impulzusokat úgydönt, hogy inkább az Ő fényét választja. Paksi Zoltán is ezt a Fényt szolgálja csillagüzeneteivel.

"Fényből jöttünk, a Fénybe tartunk, és minden pillanatunkat, minden sejtünket a Fény szeretete hatja át. Nappal egy csillag, a Nap fénye világítja meg életünk megannyi útját. Éjjel azonban milliárdnyi csillag fényszeme figyeli a lélek útját, hogy az végre hazatalálhasson.
Tanítóként, apaként, férjként s alkotó, megértésre törekvő emberként is elmondhatom csendben és szerényen, hogy beköltözött hozzám a boldogság. Kívánom, s azon dolgozom, hogy ez az állapot legyen minden testvérem természetes létélménye!

Tudom, hogy a Nap s a milliárdnyi csillag nemcsak kint, hanem bent is fényesen ragyog! Ennek a belső fénynek a megélése vezet a boldogsághoz, az Istenben való Teljességhez!"

Szeretettel: Paksi Zoltán

Jegyek a partyzoo Jegyirodában
(Pécs, Ferencesek u. 26.) és a helyszínenkaphatóak.

Elővételben: 1800 Ft
Helyszínen: 2000 Ft

Előadó: Paksi Zoltán

Helyszín:
PTE-Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar
Pécs, Boszorkány út. 2.
Térkép

Kezdődik:
2012. jan. 14. szombat 18:00

Helyszín:

PTE-Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar
Boszorkány út. 2.
Pécs
Elérhetőség
Telefon: 
+36304860482
Beküldte: | 2012. jan. 02. hétfő - 11:58

Hozzászólások

0 hozzászólás