Crowley tarot tanfolyam | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Crowley tarot tanfolyam

2011. jan. 31. 18:00
2011. febr. 21. 21:00
Kezdődik: 2011. jan. 31. hétfő 18:00
, tanfolyam, Domján Mónika

TAROT TANFOLYAM (Crowley szimbólumok)

Domján Mónika

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék és mindennapi életükben alkalmazni tudják a tarot kirakást, mint önismereti útmutató módszert. E cél elérése érdekében megismerkednek a kártyavetés szemléleti alapjaival és szimbólumrendszerével, betekintést kapnak a Crowley tarot és általában a kártyakirakás eredetébe, történetébe, valamint személyes élményeket szereznek és értelmezési útmutatást kapnak a legfőbb kirakási módokkal kapcsolatban.
Az első alkalom főképp az elméleti és szemléleti alapok átadására irányul, a második alkalomtól kezdve pedig egyre nagyobb teret nyer a gyakorlás és a kirakások értelmezési kérdéseinek megvitatása. Az egyes alkalmak között eltelt időben házi feladatokat kapnak a résztvevők - pl. napi kártya húzása és tapasztalataik naplószerű lejegyzése -, melyeket a következő alkalommal megbeszélünk.

Jobban megérthetjük saját lényünket és élettervünket, a látszólag értelmetlen, kilátástalan események összefüggéseit, helyét sorsunk alakulásában, valamint meghallhatjuk saját, tudattalan belső hangunkat, amely megbízható útmutatást ad nekünk azzal kapcsolatban, hogy mit is tegyünk egy zavaros, nehéz helyzetben. A kártya rendszeres használatával megtanuljuk saját impulzusaink, lelkiállapotaink tudatos megfigyelését, az egyes helyzetekre adott tipikus reakcióinkat, ezáltal magatartásunk megváltoztatására is lehetőségünk nyílik.

A tanfolyam alapvető jellemzője az interaktivitás,a melyet a kötetlen, oldott légkör, a csoport együttműködését elősegítő közös feladatok, beszélgetések, játékok segítenek. A 4 alkalom alatt sor kerül a személyes élmények, tapasztalatok, nehézségek, kérdések megosztására és megbeszélésére, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a kártyavetés alkalmazásának saját maga számára legmegfelelőbb módját. A kártyák szimbolikájának megértését változatos módszertan - többek között meditáció, zene, dramatikus játékok -, valamint a csoportos beszélgetés kollektív bölcsessége segíti. A résztvevők a tanfolyam fő témáit összefoglaló nyomtatott írásos anyagot kapnak, amelyben a későbbi tájékozódást, utána-olvasást megkönnyítendő, könyvajánlókat és internetes forrásokat is találnak.

Előadó: Domján Mónika


Kezdődik:
2011. jan. 31. hétfő 18:00

Vége:
2011. febr. 21. hétfő 21:00
Elérhetőség
Előadó: 
Domján Mónika
Telefon: 
+36202455343

Beküldte: | 2011. jan. 18. kedd - 13:40

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre