Elfogadás és szeretet | Önmegvalósítás.hu

Elfogadás és szeretet

Elfogadás és szeretet, két szó, két lelki tett, amelyekkel megválthatnánk a világot, megválthatnánk Önmagunkat, ha tudnánk és alkalmaznánk őket! De nem tudunk elfogadni, képtelenek vagyunk szeretni, mert senki sem tanított meg rá, nem volt kitől jó példát vennünk!
Nem tudnak elfogadni a szüleink, nem tudnak szeretni a nagyszüleink, és szinte alig találunk élő embert, aki képes ezeket a képességeket tisztán alkalmazni. Viszont szeretet helyett törődnek velünk, figyelnek ránk, sajnálnak minket, vagy ajándékot hoznak és elfogadás helyett tolerálnak, együttéreznek, elnéznek nekünk dolgokat.

De ez nem elég! Ezek csak szeretet-pótlékok, elfogadás-hazugságok és nem pótolják azt, ami valóban hiányzik a szívünkből, amire mi magunk sem vagyunk képesek, hogy szeressük magunkat! Ugye érzed Te is, hogy hiányzik a lelkednek a valódi elfogadás és az áradó szeretet?!

Tanulj meg hát szeretni, tudatosan áradni és meleget adni magadnak és másoknak! Szeresd a világot, szeresd magadat, szeresd az életedet!
Sajátítsd el az elfogadás technikáját, hogy képes legyél elfogadni mindent és mindenkit, bármily elfogadhatatlannak tűnt is az eddig! Amit elfogadsz, az Te leszel, azzal több leszel és ez is egy lépés Önmagad beteljesítésülése felé!

Az elfogadás és a szeretet megtanulhatóak, elsajátíthatóak bárki számára, csak ismerni kell a módszert és a szívet megnyitni, a többi már megy magától!

Elfogadás

Az elfogadás gyakorlatát alkalmazva olyan dolgokat is képes leszel elfogadni, amelyekről ma még azt hiszed, hogy az képtelenség! Az, hogy eddig nem tudtad elfogadni, csak azt jelenti, hogy nem próbáltad elég mélyen, és nem a megfelelő technikát alkalmaztad.

"Nincs elfogadhatatlan, minden elfogadható!"

Az Elfogadás és szeretet - Sirály csomagban megmutatom az elfogadás valóban működő módszerét, és ez nem valamiféle tolerancia, vagy távolságtartó együttérzés, hanem igazi elfogadás, eggyé válás! Az elfogadás nem belenyugvás, beletörődés vagy kompromisszum. Az elfogadás a szív befogadó képessége, a kulcs, hogy visszafogadj mindent, ami Én vagyok!
Nem véletlen, hogy az összes lelki gyakorlat közül, ezt tartom a legfontosabbnak és a leghasznosabbnak!

Sajnos az embereknek annyit beszéltek az elfogadásról és a szeretetről valódi tartalom nélkül, hogy lejáratták ezeket a fogalmakat. Mindig csak azt halljuk, hogy "Szeresd, fogadd el!" - de senki se mutatta meg, hogy hogyan kell ezt csinálni!

Annak idején a Tanítóm Nekem is hónapokon keresztül mondogatta, hogy: Sándor, fogadd már el magadat olyannak, amilyen vagy! - én meg csak néztem bambán, mert nem értettem, hogy miről is beszél.
Aztán elkezdtem gyakorolni, meditálni, hogy először is megtudjam, mi az az elfogadás, hogyan kell elfogadni?!
Két hónap keresés, kísérletezés után végre sikerült, megtaláltam a módszert, az elfogadás technikáját! Ezt azóta is sokat finomítottam és a mai napig is a legtöbbet gyakorlom, mert ez képezi minden tudatosításnak és problémamegoldásnak az alapját!

Szeretet

Végre lehull a fátyol a titokról: Hogyan kell szeretni?!
A szeretet nem adakozás, kedvesség vagy mosoly. Sem törődéssel, sem figyelemmel, vagy sajnálkozással nem tudjuk pótolni a valódi szeretet áramlást. A szeretet a szív áradása, egy energia-tudat áramlás, mely él bennünk, csak meg kell tisztítani!

Igen, valójában a szeretet most is ott van Benned, él belül és szeret Téged, de a személyiségedben lerakódott fájdalmak, sérülések, sértődés, csalódás, harag, irigység és becsapottság érzései elzárják ezt a mély folyamot. Belül ott a tengernyi szeretet, a felszínen viszont alig tapasztalsz ebből valamit!
Fel kell szabadítanod a szíved erejét, meg kell nyitnod a szívedet ahhoz, hogy újra tudj mindenkit szeretni, önmagadat szeretni!

A szíved megnyitása és ezen érzések feldolgozása azonban speciális gyakorlatokat és hozzáállást igényel. Ha ez tudnád, már biztosan működne az önszereteted. Viszont ha nem érzed minden nap, hogy mennyire szereted magadat - akkor szükséged lesz egy olyan módszerre, amely segít újra megnyílni.

A szeretet megtanulható, fejleszthető, elérheted, hogy újra képes legyél szeretetet adni és elfogadni. Képes vagy megnyitni a szívedet és szeretni olyan embereket, akiket eddig utáltál, vagy csak elkerültél. Képes vagy szeretni magadat, bármennyire is kicsinek és szerencsétlennek érzed olykor magadat.
És tudod, hogy az önmagad szeretete és elfogadása az első lépés a változás útján. Ez az első, amit el kell érjél lelkileg ahhoz, hogy a belső átalakulásod elinduljon!

Fogadd el Önmagad olyannak, amilyen vagy! Szeresd az életed, a sorsodat, a testedet, a tulajdonságaidat, mert szeretetre méltó vagy, szerethető vagy és ott van benned a szeretet!

A Szeretet és elfogadás csomag tartalma:

- 8 óra 17 perc hosszúságban
- 16 előadás, 6 meditáció
- Mp3 formátumban

Beküldte: | 2008. júl. 06. vasárnap - 14:18

Hozzászólások

2 hozzászólás
Nagyon boldog és optimista vagyok.
2008. szeptember 14. vasárnap, 11:39 | Gyöngyike (útkereső)

Köszi a segítséget, jobban bírom a változással együttjáró dolgokat.
A veséim rengeteg energiát kapnak, hogy fel tudják dolgozni az érzelmeimet.
Felgyorsult ez a tisztulási folyamat.

Nagyon boldog és optimista vagyok.

Végre megtanultam szeretni!
2008. szeptember 15. hétfő, 20:01 | Ili63 (útkereső)

Szia Sanyi!

Nagyon köszönöm, hogy annak idején rábeszéltél erre a csomagra, mert végre megtanultam szeretni! Oly sok évig zárva volt a szívem, azt hittem így betokosodott szívvel kell leéljem az életem, de a szívnyitó gyakorlatod több hónapnyi gyakorlásával végre megnyíltam!

Most áramlik a szívemben az energia, örömöt és hálát tudok érezni és szeretem a körülöttem élő embereket is. A gyerekkorom olyan fájdalmas volt, hogy biztosan attól záródott be ennyire, no meg a neveltetésem is azt mondatta nekem, hogy "Legyek kemény, akkor nem bánthatnak!"

Hála Neked megtanultam, hogy a szívünkben lágynak és nyitottnak kell lennünk, különben sohasem költözik be oda az élet öröme.
Köszönöm mégegyszer és további sikeres önmegvalósítást kívánok!

Ili