Médiumitást fejlesztő alaptanfolyam, Holofon Akadémia | Önmegvalósítás.hu

Médiumitást fejlesztő alaptanfolyam, Holofon Akadémia

Szeretném figyelmetekbe ajánlani a Tét a lét alapítvány tanfolyamait:

Holofon Akadémia:

Médiumitást fejlesztő alaptanfolyam, és illetve

Rejtett forrásaink, út önmagunkfelé, 8 hétvége, haladó tanfolyam.

A két éves Holofon Akadémia célja, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik keresik Önmagukat, helyüket ebben a világban. Érzik, hogy forr bennük valami, vágyuk, hogy segítséget nyújtsanak szeretteiknek, embertársaiknak. Ebben segít a két éves képzés, melynek befejeztével olyan összetett ismerethez jut hozzá a képzett parapszichológus, ami által megismeri önmagát, képességeit. Sikeres vizsga után a Holofon Akadémia diplomáját kapja kézhez, és képzett szakemberként tud segítséget nyújtani a hozzá fordulóknak. Az Akadémia tanárai sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik minden második hétvégén (10-16 óráig) tartanak előadásokat az egymásra épülő tantárgyakból.

A Holofon Akadémiára jelentkezhetsz a 0620 9825 634, illetve a 061 788 3434-es telefon számon, Uza Gitta Metódus vár szeretettel.

Indulnak még szeptember 1-től az alapítvány keretében Pályi Anita tanfolyamai is:

Reiki tanfolyamok ( I, II, illetve Mester)

A tanfolyamon megismerkedünk a Reiki energiával, kezelési módokat sajátítunk el, hogy segítsük önmagunk, illetve mások gyógyulttá vállását.

Pénzmágnes

Ha gondjaid adódnak anyagi helyzetedben, hullámok-völgyek, vagy éppen puszta pangás áll fent a pénzügyeidben, itt a lehetőség, hogy feltárd magadban a korlátokat és végre szabad utat engedj magad felé a pénz áramlásának.

Kreatív tanulás,

Ha a tanulás unalmas, fárasztó, nehezen megy, itt gyakorlati megoldásokat kapsz, hogy megkönnyítsd és örömtelivé ted magad számára is a tanulást.

Betegségek lelki okai

A tapasztalatom azt mutatja, hogy szükség van a betegségeink nyelvezetének megismeréséhez a teljes gyógyuláshoz. Anatómiai alap ismeretek mellett, megismerkedünk a blokkok oldásával is.

Írisz diagnosztika tanfolyamok is.

A szem a lélek tükre , avagy a testünk térképe. Nagyon jó módszer, hogy a páciensed egész testéről egy átfogó képet alkothas, és pontosabban észleld, mely területekre kell koncentrálnod a gyógyítás során.

Pályi Anita tanfolyamai után érdeklődj a 06 70 395 3433-as tel.számon.

Várunk szeretettel!

A jelentkezés lezárva.

Elérhetőség
Telefon: 
+36703953433
Telefon: 
+36209825634
Telefon: 
+3617883434
Beküldte: | 2009. aug. 28. péntek - 00:25

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre