Belső gyermek - gyógyító workshop | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Belső gyermek - gyógyító workshop

2014. máj.. 31. 09:00
2014. máj.. 31. 19:00
Kezdődik: 2014. máj.. 31. szombat 09:00
Budapest, tanfolyam, Dr. Dudás Mária

Mi az a belső gyermek workshop?

Ez a saját élményű csoport a testünkben tárolt érzelmi blokkokra és a tudatalattinkban lévő önkorlátozó hiedelmekre fókuszál úgy, hogy felfedi és gyógyítja a gyermekkor történéseit.
A gyógyítás során az a dolgunk, hogy felfedezzük az emlékeinkhez kapcsolódó szükségleteinket. Az igényeink pedig nagyon hasonlóak: megértést, elismerést, elfogadást, szeretetet akarunk. Azt akarjuk, hogy elfogadják a jelenlétünket, hogy valóban lássanak minket. Ehhez az kell, hogy előbb mi lássuk magunkat.

Mik azok az önkorlátozó hiedelmek?

Mindenki rendelkezik egyfajta rá jellemző hitrendszerrel, amelynek egy része tudatosan, más része tudat alatt hat az életünkre. Az esetek egy részében összefüggést látunk a gondolataink/érzelmeink és az életünkbe toppanó kihívások között, máskor úgy éljük meg a szembe jövő akadályokat, hogy nem értjük miért pont velünk történnek. Mi a megoldás? Érdemes utána járni, hogy milyen hiedelmeket tárolunk a tudatalattinkban, amelyekkel akaratlanul is korlátozzuk magunkat. A workshop célja, hogy megtaláljuk magunkban azt a hitrendszert, amely a viselkedésünket, szokásainkat és a különböző élethelyzeteinket táplálja. Majd úgy formáljuk azt, hogy a továbbiakban minket szolgáljon.

Mi köze ennek a belső gyermekhez?

A belső gyermek koncepció egy tapasztalati megfigyelés, mely szerint tudat alatt mindenkiben ott élnek a gyermekkor eseményei, amelyek támogatják, vagy akadályozzák az előrehaladásunkat az életben. A gyermekkor révén alakul ki az a speciális szűrőrendszerünk - hitrendszerünk - amelyen keresztül a továbbiakban szemléljük magunkat és a környezetünket. Sokunknak nem tetszik, amit az életünkben látunk, így két dolgunk van: kicserélni a szűrőt, azaz megkeresni azt a gyermekkori élményt, amely kapcsán egy bizonyos gondolkodási mód rögződött bennünk, majd döntést hozni arról, hogy a jövőben milyen gondolatokkal éljük tovább az életünk.

Milyen megoldandó feladattal érkeznek a workshopra az emberek?

- Párkapcsolati, munkahelyi konfliktusok rendezése

- Válás feldolgozása

- Döntéshelyzetek világossá tétele (vállalkozás beindítása, gyermekvállalás)

- Önmegvalósítás

- Önbizalom növelése

- Megbocsátás elősegítése

- Krónikus vagy akut betegségek lelki hátterének feltárása

- Pánik, fóbiák oldása

- Negatív érzelmek, frusztrációk feldolgozása, amelyek mögött nem látjuk az összefüggéseket, csak jelen vannak az életünkben

- Ha olyan trauma ért minket gyermekkorunkban, tinédzserként vagy akár felnőttként, amely részlegesen vagy teljes egészében feldolgozatlan maradt, így a mai napig erős hatást gyakorol ránk

Az alábbi példa az mutatja meg, mekkora változást lehet egy egynapos workshoppal elérni:

Az egyik résztvevő azzal az érzéssel jött reggel a tanfolyamra, hogy "nem vagyok elég jó". Ha egy 10-es skálán kellett megbecsülnie az érzés erősségét, akkor az 10-es volt, azaz a legerősebb. Délutánra az érzés erőssége (a felfedezett belső gyermek gyógyítása után) 2-3as erősségűre (kevesebb mint harmadára) csökkent. Mit jelent ez? Egy nagymérvű energia felszabadulást, amelyet most már az illető a vágyott dolgok megteremtésére tud használni. Nem utolsó sorban a résztvevő mosolyogva nézett a többiekre: én elég jó vagyok!

Mi történik a workshop után?

Rájössz, hogy szabadon dönthetsz azokról a gondolatokról, amelyek eddig egymást kergették az elmédben. A negatív érzelmeid intenzitása csökken vagy teljesen elmúlik. Amint meglátod, hogy nem kell tenned vagy elérned semmit, csak elfogadnod azokat az emlékeket, amelyeket eddig elnyomtál magadban - a védekezésül felállított határaid leomlanak. Nem utolsó sorban azt hallod majd a barátaidtól, rokonoktól, ismerősöktől: jól nézel ki, valami változott benned! Mit csináltál magaddal?

A workshopon maximum 10 fő vehet részt.

Az egész napos workshop díja 15.000 Ft.

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, az időpontok, amelyekre aktuálisan jelentkezhetsz:

2014. május 31 szombat 9-19h

2014. június 28 szombat 9-19h

2014. július 12 szombat 9-19h

Minden érdeklődőt szeretettel várok:

Dudás Marcsi

+36 30 200 6496
dmarcsinak@gmail.com
www.dudasmaria.com

Előadó: Dr. Dudás Mária

Helyszín:
inSpirál Stúdió
Budapest, Páva utca 6
II. emelet kapucsengő:22
Térkép

Kezdődik:
2014. máj.. 31. szombat 09:00

Vége:
2014. máj.. 31. szombat 19:00

Helyszín:

inSpirál Stúdió
Páva utca 6 II. emelet kapucsengő:22
Budapest
Elérhetőség
Előadó: 
Dr. Dudás Mária
Telefon: 
+36302006496
Beküldte: | 2014. máj.. 12. hétfő - 22:00

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre