DMS – Dynamic Multidimensional System © | Önmegvalósítás.hu

DMS – Dynamic Multidimensional System ©

2011. márc. 26. 09:00
2011. márc. 27. 17:00

Elérkeztünk a képzéssorozat második lépéséhez. A Living Splendour System egy olyan ősi Lemuriai rendszer, amely képes arra, hogy felébressze mindenkiben, a benne lakó torzításmentes teremtő erőt. Ahhoz, hogy hozzá tudj férni a benned levő kincshez, képessé kell váljál arra, hogy átláss a tükröződésen. Legyen szó, személyes kapcsolat, társadalmi hatás, vagy saját magad függésben tartásáról. Az anyagi világ és minden, ami ezzel jár, mozgatórugóinak megismeréséről.

Évekkel ezelőtt beszéltem arról (2003-ban), hogy a pénz, energia. Akkor nagyon megtámadtak ezért. A félelem minden újtól, hatásosan megnyilvánult. Lehúzni, bemocskolni, nevetségessé tenni mindent, ami kilóg az ismert világból. Most, már mindenki használja ezt a kifejezést.

"Adameonhoz hasonló képzett szellemszafaristák azonban tudják, merre induljanak, hiszen "a fénynek is több minősége van, például az atyai, avagy élő fény". (Vajon az atyai élő fényből lehet lézert csinálni?) Sajnos elég sokan vannak, akik még nem jöttek el hozzánk. Nekik készítettük ezt a filmet, hogy ne a pénzenergia vezérelje léptüket. Pénzenergia. Hát ilyet még az ufómagazinban se, hálásan köszönöm."

Index 2003. június 6-i bejegyzése: http://index.hu/kultur/media/vizont/
Vízöntő magazin (2003) felvétele: http://adameon.com/video_vizonto

Az első szinten, a DMS1-en megtapasztalhattátok a másik világ energiáját, jelenlétét. Ráléptetek a tanítványi ösvényre; Útkeresőből, úton járóvá váltatok.

A második lépés a DMS 2 nyitott képzés. Vagyis erre a szintre akkor is beléphetsz, ha nem akarsz elmélyedni a képzés teljes mélységében.

Ezen a szinten a kívülről jövő megfelelési kényszereket ismerjük fel. Széttörjük a generációs beidegződéseket, a társadalmi elvárásokat. Megszabadulunk azoktól a címkéktől, hogy mikor is vagy "értékes ember" a társadalom szerint.

Vajon azt csinálod-e, amit születési terved szerint csinálnod kell? Mennyire hat rád a világ káosza? A napi túlélési harc?

Ideje, hogy magad ura legyél.

Nézzél nyugodtan utána az interneten. Találsz-e még egy ilyen képzést ilyen áron? Nyugodt szívvel mondhatom, hogy nem. Ha voltál képzésemen, tudod mit tapasztalsz, mit kapsz. Éppen ezért szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a képzés utoljára indul. Sokan voltak betegek a DMS 1 elindulásakor. A számukra április végén-május elején indított pót-csoportban van még egy-két hely. Utána már csak távoktatásban tudod elérni az alsó szinteket. Ami – bár az információ tartalmát tekintve – átadja a tudást, de a személyes érintést nem.

Személyes képzés – kizárólag kis csoportban – csak a felsőbb szinteken lesz elérhető azok számára, aki az alsó szintek vizsgarendszerében megfeleltek.

Szeretném átadni azt a tudást, amiről azt mondják átadhatatlan. Te is és Én is pontosan tudjuk, hogy ez nem kiváltság, hanem mindenkiben eredet jogán benne élő tudás.

Miért is zárom be az ajtókat ily módon? (hangsúlyoznám, nem vonulok vissza) Mert nem lehet mindenkit megmenteni. Aki még felébred, az megkapja a kulcsokat. A többiek tovább alszanak, és háborúznak, harcolnak. Nincs szükség mérkőzésre, nincs szükség harcra! Ez itt az illúzió. Erre vagy rájön – akár az utolsó pillanatban – valaki, vagy bepörgetik és alszik tovább. Most csak nehezítő körülmény van. Az embereknek rá kell jönniük, hogy az egyéni szabadságuk megtapasztalása milyen fontos. Rá kell jönniük, hogy egyszerűbben is lehet csinálni.

A legjobb, ami történhet veled, hogy Te, Te leszel.

Gyere ki a fényre!

Elérhetőség
Előadó: 
AdamEon
Telefon: 
+36703179777
Beküldte: | 2011. márc. 14. hétfő - 21:19

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre