A SZERELEM AJÁNDÉKA | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop márc. 07. 18:00
szombat

A SZERELEM AJÁNDÉKA

2009. máj.. 08. 19:00
2009. máj.. 08. 22:00
Kezdődik: 2009. máj.. 08. péntek 19:00
, workshop, Burger Zoltán és Bata Zsuzsi

Sziasztok!

A májusi deeksha-programjainkat – 2009. május 8. – péntek – 19.00 óra (A program három órás, tehát 22.00 óráig tart! Helyszín: Belső Barlang, Budapest, IX., Mihalkovich u. 4.) a szerelem ajándékával kezdjük. Lányok! Aki tud, hozza magával a párját, vagy akinek nincs, lehetőség szerint hozzon magával egy barátot, vagy egy ismerőst. Fiúk! Tőletek is ugyanezt kérjük. Fontos, hogy ezen a programon egyenlő számú hölgy és egyenlő férfi legyen jelen (tehát ahány hölgy, annyi férfi).

Az alábbi sorokban olvasható gondolatokat felkészülésként osztjuk meg veletek:
„Ha voltál szerelmes, jó eséllyel a kapcsolódó démonokkal is találkoztál már: valakinek a félelmeivel, hazugságaival, hűtlenségével. Ám e találkozás után mindig két választásod van. Bátortalanul és félelemmel telve lépsz tovább, olyan energiát hordozva, mely ezt üzeni: Félek a démonoktól. Sok csomagot cipelek. Vagy tovább indulhatsz annak a csodálatos energiának az ölelésében, mely kizárólag a szerelem és az összes viszontagságának megtapasztalásából fakad, és így mesélsz: Láttam a démonokat, és puszta tekintetemmel a földre küldtem őket.” (Részlet Marianna Willliamsontól)

Sokszor beszélnek arról, hogy a szerelem csalóka, ködös világba csábít, ahonnan majd jön a felébredés és a csalódások sorozata. És ez nagyon sokszor valóban így történik. Szerelmesen egymásnak adjuk magunkat, és azután kiábrándulunk, sérülünk, fájunk, és fájdalmat okozunk. De erről nem a Szerelem tehet, a Szerelemmel mindannyian egy esélyt kapunk arra, hogy megéljük a lelkünk végtelenségét, hogy megéljük magunkban és a másikban az isteni létezőt, és meglássuk a másik lelkének a végtelenségét, tisztaságát és szépségét. Ezt az ajándékot hozza el a Szerelem eksztatikus szenvedélye az Egység élménye. Az ilyen pillanatokban tényleg a másik ragyogását látjuk, és magunkat is ragyogni engedjük. Képesek vagyunk olyan módon megnyílni, hogy az egész világ ragyog körülöttünk és mi az egész világot magunkhoz tudjuk ölelni.
A Szerelem csodálatos ajándékát akkor veszítjük el, amikor megpróbáljuk megfogni, kalitkába zárni, bebiztosítani magunkat, hogy ez mindig így lesz, és ezzel azonnal leblokkoljuk az energia szabad áramlását. Félni kezdünk, félünk attól, hogy elveszítjük a másikat. Félünk attól, hogy nem leszünk elég jók neki, hogy beleszeret másba, félelmeinket pedig gyermekkori sérüléseink, családi és társadalmi mintáink táplálják. A félelmeket követik az elvárások, már nem jó a másik úgy, ahogy van, szeretnénk megváltoztatni, és közben mi is szenvedünk attól, hogy a másik nem fogad már el, hanem észreveszi a „hibáinkat”. Félelmeink és elvárásaink elfedik előlünk a másik lelkének ragyogását, és saját ragyogásunkat is szürkére színezik.
A jó hír viszont az, hogy ezen mindig lehet változtatni, egyszerű módszerekkel újra összekapcsolódhatunk a másikkal, változtathatunk a látásunkon, és ismét észrevehetjük a lelke ragyogását az elvárásaink mögött, és saját magunknak is megengedhetjük, hogy ismét ragyogó önmagunkat mutassuk a megfelelni akarás helyett. Azaz újra megnyílhatunk és átélhetjük a Szerelem eksztázisát, ami maga az élet áramlása, az életerő.
Ebben segít a május hónap energiája – szerelemmel fűszeres ilyenkor a levegő, rózsák illata, virágok ezer színe és állatok párzó tánca hív minket a szerelemre -, a Telihold kibontakozást, kiteljesedést hozó fénye, és a deeksha tisztító, oldó, gyógyító és megnyitó ereje.
Ajánljuk ezt a programot nektek, ha szeretnétek megünnepelni egymást, és a kapcsolatot, ha szeretnétek visszatalálni az intimitáshoz, ha szeretnétek elmélyíteni az intimitást a kapcsolatban, ha szeretnétek kifejezni mindazt, amit a másik iránt éreztek, ha szeretnétek hálát adni a Szerelem csodájáért.

Ha éppen most nincs is jelen a Szerelem az életedben, és talán ennek az az oka, hogy benne ragadtál egy végetért, de mégsem lezárt kapcsolatban, és szeretnél ezen változtatni, akkor semmiképpen ne maradj otthon, hanem gyere el!
Gyere el május 8-án (pénteken) 19.00 órára a Szerelem Ajándékára, ahol felkészítjük magunkat a szerelem betoppanására akár egy új kapcsolatról, akár egy már meglévő kapcsolat megújulásáról van szó.

Lányok, Fiúk! – Hölgyek, Urak!
Várunk Benneteket, ha még nincs meg a párotok, ha már meg van a párotok, de nem működik jól a kapcsolatotok. Akkor is várunk, ha eleged van a párkapcsolatodból, és éppen lemondani készülsz a szerelemről. Na, ezt ne tedd! Adj még egy lehetőséget magadnak, végül is mit veszíthetsz…

Zoli és Zsuzsi

Előadó: Burger Zoltán és Bata Zsuzsi


Kezdődik:
2009. máj.. 08. péntek 19:00

Vége:
2009. máj.. 08. péntek 22:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3620354
Telefon: 
+3670454
Beküldte: | 2009. máj.. 05. kedd - 13:37

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre