Spirituális partnerkapcsolat | Önmegvalósítás.hu

Spirituális partnerkapcsolat

2010. febr. 09. 18:00
2010. febr. 09. 20:00

"Mindnyájunkban ott rejtőzködik az isteni szikra.Eme Belső Istenség ad nekünk Szépséget, Értelmet, Alkotóerőt és nemzőképességet."
A viselkedésünk különbségeinek mélyebb megértése. Milyen spirituális alapjai vannak a nők ruházkodási igényeinek és a férfiak tévé előtti távirányító nyomkodásának? Ha látod mitől olyan a másik, akkor könnyebb elfogadni és szeretni őt!

A szexualitás hatalmas erő. A legrövidebb út a megvilágosodásig, ugyanakkor a legnagyobb kalamajkák okozója. Az előadásban röviden áttekintjük a történelmi előzményeket: hidu tantra, TAO, mi értelme lenne az iszlám fátylainak? Eztán megnézzük, hogy ez hogyan működik itt és most a XXI. század európájában. Az első lépés az emancipáció, mely részben most is folyamatban van, de az eredménye a nemi szerepek oly mértékű összezavarodása, ami nem jó senkinek. Kell még egy lépés tovább, hogy egyenrangúan, de a szerepünket jól megélve emeljük művészi szintre az életünket. Szó lesz az energiarendszerünkről, és annak tudati jelentőségéről. Mit tudunk a kiélésen és az elfolytáson túl tenni késztetéseinkkel? Hogyan állíthatjuk a megvilágosodás szolgálatába a szexet? Az előadás nem a prűdeknek, és nem a terápiára vágyóknak szól!

Elérhetőség
Előadó: 
Palacskó András
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2010. jan. 14. csütörtök - 13:06

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre