Vezetett Csoportos MeditácíóTéma Május 4-én MEGBOCSÁTÁS, ELENGEDÉS - saját szívünk fölszabadítása-Továblépés-Karmaoldással és blokkoldással | Önmegvalósítás.hu

Vezetett Csoportos MeditácíóTéma Május 4-én MEGBOCSÁTÁS, ELENGEDÉS - saját szívünk fölszabadítása-Továblépés-Karmaoldással és blokkoldással

2014. máj.. 04. 10:00
2014. máj.. 04. 14:00
Kezdődik: 2014. máj.. 04. vasárnap 10:00
, tanácsadás, TÓth Mária

Olyan mérvű ellazulás, amely módosult tudatállapotot hoz létre. Nagymértékben hozzájárul a figyelem beszűküléséhez. A nyugalom, a kiegyensúlyozottság megteremtéséhez, és szünetet teremt az állandóan torlódó ingerek, gondolatok, érzelmek és indulatok áramlásában.
Hatékony technika az elme lecsendesítésére. A vezetett meditációval egyszerűen és biztonságosan lehet meditálni.
Menete: a meditációt vezető személy szóbeli képekkel irányítja a résztvevő gondolatait, hozzásegítve a belső béke és a nyugalom megtapasztalásához.
Általa képessé válunk a saját belső hangra való figyelésre, választ kaphatunk kérdéseinkre, útmutatást cselekvéseinkhez. Lehetővé válik, hogy megszabadítsuk magunkat a múltbeli stresszek akadályaitól és a képzelet erejét felhasználva nyissunk utat a haladás felé.
Rohanó világunkban eleinte nehéz elcsendesedni, kiüresedni, mert a tudat csapong, gondolatok cikáznak. Rendszeres gyakorlással ugyanakkor megtanulható a belső csend elérése.
A meditálás által nemcsak megtapasztaljuk ezt az állapotot, de hétköznapjainkban kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak, hatékonyabbak leszünk. Csökken a minket érő stressz hatása, és a szorongás, nő a teljesítő képességünk, több feladatot, jobb eredménnyel tudunk elvégezni, nő az energiaszintünk, javul egészségi állapotunk. Emellett erősödik az önbizalmunk és az intuíciónk, életünk kitisztul, boldogok és szeretettel teltek leszünk.

Kis cscsoportokban (12-15 fő), egymást segítve, kellemesen ellazulva, feloldja a blokkokat gátakat

A meditációs csoportok rendszeresen indulnak a programokról bővebben, időpontot telefonon érdemes egyeztetni. Időtartama: Kb 2 óra.

A meditációs csoportoknak van néhány betartandó szabálya, amit minden csoporttagtól elvárunk:

1. A pontos csoportkezdés érdekében,érjetek oda ídőben
2. A csoportra előzetesen telefonon (+3630 215 5836), vagy emailon: (forditsdmegasorsod@gmail.com) kell bejelentkezni, a kis csoportos létszám megtartása miatt

3. A meditációs csoportok probléma megoldásról, önfejlesztésről, önmagunk megismeréséről is szólnak, ezért az itt hallott személyes problémákat, gondolatokat csak a csoporton belül tárgyaljuk meg.

4. A csoportos meditációk ülésrendje: kör beszélgetés, meditáció és levezető kör beszélgetés. Távozás csak ez után lehetséges.
http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/07/elozo-eletek-megtapasztalasa-es-...
Blokkoldás

Testi betegségeink hátterében, a legtöbb esetben megoldatlan érzelmi és szellemi problémák húzódnak meg. Ezeket az erős töltésű érzelmi blokkokat, tehát a betegség valódi okát semlegesítjük. Sajnos a tudat mélyén tárolt sérülésekkel és érzelmi lenyomatokkal általában nem is vagyunk tisztában. Mégis jelen vannak életünkben, és gátolnak minket céljaink elérésében.
Gyakran előfordul, hogy a problémáink okait a rég elfeledett múltban, korai gyermekkorban, születésünkkor, vagy egy előző életünkben találjuk meg.
Módosult tudatállapotban végzett módszer, mely a tudatalattiban elraktározott érzéseket, emlékeket szabadítja fel és oldja. Biztonságos, vagyis nem zavarja meg a tudatodat, nem jönnek fel olyan emlékek, amik túl koraiak lennének számodra. Ebben az állapotban főként alfa agyhullámok működnek, ami az álmodáshoz hasonló, könnyen megszakítható, így képes vagy kényesebb helyzeteket átélve a vezetésemmel „kívül maradni" és külső szemlélőként átélni a szituációt. Mivel a tudatalatti rétegeket célozza meg, ezért nagyon hatékony, mert gyorsan oldódik a blokk, ugyanakkor tudatosan is szemléled az eseményt, vonod le a következtetéseket.
Hatástalanítja a negatív hozzáállást azáltal, hogy megkeresi a jelenlegi problémák okait, és elindítja a pozitív változásokat. Megtanít bennünket arra, hogy azokat a feltételeket, amelyek meghatározzák jelenlegi életünket, mi magunk foglaljuk bele az életünkbe.

Neked való a terápia, ha:

- állandóan feszült vagy stresszes vagy.
- gyakran fáradt vagy és nem tudod kipihenni magad.
- rosszul alszol vagy alvászavarokkal küzdesz.
- tartósan rossz a hangulatod vagy depressziósnak érzed magad.
- nem tudod az indulataidat megfelelően kezelni.
- céljaidat nem tudod megvalósítani,érzed hogy minha valami hátráltatna
- nincs elég önbizalmad

- félelmeid vagy fóbiáid vannak.
- kényszeres gondolatokkal, szokásokkal küzdesz.
- kapcsolataidban problémák merültek fel, vagy nehezen tudsz kapcsolatot létesíteni másokkal.
- Kapcsolatfüggő vagy-nem tudsz elszakadni
- problémáid vannak a “női/ffi szerep” megélésével.

- vagy egyszerüen csak szeretnéd jobban megismerni önmagad.

Továbbá bármilyen olyan problémával, amiben pozitív változást szeretnél elérni.
A programjaink a link alatt megtalálhatód,ezen felül személyes konzultácíót is igénybe vehetsz tőlünk.
Az emailcímben vagy a tellefonszámunkon érdeklődhetsz.
http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/aktualis-blokkoldas-idopontjai-m...

Az ára 3500 ft

Előadó: TÓth Mária


Kezdődik:
2014. máj.. 04. vasárnap 10:00

Vége:
2014. máj.. 04. vasárnap 14:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36302155836

Beküldte: | 2014. márc. 27. csütörtök - 17:01

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre