Teljesség tábor a test-lélek-szellem egységében | Önmegvalósítás.hu

Teljesség tábor a test-lélek-szellem egységében

2019. aug. 07. 09:00
2019. aug. 11. 14:00
Kezdődik: 2019. aug. 07. szerda 09:00
Szentbékkálla, tábor, Zsömbör-Gere Gréta

2019. augusztus 7-11. között egy „Nyári teljesség tábort” tartok Szentbékkállán, a mesés Káli-medencében, a Balatonhoz közel.

Az 5 napos tábor nem csak a fejlődésről és a változásról szól, hanem az önfeledt örömről, az Élet, a Létezés igazi megtapasztalásáról, a pihenésről és a feltöltődésről, azaz a TUDATOSSÁGRÓL.

A cél, hogy az öt nap alatt nagy fejlődésen, nagy változáson menjünk keresztül. Szeretném, hogy ez az öt nap minél hatékonyabb legyen, és segítse mindenkinek a fejlődését, az életében lévő elakadáson való túllépést.

A meditációk és a gyakorlatok mellett több kirándulást és egyéb pihentető programot tervezek, melyek segítik a testi-lelki feltöltődést. A szállás hatalmas kerttel rendelkezik, ahol esténként hangulatos beszélgetésekkel, jó társasággal és finom borral, tábortűz mellett lazítunk. :-) A balatoni fürdőzés mellett több kirándulást is tervezek: az Ingókövekhez, a Hegyestűhöz, Salföldre, a pálos kolostorba, Tihanyba, vagy ellátogatunk a zalaszántói Sztúpához.

Reggelente pránajáma légzéssel és/vagy jógával indítjuk a napot. Utána meditációk, önismereti előadások, spirituális gyakorlatokat, tapasztalások lesznek. Pihenésképpen séta, kirándulás, fürdőzés a Balatonban, napozás. Dinamikus meditációkkal, transzlégzéssel, tánccal, lélektánccal töltjük fel testünket, lelkünket. :-) Esténként pedig kötetlen szabad foglalkozás, spirituális társasjáték, beszélgetés egy pohár finom bor mellett, tábortűz (kinek mi, igénye szerint). :-)

A tábor alapja az önismeret, önelfogadás, szeretet, megbocsátás, elfogadás, elengedés, tudatosság. A tábor hozzásegít ahhoz, hogy a részvevők képesek legyenek megoldani életproblémáikat, megtalálni a belső békét, a boldogságot és felfedezni önmagunkat.

Ehhez minél több gyakorlatot tervezek:
- előadások, beszélgetések
- energetikai gyakorlatok
- önismereti és problémamegoldó meditációk (elengedés, elfogadás, megbocsátás, szívnyitás, párkapcsolati kötődések, belső férfi, belső nő, gyermekkori minták feldolgozása, szeretet, önszeretet, félelmek oldása, munka, hivatás megtalálása, elakadások, blokkok oldása stb.)
- spirituális meditációk (önvaló kutatás, egó, személyiség, lélek, Forrással való kapcsolat stb.)
- csakratisztító meditáció
- tantrikus gyakorlatok
- lélekgyógyászat, lélek-szer-elés, egyéni terápiák, reinkarnációs utazás igény szerint
- kundalini meditáció, kundalini ébresztés
- karmatisztítás
- hangtál meditáció
- pránajáma légzés
- szabadtánc, hastánc, lélektánc
- transzlégzés
- transztánc
- újjászületés terápia (magzati és születés élmény, születési traumák feldolgozása)
- családállítás
- fürdőzés a Balatonban
- kirándulás (és gyakorlatok kint a természetben)
- tábortűz, esti sütögetés, beszélgetés
- este tarot és spirituális társasjáték, beszélgetés, spiri filmnézés (igény esetén)
- este közös éneklés, dobolás, zenélés (igény esetén)
- este tánc, buli (igény esetén) :-)
- borkóstoló festői környezetben (ha van rá igény)
- és sok-sok nevetés! :-)

Ez a sok program az öt napba nem feltétlenül fér bele (ez függ természetesen a résztvevőktől is), de spontán és intuitív módon, valamint igény szerint, minél többet szeretnék betenni.

Időpont: 2019. augusztus 7-11. (szerda délelőttől, vasárnap kora délutánig, 5 nap)
Helyszín: Szentbékkálla (Káli-medence), egy mesés kis falu, ahol élvezni lehet a csendet, nyugalmat, békét, a természet gyönyörűségét.
Szállás: Hangulatos házban, 2-3 ágyas, zuhanyzós szobákban, hatalmas közös helyiséggel. Nagy kerttel rendelkezik a ház, ahol esténként beszélgetünk, tábortüzet rakhatunk. :-)

Étkezés: Vegetáriánus étkezés, reggeli, kétfogásos ebéd, vacsora. Tudunk vállalni speciális étkezést is (laktóz-és gluténmentes vagy cukormentes stb.) Ezt előre szükséges egyeztetni! És 5.000 Ft többletköltséggel jár.
Utazás: Teleautókat tudunk szervezni.
Ár: Az 5 napos program, szállással és étkezéssel, összesen 69.000 Ft.

Jelentkezés: A táborba maximum 18-20 fő tud jelentkezni, mert a családias hangulatot, a személyes tanácsadást és az egyéni fejlődést fontosnak tartom. Ezért kérlek, ha szeretnél részt venni az elvonuláson, jelentkezz privátban minél előbb. A jelentkezés 20.000 ft foglaló befizetésével biztosított. A részleteket email-en vagy telefonon egyeztetjük. (Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni.)

A táborba kezdők és haladók is jelentkezhetnek, a meditációk és a gyakorlatok mindenkinek hoznak hatalmas tapasztalásokat, élményeket! :-)

Gyere és töltsd velünk ezt a pár napot, kapcsolódj ki, fejlődj és ismerkedj meg nagyszerű emberekkel!
Várlak szeretettel!
Zsömbör-Gere Gréta
70/311-60-57
Web: www.geregreta.hu
E-mail: gere.greta@gmail.com

Előadó: Zsömbör-Gere Gréta

Helyszín:
Szentbékkálla
Szentbékkálla

Kezdődik:
2019. aug. 07. szerda 09:00

Vége:
2019. aug. 11. vasárnap 14:00

Helyszín:

Szentbékkálla Szentbékkálla
Elérhetőség
Előadó: 
Gere Gréti
Telefon: 
+36703116057
Beküldte: | 2019. márc. 20. szerda - 09:15

Hozzászólások

0 hozzászólás