Szubsztancia / Önismereti -és mentáltréning | Önmegvalósítás.hu

Szubsztancia / Önismereti -és mentáltréning

2011. aug. 28. 10:00
Kezdődik: 2011. aug. 28. vasárnap 10:00
, tanfolyam, Szakállas Imre

Az alkalmazott technikák:
NLP - Neuro - Lingvisztikus programozás:
A hatékony, gyakorlati gondolkodás és cselekvés modelljeinek, eszközeinek és technikáinak készlete. Olyan gyors és hatékony technika, amely végén a résztvevő elkezd azon dolgozni, hogy megvalósítsa, valós céljait.
Szubsztancia transzmeditáció:
Csatlakozás a forráshoz. - Összhangban a természeti törvényekkel. A technika rendszeres gyakorlásának hatása, a szervezetünkre, egészségünkre, gondolatainkra, érzelmeinkre.
Elme-és mentálkontroll:
Az alkalmazott meditációs és vizuálisgyakorlatokkal, (melyek a tudatos elméből a tudatalattiba irányított üzeneteken alapulnak) tapasztalja meg, hogy nincs semmi, amit ne valósíthatna meg, ha együttműködik a saját elméjével.
Regressziós meditáció -hipnózis:
Segít feltárni és feldolgozni a tudattalanban tárolt traumákat. A folyamat visszavezeti a lelket a nyugalom, az elégedettség, a béke állapotába. - Feltárulhatnak a megbetegedések lelki okai.
Bepillantást a parapszichológiába mélyebb betekintést enged a tudatalatti képességeibe, amelyek az emberek számára évezredeken keresztül rejtélyt jelentettek.
Transszal a siker útján.
Transzállapot: Amikor elérjük a relaxáció mély szintjét, és a tudati nyugalmat, a testünket nagyon, nagyon nehéznek fogjuk majd érezni. Ez az elnehezülés a fo jele annak, hogy az agyhullámaink bétáról alfára váltanak, amint elérjük a transz-állapotot. A transz- állapotot a mély fizikai és mentális relaxáció okozza. Semmi különös vagy természetfeletti nincs ebben. Egyszerűen csak annyit jelent, hogy a testünk alvási állapotba került, miközben a tudatunk teljesen éber.
Az egy egésznapos tréning díja: 4000 Ft.

Előadó: Szakállas Imre


Kezdődik:
2011. aug. 28. vasárnap 10:00
Elérhetőség
Előadó: 
Szakállas Imre
Telefon: 
+36302529582
Beküldte: | 2011. jún. 19. vasárnap - 14:08

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre