Aurafotózás és elemzés | Önmegvalósítás.hu

Aurafotózás és elemzés

2010. nov. 19. 10:00
2010. nov. 19. 18:00
Kezdődik: 2010. nov. 19. péntek 10:00
, tanácsadás, Bognár Tas

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! Az aura egy nagy mennyiségű információt tárolni képes elektromagnetikus hologram., melynek egy része folyamatosan változik különböző érzelmek és gondolatok, illetve fizikai életmód hatására, mégis nagyobb része állandó marad, mint a tenger. Gyakorlatilag érzelmi és gondolati mezőnknek is hívhatjuk, melyben helyet kapnak bizonyos testi információk is. Ezért az aurafotó olyan egyedi mint az ujjlenyomat, vagy méginkább mint tenyerünk barázdái, amiből nemcsak a múlt olvasható ki, de utalhat a jövőnkre is.
Információkat közöl testünk, lelkünk és szellemünk együttműködéséről ugyanúgy, mint személyiségünkről és csakráink töltöttségi állapotáról. Kiderülhet, milyen rejtett lelki vagy egyéb okok vezettek betegségeinkhez, megoldhatatlannak tűnő -és gyakran visszatérő- problémáinkhoz, majd figyelemmel kísérhetjük gyógyulásunk folyamatát is újabb elemzés segítségével.

Az egy órás személyes találkozón nem egyszerűen csak fotózásról és elemzésről van szó. "Átnézzük" a testi-lelki-szellemi erősségeket, gyengeségeket, blokkokat, és életmódbeli hiányokat.

A mélyrehatoló elemzéshez használt speciális technikáim keleten és nyugaton elsajátított tanításokból és gyakorlatokból ötvöztem össze több éven keresztül. Tibeti mesterek és nyugati tudósok évszázadokon át kitapasztalt gyakorlati tudását hoztam haza Ázsiából, és használom azt a mindennapokban, amikor szükséges, és amikor dolgozom.

A Polaroid képet készítõ több millió forintos, 20 kilós szerkezet nem összekeverendő a plázákban és vásárokon látható webkamerás "aurafotózással". Webkamera elemezhető aurafotót nem készít. Az eredeti Polaroid fotón látható és elemezhetõ 2800 lehetséges konstelláció -mint auralátó- tudom, hogy egészen más képet mutat a számítógépes printer által rajzolt képhez viszonyítva .A valódi aurafotó speciális Polaroid kamerával készül, az elemzés egy órán át tart.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy bár tudom, hogy a fotó eléggé hitelesen leképezi az aurát, de nincs a földön olyan szerkezet, ami igazán le tudná fényképezni azt...még a Kirlián fényképezõ sem, mivel a színeket nem tudja hitelesen visszatükrözni! Ellenben a Progen technológia erőssége, hogy jobban kiemeli a leg meghatározóbb színeket, ráadásul a fotóval jobban dokumentálható az aura, mint egy látóval.

Egy aurafotó kielemzése auralátóval hitelesebbnek mondható, hiszen a kétdimenziós kép soha nem adhatja vissza tökéletesen egy többdimenziós, többrétegű és intenzitású, folyamatos mozgásban lévő valódi aurának látványát, ezért auralátó nélkül az elemzés kicsit hiányos lehet. A keleti technikáknak köszönhetően pedig még mélyebbre hatolhatunk a test, a lélek és a tudat rétegeibe, illetve néha még azokon is túl, ha szükséges.

VÁROK MINDENKIT SZERETETTEL!

Bognár Tas

www.auraszakerto.hu

Előadó: Bognár Tas


Kezdődik:
2010. nov. 19. péntek 10:00

Vége:
2010. nov. 19. péntek 18:00
Elérhetőség
Előadó: 
Bognár Tas
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2010. nov. 11. csütörtök - 16:01

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre