Tavaszi újjászületés tábor (önismeret és meditáció) | Önmegvalósítás.hu

Tavaszi újjászületés tábor (önismeret és meditáció)

2020. márc. 19. 10:00
2020. márc. 22. 13:00
Kezdődik: 2020. márc. 19. csütörtök 10:00
Kishantos, tábor, Zsömbör-Gere Gréta

TAVASZI TUDATOSSÁG TÁBOR

2020. március 19-22. között egy TAVASZI ÖNISMERETI TUDATOSSÁG TÁBORT tartok Kishantoson, a kastályparkban.

Ha szeretnél néhány napot csak magaddal foglalkozni, egy hosszú hétvégére kikapcsolódni, lelki fejlődéssel, önismerettel tölteni, és fantasztikus emberekkel megismerkedni, tarts velünk! :-)

A cél, hogy a 4 nap alatt egy újjászületésen, nagy változáson menjünk keresztül. Közeledik a tavasz, a természet újjászületése, szülessünk újjá mi is! :-)

A 4 napos tábor nem csak a fejlődésről és a változásról szól, hanem az önfeledt örömről, az Élet, a Létezés igazi megtapasztalásáról, a pihenésről és a feltöltődésről, azaz a TUDATOSSÁGRÓL.

Reggelente pránajáma légzéssel és/vagy jógával indítjuk a napot. Utána meditációk, önismereti előadások, kommunikációs játéktér-gyakorlatok, spirituális gyakorlatokat, tapasztalások lesznek. Dinamikus meditációkkal, tánccal töltjük fel magunkat. :-) Esténként pedig kötetlen szabad foglalkozás, spirituális társasjáték, beszélgetés, tábortűz (lehetőség szerint). Utolsó este farsangi beöltözős buli, tánccal, nevetéssel. :-)

A tábor alapja az önismeret, (ön)elfogadás, (ön)szeretet, megbocsátás, elengedés, tudatosság és az ÉLETÖRÖM, a LÉTEZÉSÜNK ÜNNEPLÉSE.

A tábor hozzásegít ahhoz, hogy a részvevők képesek legyenek megoldani életproblémáikat, megtalálni a belső békét, a boldogságot és felfedezni önmagunkat.

A tábor intenzív, a programok reggeltől estig tartanak. Ehhez minél több gyakorlatot tervezek:

-előadások, beszélgetések
-energetikai gyakorlatok
-stresszoldás
-önismereti és problémamegoldó meditációk (elengedés, elfogadás, megbocsátás, párkapcsolat kötődések, férfiasság, nőiesség, (ön)szeretet, munka, hivatás megtalálása, elakadások, blokkok oldása stb.)
-spirituális meditációk (önvaló kutatás, személyiség, Forrással való kapcsolat stb.)
-csakratisztítás
-kommunikációs játéktér-gyakorlatok
-csend-gyakorlatok
-kundalini
-hangtál fürdő
-pránajáma légzés
-szabadtánc, hastánc
-kirándulás (és gyakorlatok kint a természetben)
-este tarot és spirituális társasjáték, beszélgetés, spiri filmnézés (igény esetén)
-este közös éneklés, dobolás, zenélés (igény esetén)
-tábortűz, esti sütögetés, beszélgetés
-tánc, buli a búcsúeste
-és sok-sok nevetés! :-)

Ez a sok program a 4 napba nem feltétlenül fér bele (ez függ természetesen a résztvevőktől is), de spontán és intuitív módon, valamint igény szerint, minél többet szeretnék betenni.

Meglepetés: beöltözős FARSANGI BULI a búcsúestén! :-)

Időpont: 2020. március 19-22. (csütörtök reggeltől vasárnap délutánig, 4 nap)

Helyszín: Kishantos, Kastélypark, Lepke Vendégház.
Szállás: Hangulatos nagy házban lesz, 2-3-4 ágyas szobákban, saját fürdőszobával, közösségi helyiséggel. Nagy kerttel rendelkezik a ház, ahol esténként beszélgetünk, tábortüzet rakhatunk, és ahol élvezni lehet a csendet, nyugalmat.

Étkezés: Háromszori vegetáriánus étkezés, reggeli, kétfogásos ebéd, vacsora. Tudunk vállalni speciális étkezést is (laktóz-és gluténmentes vagy cukormentes stb.) Ezt előre szükséges egyeztetni, és 5.000 Ft többletköltséggel jár.

Utazás: Teleautókat tudunk szervezni.

Ár: A 4 napos program, szállás és étkezés, összesen 59.000 Ft. (Speciális étkezést is tudunk vállalni, pl. gluténmentes, laktózmentes vagy cukormentes. Ez 5.000 Ft többletköltséggel jár.)

Jelentkezés: A táborba maximum 14-18 fő tud jelentkezni, mert a családias hangulatot, a személyes tanácsadást és az egyéni fejlődést fontosnak tartom. Ezért kérlek, ha szeretnél részt venni az elvonuláson, jelentkezz privátban minél előbb. A jelentkezés 20.000 Ft foglaló befizetésével biztosított. A részleteket email-en vagy telefonon egyeztetjük. (Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni.)

A táborba kezdők és haladók is jelentkezhetnek, a meditációk és a gyakorlatok mindenkinek hoznak hatalmas tapasztalásokat, élményeket! :-)

Gyere és töltsd velünk ezt a pár napot, kapcsolódj ki, fejlődj és ismerkedj meg nagyszerű emberekkel!

Várlak szeretettel!

Zsömbör-Gere Gréta
www.geregreta.hu

Előadó: Zsömbör-Gere Gréta

Helyszín:
Kishantosi kastélypark
Kishantos

Kezdődik:
2020. márc. 19. csütörtök 10:00

Vége:
2020. márc. 22. vasárnap 13:00

Helyszín:

Kishantosi kastélypark Kishantos
Elérhetőség
Előadó: 
Gere Gréti
Telefon: 
+36703185008
Beküldte: | 2020. jan. 27. hétfő - 10:05

Hozzászólások

0 hozzászólás