Dr. Dudás Mária | Önmegvalósítás.hu

Dr. Dudás Mária

1975 májusában születtem, orvosként végeztem a SOTE általános orvosi karán, Londonban másoddiplomát szereztem, és ma is dolgozom szakorvosként a prevenció területén. A saját önismereti utam 12 éve kezdődött, amikor szembe kellett néznem azzal a ténnyel, hogy életem nem a vágyott irányba halad. Folyamatosan arra a kérdésre kerestem a választ, hogy miben különböznek azok az emberek, akik bőségben élnek, rendezett a párkapcsolatuk, jól kezelik a stresszt és szeretik az életüket azokhoz képest, akik ennek az ellenkezőjét tapasztalják meg.

Számos módszer és könyv segített az utamon (agykontroll, Enüd McGiffert önsegítő csoportjai, kineziológia, Hellinger-féle családállítás, spirituális választerápia stb.), amelyek legtöbbjétől azt vártam, hogy egyszer és mindenkorra megoldja a problémáimat, és nem kell többé velük foglalkoznom. Aztán szépen lassan rájöttem, hogy bár vannak fordulópontok az életünkben, mégis folyamatosan utazunk. Időközönként hátranézünk és boldogan konstatáljuk: jé, mennyit változtam!

Utazásra invitálok mindenkit, aki tovább akar lépni az életével, felvállalja, hogy szembe néz az érzéseivel és a gondolataival annak érdekével, hogy egy kiegyensúlyozott, harmonikus, sorsát megélő ember nézzen vissza a tükörből.

Szeretettel látlak önismereti tanfolyamaimon, a tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges.

Telefon: 
+36302006496
Beküldte: | 2012. ápr. 10. kedd - 22:17

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre