Palacskó András | Önmegvalósítás.hu

Palacskó András

1971 október 29. 9 óra 34 perckor születtem Pécsett, ha valaki a horoszkópomból akarna megtudni bármit rólam. Van egy ezozizi előtti életem, és egy utáni. Inkább ez utóbbiról írnék néhány sort.
Tizenöt éve segítem az embereket különféle eszközökkel, hogy jobban működjön az életük: testi-lelki egészségük, kapcsolataik, anyagi helyzetük, szexuális életük. Rengeteget tanultam ez idő alatt magamról is. Gyakorlatilag minden olyan dologban segíteni tudok, amivel csak küzdhet valaki. Nem azért mert "mindenre jó kígyóolajat" árulok, hanem mert az egyetlen lehetséges problémaforráshoz nyúlok: a hiedelmekhez. Ha valaki eljön hozzám, egy kb. kétórás beszélgetésre számíthat, amelynek során képes lesz meglátni az életét más szemszögből, mint ahogy eddig, és az új szemlélet magában hordozza a gyógyulást, kiteljesedést is.

A teljesség igénye nélkül, a következő dolgokban nyújtottam már segítséget:

- pszichés problémák (fóbia, pánik, depresszió,féltékenység, stb.)
- daganatos megbetegedések
- szexuális problémák (impotencia, frigiditás, orgazmus zavarok)
- partnerkapcsolati problémák (Miért nincs? Miért pont olyan, már ötödszörre?)
- válás
- függőségek
- meddőség (nem szervi eredetű!)
- szív és érrendszeri gondok
- emésztési problémák
- merre tovább az életemmel? krízis szituációk, döntések
- spirituális továbblépés

Természetesen nem azt mondom el, hogy mi a helyes nézőpont, hanem abban segítek, hogy ki-ki megtalálja saját útját!

Egy sci-fi klubot csináltunk Pécsett, amikor a vezetője Attila megjelent egy Agykontroll tanfolyam belépővel a kezében, mondván: ez valami buli dolog. Bele is csaptunk a lecsóba, így hamarosan már természetgyógyász-körként ügyködtünk tovább, összegyűjtve a legérdekesebb arcokat Pécsről és környékéről. Volt ott agykontrollos, Reikis, Ufó-eltérített, ingalóbáló, meditáló, mágus, és még ki tudja miféle csodabogarak. Hőskor volt, akkoriban kezdett beindulni tömegesen ez gondolkodásmód. Az Édesvízkiadó könyvei jelentették a repülőstartot valami másba, mint amivel addig találkoztunk. Hamarosan elkezdtem Reikit tanulni, mely hatalmas élményt jelentett, a körülötte kialakuló kicsinyes harcok ellenére. Aztán jött az asztrológia, mely négy éven át jelentett egy szellemi közösséget néhány nagyon jó arccal. Közben egy szellemi jóga irányzat transzperszonális pszichológiával és tűzönjárással megspékelt összejöveteleire is jártam. Elkezdtem Reikit tanítani, ami mélyvíz volt, de rengeteget tanultam belőle. Egy csapatot tanítottam reinkarnációs visszavezetésekre, amikor megismerkedtem egy kineziológussal, aki még csak az elején tartott, a művészete elsajátításában, de aztán repülőstartot vett az élete, és az ország legtöbbet oktató, és praktizáló kineziológusává nőtte ki magát. Rengeteget tanultunk egymástól. Én sok elméleti alapot adtam neki, ő pedig pillanatok alatt átültette gyakorlatba. Megtermékenyítő éveket éltünk meg együtt. Én magam is el kezdtem kineziológusként praktizálni. Közben a Gyémánt Út Buddhizmus tanításai adtak egyre komolyodó alapot az életfelfogásomnak. Aztán összetalálkoztam az Advaita Vedanta tiszta, egyszerű, lényegre törő kérdésével: ki vagyok én? Miközben Vallásbölcseletet kezdtem tanulni a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán, egyre inkább tűntek el a sallangok a válasz keresésében. Ebben nagy segítséget nyújtott a sokak által ismert A.J. Christian, és a kineziológián azóta túllépett barátom Ilike. Egyre letisztultabbá vált a lényeg, mely annyira egyszerű, hogy órákat tudnék róla beszélni, és erről szól ez a weblap is. :-)
Végigjártam kétszer a Camino zarándokútját, rengeteget profitálva belőle, mindig visszavágyva egy picit. Végig kísértem egy borzalmas és mégis szép úton a szerelmemet a halálig. Örökké velem marad, amit tőle kaptam. De az élet nem áll meg, most egy nagyon kedves lánnyal élek együtt, aki nagy támaszom mindenben, amivel foglalkozom. Együtt kísérletezünk, lépegetünk előre az Élet Tudatos megteremtésében. Bár sokfélét tanultam, igyekszem a dolgok lényegét, gyökerét megragadni, a mégoly távolinak tűnő tanításokban is.

Legyen az Élet szép mindenkinek!

András saját weboldala az alábbi linkre kattintva érhető el:
http://tudatos.uw.hu/

Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2008. dec. 18. csütörtök - 18:41

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre