Szervezetállítás (június 10.) | Önmegvalósítás.hu

Szervezetállítás (június 10.)

2015. jún. 10. 17:00
2015. jún. 10. 22:00
Kezdődik: 2015. jún. 10. szerda 17:00
, workshop, Matolcsi Ildikó

A család és rendszerállítás módszerét lehet vállalkozásokkal, cégekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására is használni. Például, ha ezek a kérdések vannak benned:
◦ Üzlettársak közötti megromlott kapcsolat: Rendbe hozzam vagy váltsak?
◦ Miért nem működik úgy, ahogy szeretném?
◦ Miért nem jön a várt eredmény?
◦ Mit kíván a piac?
◦ Mi kell a életbenmaradáshoz?
◦ Fejleszteni kéne, milyen utat válasszak?

A Bert Hellinger által kidolgozott család- illetve rendszerállítás módszerével megtapasztalhatjuk azokat a belső és külső összefüggéseket, amelyek befolyásolják életünket. Bármilyen hihetetlen is, ráláthatunk a problémáink gyökerére, hogy azokat segítsen megoldani.

Az elmúlt években a módszer tovább fejlődött. Inza Sparer és Matias Varga Von Kibéd munkássága révén kialakult az úgynevezett rendszerállítás. Felismerték, hogy bármilyen „téma” megjeleníthető, hiszen minden rendszert alkot, illetve alrendszerekre bontható.

Arra is rájöttek, hogy a módszer sikeresen alkalmazható gazdasági és társadalmi rendszerek problémáinak feltárásánál illetve kezelésénél is.
Új és hatékony eszközként használható például szervezeti egységek kapcsolataiban meglévő problémák kezelésére, működési, döntési blokkok oldására. Lehetőséget ad a rendszer harmonizálására, a hatékonyság javítására és a lehetséges fejlődési utak megtalálására, a közöttük való választás megkönnyítésével.

Döntési alternatívák közötti választás esetén is használható a módszer.

Ha a helyzet megkívánja (üzleti titkot képező információk, szervezeten belüli személyi kérdések), akár rejtetten, vagyis nem néven nevezve is felállítható egy probléma, keresve annak okait, és megoldását.

Bejelentkezés: 06 70 246 9726 vagy matolcsiPONTildikoKUKACgmailPONTcom

Szeretettel várlak!

Előadó: Matolcsi Ildikó


Kezdődik:
2015. jún. 10. szerda 17:00

Vége:
2015. jún. 10. szerda 22:00
Elérhetőség
Előadó: 
Matolcsi Ildikó
Telefon: 
+36702469726
Beküldte: | 2015. jún. 05. péntek - 19:39

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre