SIRÁLY önismereti tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

SIRÁLY önismereti tanfolyam

Hozzászólások

36 hozzászólás
Sirály Vagy!!:-)
2008. augusztus 29. péntek, 17:49 | Bildó (útkereső)

Tetszik a stílus, ahogy a meditációkat vezeted, nagyon kellemes a hangod hozzá, nyugalom
árad Belőled és tudás van mögötte.
Ildi

Apám terrorista! 37 év után megtisztultam!!
2008. augusztus 29. péntek, 18:03 | Katalinka (útkereső)

Örömhír- a Te meditációd segített! Apám 39 éve halott, de febr. 18-ig nem értettem meg a viselkedését, a nevelési módszereit és "ellenségemként,terroristaként" tartottam számon. Fájt- életem megrontójának tartottam. Nem tudtam megbocsátani neki... A "szív temploma " meditációk hatására beugrott egy álomban a magyarázat, és megértettem, felismertem, ki is volt Ő, mit köszönhetek neki, mert hogy én olyan vagyok mint Ő. Ő 39 évesen halt meg -37 évvel ezelőtt. De csak most tisztultam meg tőle. Köszönöm a nyugalmat, a békét és apámat!
Áldás, békesség Neked, ahogy a reformátusok köszönnek.
Kata

Rám olyan hatással volt egy-két meditációd, amin részt vettem,
2008. augusztus 29. péntek, 18:05 | Névtelen (útkereső)

Rám olyan hatással volt egy-két meditációd, amin részt vettem, hogy azóta fennen hirdetlek mindenhol, mindenkor, és mindenkinek:))

Éva

Szerintem...
2008. augusztus 29. péntek, 18:28 | Mesi (útkereső)

Úgy érzem, hogy itt igazán megtaláltam azt az élethez és spiritualitáshoz való hozzáállást és szemléletet, ami számomra érthetővé és elfogadhatóvá teszi az általam megélt és a lelkemben zajló történéseket. Ez nem ad kibúvókat és nem hagyja, hogy másra hárítsam a felelősséget, viszont azáltal, hogy tudatosult bennem, hogy én felelek az életemért, akár milyen is az, lehetőséget kaptam arra, hogy változtassak azon, ami nem működik.

Vannak bennem változások, erre visszajelzéseket is kapok, de még több lenne, ha az elejétől rendszeresen gyakoroltam volna. Talán az a legfontosabb számomra, hogy a változástól való félelmemet is felismertem, és ezáltal sikerült tudatosabban igent mondanom rá, azóta sokkal többet teszek is érte.
Nagyon hasznos meditációs technikákat tanultam és most már úgy érzem, hogy a kezemben van a kulcs, csak rajtam múlik, hogy élek vele.

Szerintem nagyon megéri mind anyagilag, mind lelkileg, mind szellemileg.
N. Emese

Te is megtalálhatod, de keresned Neked kell!
2008. augusztus 29. péntek, 18:30 | Névtelen (útkereső)

Azért jelentkeztem 2005 novemberében erre a tanfolyamra, mert egy jobb, szebb életet szerettem volna. Úgy éreztem, hogy valami nincs rendben, valamit biztosan nem jól csinálok. Elégedetlen voltam az életemmel, az eseményekkel, amelyek velem történtek és saját magammal is.
Állandó hiányérzetem volt függetlenül attól, hogy rendelkezésemre állt az a bizonyos vágyott dolog vagy sem (pénz, munka, barátok, tárgyak, pasik stb.), kerestem valamit, amiről akkor még nem is tudtam, hogy igazából micsoda. Az elmúlt egy év alatt nagyon sok mindent 'elvesztettem', de találtam helyettük valami egészen más dolgot, amit számomra a következő idézet fejezi ki a legjobban.

Fodor Ákos: Buddha Weimarban

Mit keres BUDDHA Weimarban? Semmit. Bármit. Mindent. Mint bárki, bárhol, bármikor. Találkozást, kiegészülést, feszültségek oldódását. A fojtogatóan szűkös "érdekvágyak" vigyorgásán és vicsorgásán túl a határtalanul tágas béke derűjét, a minden látszólag eltérőben az igazán közöset. Az érzelgésmentes szeretetet, a győzelemmentes játékot: a harmóniát. A Mindenséget mozgásban tartó Mozdulatlan Pontot.

Ennek a tanfolyamnak illetve Sanyinak a segítségével Te is megtalálhatod, de keresned Neked kell!

R. Dóra

Szerintem az anyagi rész teljesen ok! Nem gondolom,hogy ennyiért
2008. augusztus 29. péntek, 18:34 | Gabrilla (útkereső)

Szerintem az anyagi rész teljesen ok! Nem gondolom,hogy ennyiért ilyen mennyiségű és minőségű információt lehet találni a kínálatban.
Ja és plussz még a nap 24 órájában (aki szeretné), mint a mantrát lehet ismételni amit cd-n hazaviszünk. Ez szerintem egy nagyon jó szolgáltatás! Ott van akkor, amikor éppen nehezebb időszak van az életünkben és bármikor felidézhető minden.
Az elején főleg nagy segítség. Legalábbis én többször visszahallgatok még most is egy-egy előadást,vagy meditációt ami igen hasznos mankó!

R. Gabriella

Nővérem is szereti...
2008. augusztus 29. péntek, 18:43 | Beja (útkereső)

Nekem nagyon sokat jelent az önismereti tanfolyamokat tartalmazó CD. Sokszor úgy érzem, hogy pont így gondolom én is, csak nem tudom így megfogalmazni.

A nővérem is szereti...

L. Beáta

Mostanság igaz sokat foglalkozom magammal, rendrakás folyik
2008. augusztus 29. péntek, 18:48 | Marcsó (útkereső)

Mostanság igaz sokat foglalkozom magammal, rendrakás folyik bennem.
Sokat hallgatlak és sokat segítesz.
Köszönöm.

Annak ellenére, hogy nem tudok az általad diktált iramban haladn
2008. augusztus 29. péntek, 19:00 | Sjózska (útkereső)

Annak ellenére, hogy nem tudok az általad diktált iramban haladni, fontos jeleznem, rengeteget kaptam Tőled. Az elmúlt évben hatalmasat változott a világhoz való viszonyom, azt hiszem megtaláltam azt az utat amin mindig is járnom kellett volna. Az már csak hab a tortán, hogy még jobban érzem magam, mint előtte, pedig mióta megfogott a spiritualitás, már tényleg jó volt élni az életemet. Ma rendszeresen hálás vagyok Istennek, hogy ezt az életet adta nekem. Nekem nagyon jó, hogy érthetővé vált számomra a világ, érthetővé vált a saját működésem, nekem nagyon megfelel a Te módszered.

Köszönöm.

A Sirály CD-ket a fiammal együtt hallgatjuk. Neki is nagy
2008. augusztus 29. péntek, 19:03 | Névtelen (útkereső)

A Sirály CD-ket a fiammal együtt hallgatjuk. Neki is nagy szüksége van rá...

Még egyszer köszönöm a segítségedet!

Üdv. Rita

...sokszor itt vagy, mert amikor tehetem, hallgatom a sirály
2008. augusztus 29. péntek, 19:07 | Vicus (útkereső)

...sokszor itt vagy, mert amikor tehetem, hallgatom a sirály cd-t.

Küzdök magammal. De van időnk igaz?

Éva

Bőség
2008. augusztus 29. péntek, 19:08 | Névtelen (útkereső)

.. a cd amit küldtél és web oldalad olyan bőséges,és annyi gyakorolni valóval lát el,hogy alig győzöm a tempót tartani.
Nagyon köszönöm ,hogy ennyit dolgozol ,mert nagyon jó amit csinálsz.
Most is mindent köszönök,és kívánok minden jót!
Nagyon sok szeretettel és üdvözlettel:K.né Sz.H. Margit

Köszönök Neked minden anyagot amit küldesz. A Sirály lemezeidet
2008. augusztus 29. péntek, 19:09 | kuzik (útkereső)

Köszönök Neked minden anyagot amit küldesz. A Sirály lemezeidet nagyon szeretem!!

Szeretettel: K. Z. Katalin

Köszönöm a Sirályoknak!
2008. augusztus 29. péntek, 19:11 | rabri (útkereső)

Úgy érzem magam, mint egy búgócsiga. Pörgök folyamatosan. Olyan érzelmi reakciót tettem le egy fél óra alatt,amihez régen legalább 2-3napra volt szükségem, hogy végre lenyomjam jó mélyre! Olyan volt,mint
egy hullámvasút! FANTASZTIKUS érzés,hogy én is képes vagyok rá!!!!!!!
Köszönöm a Sirályoknak!!!:-)

Köszönöm!
R. Gabriella

Mikor még Debrecenben tartottál előadásokat, jártam hozzád egy
2008. augusztus 29. péntek, 20:16 | Mri3 (útkereső)

Mikor még Debrecenben tartottál előadásokat, jártam hozzád egy párszor. Nagyon sokat jelentett nekem, hatalmas átalakuláson mentem azóta keresztül.
Nagyon szeretem a meditációidat, és azt, hogy nem elméletben mondasz nagy szavakat, hanem kézzelfogható megoldásokat adsz azoknak, akik komolyan gondolják, hogy változni akarnak..
Nagyon sokat segítettél, gondolom, más is örülne a lehetőségnek. Őszintén megmondom, nem ismerek mást, aki ennyire át tudta ültetni az elméletet a gyakorlatba, hogy spirituálisan nem magasan képzett emberek is hatékonyan tudják alkalmazni.

Nagyon jók a CD-id is, de a személyes kontaktusnak is nagy hatása van szerintem.

Üdv

Marika

Nagyon jól éreztem magam ezen a hosszú hétvégén a két
2008. augusztus 29. péntek, 20:19 | Zsiker (útkereső)

Nagyon jól éreztem magam ezen a hosszú hétvégén a két tanfolyamodon. Már nagyon szeretném, hogy valami kézzelfogható eredménye is szülessen a munkálkodásaimnak. Te mindent megtettél ezért, sokat tanultam tőled. Nagyon köszönöm!
R. Erzsébet

Sokat gondolok még mindig a táborra...
2008. augusztus 29. péntek, 20:25 | Mesó (útkereső)

Sokat gondolok még mindig a táborra, álmodom is róla, talán segít tisztázni magamban az érzéseimet ha leírom. Örülök, hogy őszinte voltál hozzánk, ez engem is rávesz arra, hogy egy pár dologban még őszintébb legyek magammal. ...
Nekem a tábor jó lecke volt az életből, mert szeretek egy álomvilágban lebegni, ahelyett, hogy élnék.
Szeretettel: Emese

A tanfolyam elvégzése óta olyan benyomáson van, hogy gyorsabban
2008. augusztus 29. péntek, 20:27 | hare (útkereső)

A tanfolyam elvégzése óta olyan benyomáson van, hogy gyorsabban tudok elmélyülni. Régebben számolgattam, hogy ellazuljak, most úgy érzem, hogy ellazulok és máris meditatív állapotba kerülök. Legalábbis én így érzem.

A tanfolyam után talán felerősödött a képességem, ezt abból következtettem, hogy kerestem egy fontos iratot és éjszaka vagy álmodtam, vagy jött egy felismerés, de kristálytisztán láttam, hogy hova tettem, ez egy kicsit megdöbbentett, hogy ennyire működik.

Gyakorolni keveset gyakorlok. A CD-d viszont mindig a kocsimban van és hallgatom vezetés közben, persze nem a meditációt! A párkapcsolati tanfolyam anyagából azt a részt hallgatom meg többször amikor úgy kezded, hogy az "önbizalom az egy olyan..." számomra nagyon fontos felismerések hordoz.

Akkor érnék el gyorsabb fejlődést, ha többet gyakorolnék, ezt szeretném a jövőben elérni. Ezt valahogy vagy lustaságból, vagy nem tudom, hogy miért nem teszem. Erre kéne erősíteni.

Előző e-mailedben írtál az ingyenes önismereti cd-ről, ha van rá mód szeretném megrendelni.
Köszönettel:
M. Marika

Megkaptam és meghallgattam a sirálycsomagot.
2008. szeptember 11. csütörtök, 10:50 | bani

Szia Sanyi!

Megkaptam és meghallgattam a sirálycsomagot. Sok okos dolog volt benne amit abszolút a magaménak tudok érezni.

De az is felmerült bennem, hogy ha én megpróbálnék úgy élni ahogy valóban érzek akkor engem kitaszítanának az emberek magunk közül.
Az emberek nagyon merevek és beidomítottak, nagy bátorság kell ahhoz, hogy ezeket meg merjem tenni.

Már azért is bunkó vagyok ha nem mondom valakinek aki nem beteg és csak tüsszent mert valami piszkálja az orrát, hogy egészségére. Vagy ha elengedek egy autóst az úton, hogy segítsem az útját és jé nem várom, hogy megköszönje, pedig az illendő és csak úgy természetes ez nekem.

Micsoda egy csodabogár vagyok én!

Nem tudom, hogy hogyan lehetne élni önmagamat felvállalva az emberek között ezt nem nagyon engedi ez a társadalom!

Természetesen még sok véleményem lenne ezzel kapcsolatban.

Igazából a belsőlátást még nem volt alkalmam kipróbálni mivel minden másnap 12 órában dolgozom, a szabadnapomon sem sokat vagyok egyedül stb...

Andi

Sok minden változás történt életemben. Ezt neked is
2008. szeptember 14. vasárnap, 12:02 | gellért (útkereső)

Sok minden változás történt életemben.
Ezt neked is köszönhetem,ezért hálás vagyok:Köszönöm Szépen!
Sok szépet,tapasztalatot kívánok munkádban!

És nem utolsósorban:Minden jót!

Gellért

depressziómat SOS kezelted...
2008. szeptember 14. vasárnap, 12:10 | zsolt1 (útkereső)

A Tőled kapott sok-sok segítségért is hálás vagyok Neked.
Ugródeszka voltál számomra egy boldogabb élet felé.
Nagyon sokat jentett, hogy depresszióimat SOS módon hatékonyan tudtad/tudtuk kezelni.
Régebben az ilyen szakaszok hónapokig tartottak, Veled egy-két napig.

Baráti öleléssel:

Zsolt

rendszerezett önmegismerési technika
2008. szeptember 14. vasárnap, 12:12 | Gági (útkereső)

...hogy megmenteni is csak saját magamat kell. Ráadásul - bár ösztönösen sok mindenre ráérzek - de nekem szükségem van arra a rendszerezett tudatos önmegismerési technikákra, amit te adsz át nekem, nekünk...

G. Ágnes

Igazi önvalód megleled...
2008. szeptember 14. vasárnap, 12:41 | MnéRitu (útkereső)

Változatlanul csak azt tudom mondani, hogy szavaiddal 100%-osan tudok azonosulni. Már évek óta keresem a külvilágban azt a megerősítést, hogy amit érzek legbelül, az tényleg úgy van. Amit a környezetem próbál velem elhitetni magamról, az nem én vagyok és amit én érzek magamról, azt elutasítja.

Mára ez a konfliktus megoldódott bennem és / hála az önismereti tanf.nak meg a cd-idnek / a kétséget végre felváltotta az egység...

Szóval, szerintem aki tényleg kész vállalni, hogy találkozzon igazi önnönvalójával, az a legjobb helyen van a te tanfolyamaidon vagya legjobban teszi, ha a Cd-idet megvásárolja. Tényleg mindig megtalálod azokat a legmegfelelőbb szavakat és hasonlatokat, amivel egyértelművé válik az információ, amit közölni szeretnél.

Rita

Köszönetet szeretnék mondani amit kaptam a Cd-iden keresztül a
2008. szeptember 14. vasárnap, 12:54 | Peri (útkereső)

Köszönetet szeretnék mondani amit kaptam a Cd-iden keresztül a tanításaidból.
Igazán a mindennapokban tesztelem a hatását és elképesztő! Annyira sok energiát kaptam fentről amit máshonnan nem hiszem hogy be tudtam volna szerezni. Hihetetlen jó érzés az a tudat hogy most már tudok kommunikálni a segítőimmel, akik mutatják számomra az utat. Ők tényleg segítenek. Sokszor és sokat. Ehhez te is kellettél ... Ennek köszönhetően hihetetlen munkabírásom és türelmem lett.
Úgy érzem az idegrendszerem is átalakuló félben van. Azt nem tudom hogy és milyen irányban ,de kezdek más ember lenni. Egyszóval kezdenek érdekes dolgok és gondolatok kirajzolódni bennem. Csak én még nagyon az út eljén járok. De mi is az az ÚT?!
Mégegyszer köszönöm Néked:
P. Feri

furcsa kérdés, de a csomagokra lehet diákkedvezményt
2010. február 08. hétfő, 23:06 | pintaa (útkereső)

furcsa kérdés, de a csomagokra lehet diákkedvezményt kapni?
üdv
tamás

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nem furcsa a kérdés, akár lehetne is rájuk diákkedvezmény
2010. február 09. kedd, 8:47 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Szervusz Tamás!

Nem furcsa a kérdés, akár lehetne is rájuk diákkedvezmény, de nincs, és eddig igény sem volt erre.

Azt javaslom, indulj el és ha az alapokat már elsajátítottad, akkor a továbbiakat kedvezményesen fogom adni neked.
A részleteket privát emailben megbeszéljük!

Szervusz Tamás! Nem furcsa
2010. március 06. szombat, 10:31 | pinta   Előzmény

Köszönöm. az alapokat még nem teljesen sajátitottam el, most foglalkozok a meditáció alapjaival. ha úgy érzem , hogy megfelelő eredményre jutottam feltétlenül szólok:)

köszönettel
tamás(és bocsánat hogy egy hónap késéssel irtam:) )

Kérdések!
2010. március 06. szombat, 16:34 | Lasloo

Szia Sanyi!
Azt szeretném megkérdezni hogy te hogy gondolod, ha elakarom kezdeni a sirály csomagokat akkor az 1.töl haladjak szép sorban vagy pedig van egy adott séma ami szerint általában javasoljátok az embereknek hogy elkezdjék...?
köszönettel:
Laci

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A csomagok tartalma egymásra épül
2010. március 06. szombat, 18:55 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A csomagok tartalma egymásra épül, ezért szerintem érdemesebb az alapoktól kezdeni, mert akkor nem kell vissza-vissza kanyarodni, ha nem értesz egy későbbi részt!

Ha már jól tudsz meditálni, akkor a Sirály 2. csomagot kihagyhatod, és az Életerő sem fog újat mondani, ha már járatos vagy a bioenergetikában.
Viszont a többi csomagban annyira új megközelítéseket és technikákat mondok az önismeretre, amelyeket semmiképpen se hagyj ki!

Szerintem jobb, ha úgy sajátítod el az anyagokat, hogy az előadásokat követő meditációkat azonnal ki is próbálod. De vannak, akik inkább egy nagyobb fejezet előadásainak meghallgatása után szeretnek belekezdeni a gyakorlásba, és nekik így is működik.

Segítség kell
2012. november 27. kedd, 21:57 | Deprim   Előzmény

Problémáim a következők: dolgok, személyek elfogadása, elengedése, paranoia, közöny, motiválaltlanság, valós vagy vélt bűntudat, félelem, aggodalom. Régóta küzdök velük, próbáltam pár módszert, de kevés siker övezte. A Sirály-csomagból melyik segítene nekem?