belső látás | Önmegvalósítás.hu

belső látás

Vajon Te is belelátsz a jövőbe? Próbáltad már?
Lehet, hogy rendelkezel bizonyos fokú belső látással, csak nem tudsz róla?
Gyere próbáljuk ki együtt!

A belső látásomat és intuíciómat még a Tanítóm mellett kezdtem el fejleszteni és megtaláltam azokat a módszereket, amivel bárkiből előhívható ez a képesség!
A közhiedelemmel ellentétben, ilyen misztikus képességre nem csak egy szerencsés születéssel lehet szert tenni, hanem ebben az életünkben - akár 1-2 év alatt is - kifejleszthetjük a belső látás képességét! Ehhez ugyan sok lelki tisztításra és a speciális belső látást fejlesztő meditációk gyakorlására van szükség, de az eredményért biztosan megéri!

Ha elmegyünk egy jóshoz, látóhoz, extraszenz emberhez, akkor szinte elkerülhetetlen, hogy ne mondjon rólunk olyat, aminek nem örülünk, amit nem fogadunk el.
Egy vészterhes jóslat a jövőnkről, látomás egy szerencsétlenségről, vagy egy közelgő betegségről. Mit kezdjünk ezekkel a negatív információkkal, hogyan kezeljük a helyzetet?

Vannak, akik egyszerűen a tanácsadás, jóslás előtt kikötik, hogy ők csak szépet és jót akarnak hallani! De ha ilyen erősen korlátozzuk az információáramlást, akkor ugyan minek megyünk el máshoz? Ezt magunknak is megtehetjük, hiszen szabadidőnkben annyit hazudhatunk magunknak, amennyi jólesik!
Ezért ezt a módszert nem ajánlom, van jobb megoldás is!

Tartalom átvétel