Auralátó tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Auralátó tanfolyam

2010. jan. 16. 10:00
2010. jan. 16. 18:00
Kezdődik: 2010. jan. 16. szombat 10:00
, tanfolyam, Bognár Tas

Pénzvisszafizetési garanciával!
A 7 órás elméleti és gyakorlati auralátó tanfolyam során részletesen kitérünk az aura természetére, elemzésére és látásának technikájára, majd ki is próbáljuk az auralátást többször. Az auralátó tanfolyam pénzvisszafizetési garanciát ígér: aki az auralátó tanfolyam legelején nem látja aurájának egyenlőre fehér részeit, annak nem kell befizetnie a tanfolyamra, és nem kell végigülnie azt! Több éves oktatói munkám során egyszer sem volt erre példa. Tapasztalatom szerint a tanítványok 10%-a a tanfolyamon már a színeket is látja!
Egy tapasztalt auraelemző és látó fotókkal és esettanulmányokkal alátámasztott auralátó tanfolyama arról az energiamezőről, mely legbelsőbb énünket összeköti az univerzum minden aspektusával. Bognár Tas évek óta főállásban elemzi és tanítja az aurát, ezért több száz tanítvány sikeresen elvégezte nála ezt a spirituális felkészültséget nem igénylő, meglehetősen gyakorlati tanfolyamot.
Az auralátás egy velünk született képesség! A megfelelő technikákkal mindenki képes arra, hogy az auralátó tanfolyamon már lássa a keze körüli mezőt, sőt, tapasztalat, hogy a tanítványok 10%-a már a tanfolyamon látja az aura alapszínét is. Természetesen külön hangsúlyt fektetünk az optikai csalódások megértésére és elkerülésére, melyek könnyen elkerülhetőek: ezek a szemmel mozognak, statikusak, tünékenyek, míg az aura a testtel együtt mozog, dinamikus és nem tűnik el pislogásra.
A technikák gyakorlásával pár nap alatt az aura színei is láthatóvá válnak, majd 2-3 héten keresztül napi 20 perc gyakorlással mélyebb rétegeit is megláthatjuk auránknak. Később ezek már nem csak elemezhető színekként, de információkat közlő képekként és érzelmekként is feltárulnak, mivel a tanfolyamon szó lesz még a hatodik érzék, avagy a "harmadik szem" fiziológiájáról, hétköznapi és professzionális használatáról.Az auralátó tanfolyam se nem ezoterikus, se nem tudományos. Mindkettő. Kisugárzásunk tartalmaz tudományosan elfogadott (hő és párolgás), és ezoterikus elemeket is (lelki és tudati aktivitás). Ezért akár szkeptikusoknak is ajánlott többet megtudni -és megtapasztalni- az ember hullámtermészetű mibenlétéről, és annak hétköznapokban is használható elemzéséről. Gyógyítóknak szinte elengedhetetlen eszköz a páciens mélyebb összefüggéseinek feltárásához.A 7 órás elméleti és gyakorlati tanítás 14.000 forint, CD-n átadott tanfolyami anyaggal és auraképekkel együtt.VÁROK MINDENKIT SZERETETTEL!Bognár Taswww.auraszakerto.hu Visszajelzések:"Tiszta szívemből köszönök mindent, szeretném, ha továbbra is tartanánk a kapcsolatot..." "Nagyon feltöltött ez a tanfolyam, régen nem volt bennem ennyi energia, mint ezen a hétvégén.""Először is nagyon szépen köszönöm a tegnapi napot. Mert azon kívül, hogy jó csomag információval lettem gazdagabb - olyanokkal, amelyek segítenek az óriáspuzzle további részleteinek helyreillesztésében - , "emberileg" is fejlődni tudtam.""Gyakorlok reggel, este, napközben, amikor tudok. Most úgy vagyok, hogy a kezem körül halovány zöldet látok, és nem muszáj sötét háttér előtt kizárólag, hanem ilyenkor odébbcipelhetem a kezem akár világosabb háttér elé is, és tökjó :-) (nem a szemem káprázik...)...összegezve: élvezem a sokat, amit átadtál!""A tanfolyamot követő otthoni (nem sok) gyakorlással sikerült látni az
aurát a testem körül,és boldogsággal töltött el!""Kedves Tas, nem számítottam ilyen gyors sikerélményekre, ezt őszintén mondhatom!" "Néhány nappal a tanfolyam után napról napra egyre csak nőtt a kesztyű, de szinek nem akartak jönni talán 5-6 nap után sem (talán türelmetlen voltam). Majd véletlenül úgy alakult, hogy este a lányom éppen a megfelelő körülmények között volt (félhomály és sötétháttér), amikor pár másodperc alatt kialakult körülötte egy világoskékes, rózsaszínes felhő. Pislogtam, mozgattam a szemem, és szájtátva kellett konstatáljam, hogy ez tényleg nem optikai csalódás! Meg is kérdeztem, hogy milyennek látja magát, és azokat a szineket mondta, amiket én is láttam!!!""Mostanában többet gyakorlok. Rájöttem, hogy általában kihagytam előtte a relaxációs részt, ami igencsak visszavetett. Szombaton relaxáltam és utána kezdtem el gyakorlatozni. Először kirajzolódott a szokásos 'felhő' a kezem körül, de tovább is jutottam. Elsőre nekem lilára váltanak a dolgok és csak utána változik a színe.""Az auralátást,ahogy mondtad,tükör előtt kezdtem nézegetni,ide-oda dőlve,hogy tényleg az aurát érzékeljem. Leginkább félhomályban látom, a fejtől kb 25-cm távolságra. A fej búbjától felfelé valami madzagszerűséget is, ezüstös/fehér színben látok. Ködszerűen,de élénk világító sárgás arany a színe.
Néztem egyéb testrészeken is pl. a vállamon erőteljes volt,és pont akkor fájt és húzódott a terület. Körülbelül 1 éve, azóta, mióta nálad jártam, meditálok rendszerességgel is. Időnként, ha beszélgetek, "beleélem" magam egy hozzátartozó mondandójába, látom az energiamezőjét, jobban tudom mit akar mondani, mint Ő maga. Öcsém esetében egy ideig nagyon gyenge/összehúzódott aurát láttam;akkor rémálmai voltak hónapokig"

Előadó: Bognár Tas


Kezdődik:
2010. jan. 16. szombat 10:00

Vége:
2010. jan. 16. szombat 18:00
Elérhetőség
Előadó: 
Bognár Tas
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2010. jan. 14. csütörtök - 12:26

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre