Önkorlátozó hiedelmeink felismerése és oldása | Önmegvalósítás.hu

Önkorlátozó hiedelmeink felismerése és oldása

2013. máj.. 18. 09:00
2013. máj.. 18. 18:00
Kezdődik: 2013. máj.. 18. szombat 09:00
Budapest, tanfolyam, Dr. Dudás Mária

Mik azok az önkorlátozó hiedelmek?

Éljük a mindennapi életünket, vannak kihívásaink, és vannak olyan kihívásaink amelyek ismétlődnek, vagy régóta fennállnak (minden pénz kifolyik a kezem közül, nem tudok kilépni a párkapcsolatomból, nem találom az igazit, munkahelyet váltanék vagy beindítanám a vállalkozásom de mindig közbe jön valami, hiába tűzök ki célokat mindig feladom, olyan mintha visszahúzna valami, nem jutok egyről a kettőre, visszatérő krónikus betegségem van, nem tudok lefogyni, rosszul kezelem a konfliktushelyzeteket, nehezen bocsátok meg....stb) Ismerős valamelyik? Nos ha ezen szituációk mélyére nézünk, azt találjuk, hogy a tudatalattinkban különféle beidegződéseket hordozunk, amelyek mintegy önbeteljesítő jóslatként kihatnak az életünk számos területére. Mik lehetnek ezek a hiedelmek? Én nem vagyok elég jó, nekem ez úgysem sikerül, nem érdemlem meg, engem senki sem szeret, én nem kellek senkinek - csak néhány példa a legáltalánosabb belső programok közül.

Hogyan kerültek ezek a hiedelmek a tudatalattinkba, és mit lehet velük kezdeni?

Fogantatásunk pillanatától különböző élethelyzetekbe kerülünk, ezeket valahogyan megéljük, véleményt alkotunk róluk, majd elraktározzuk őket. A sok emlék és tapasztalás hatására alakul ki a gondolkodásmódunk, amely egyik részét ismerjük, másik a része a tudatalattinkból irányítja az életünk. A feladatunk, hogy a tudatalattinkban lépcsőzetesen lefelé haladva megtaláljuk azt a hiedelmet, amivel akaratlanul is akadályozzuk magunkat a továbbhaladásban. Az önkorlátozó hiedelem sokszor egy gyermekkori élményhez csatolva jön létre, így vezetett meditációban ehhez a gyermekkori élményhez megyünk vissza a tréning során, mindenki a saját megoldandó élethelyzetén dolgozva.

Mi történik a tréning után?

Megnyugszol, felszabadulsz, erősödik az intuíciód, összhangba kerülsz saját magaddal és a környezeteddel. Azt látod, hogy a dolgok elkezdenek olajozottan működni körülötted. Azok a szituációk, amelyekkel kapcsolatban eddig szorongtál, értelmet nyernek. Felismered, hogy miért vannak az életedben, és hogyan tudod megoldani azokat. Fejlődik a konfliktuskezelési képességed, döntésképes leszel téthelyzetekben. Rugalmasabbá válsz abban, hogyan éred el az általad kitűzött célokat, — lazán, nyugodtan cselekszel. Pozitív irányban változik a pénzhez való viszonyod. A párkapcsolati problémák rendeződnek, új párt találsz magadnak. Egyre nagyobb felelősséget vállalsz magadért és a cselekedeteidért, több időt szánsz magadra. Elkezdesz fogyni, a betegséged tünetei mérséklődnek, vagy akár teljesen meg is szűnnek. Nem utolsó sorban azt hallod majd a barátaidtól, rokonoktól, ismerősöktől: mennyire jól nézel ki! Mit csináltál magaddal?

"Mindenki, aki rászán egy napot önmagára - gyarapodik." J. D.

Előadó: Dr. Dudás Mária

Helyszín:
Van Egy Hely Életenergia Központ
Budapest, VIII. ker Rökk Szilárd utca 11fszt 1
Térkép

Kezdődik:
2013. máj.. 18. szombat 09:00

Vége:
2013. máj.. 18. szombat 18:00

Helyszín:

Van Egy Hely Életenergia Központ
VIII. ker Rökk Szilárd utca 11fszt 1
Budapest
Elérhetőség
Előadó: 
Dr. Dudás Mária
Telefon: 
+36302006496
Beküldte: | 2013. máj.. 01. szerda - 21:56

Hozzászólások

0 hozzászólás