Gyermekkori sérüléseink gyógyítása (hogyan bánunk felnőttként önmagunkkal - hogyan bánunk felnőttként a gyermekekkel) | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Gyermekkori sérüléseink gyógyítása (hogyan bánunk felnőttként önmagunkkal - hogyan bánunk felnőttként a gyermekekkel)

2012. máj.. 12. 09:00
Kezdődik: 2012. máj.. 12. szombat 09:00
, tanfolyam, Dr. Dudás Mária

A tudatalattink állandóan emlékezik. Azokat az emlékeket játssza vissza folyamatosan, amelyek visszatérő élethelyzetekben nyilvánulnak meg életünk során. Az emlékek jelentős része gyermekkorunkból származik, a tapasztalások egymásra rakódva építik fel a tudatalatti, majd az ego struktúráját.

Gyermekéveink különböző szakaszaiban más és más viszonyítási pontokat kell kialakítanunk. Ha a tanulási folyamat egyes részeihez keserű emlékeket, rossz érzéseket társítunk, azok az adott életterülethez kötődő kihívásokként jelentkeznek életünk során. A kihívások addig ismétlődnek, míg meg nem gyógyítjuk sérült belső gyermekünket. A gyógyulás kapcsán felszabaduló pozitív energiák integrálódnak a felnőtt személyiségünkbe, így a problémás élethelyzetek oldódnak. Mi pedig végre nem a félelmeinktől motiválva, hanem szabadon döntünk további életünk alakulásáról.

Az egynapos tréning elméleti részében megismerkedünk a gyermekkor egyes fejlődési szakaszainak jellemzőivel, a szakaszra jellemző sérülésekkel, illetve azok tudatalattira gyakorolt hatásaival. A gyakorlati részben mindenki megtanulja, hogy hogyan lehet egyszerű lépésekben eljutni az általa választott probléma gyermekkori kiindulópontjához és feldolgozni az ahhoz társuló érzelmeket.

Előadó: Dr. Dudás Mária


Kezdődik:
2012. máj.. 12. szombat 09:00
Elérhetőség
Előadó: 
Dr. Dudás Mária
Telefon: 
+36302006496
Beküldte: | 2012. máj.. 01. kedd - 20:28

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre