Szubsztancia - Mátrixenergetika szeminárium I. | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Szubsztancia - Mátrixenergetika szeminárium I.

2011. jan. 29. 10:00
2011. jan. 29. 18:00
Kezdődik: 2011. jan. 29. szombat 10:00
, előadás, Szakállas Imre
szubsztancia.bmp

Minden eddigi tréningtől és oktatási formától eltér!

Nem okoz világnézeti válságot, de kétségtelenül, a szokásostól eltérő valóság szeletekből épül.

Több hatásos, bizonyított technikát alkalmaz, tanít. (lentebb)

A Szubsztancia foglalkozás , tréning beindítja a személyes fejlődés mentális folyamatait. Megtudjuk, megtanuljuk hogyan hozzuk felszínre rejtett képességeinket, a tudást, a tapasztalatot, hogy ezeket az értékeket a mindennapok kihívásában is a leghatékonyabban tudjuk felhasználni.

Az alkalmazott, tanult technikákkal, meditációs és vizuális gyakorlatokkal, (melyek a tudatos elméből a tudatalattiba irányított üzeneteken alapulnak) tapasztalja meg a résztvevő, hogy nincs semmi, amit ne valósíthatna meg.

A gyakorlatok során hozzásegítjük a résztvevőt ahhoz, hogy megtalálja és elérje a belső tudattalan erőforrásait, vagy nem tudatos tapasztalati mintáit, képességeit, melyek megélésével és aktuális alkalmazásával leküzdheti a problémáit.

Hogyan aknázhatjuk ki ezt a bennünk rejlő, szunnyadó hatalmas életerő energiát?

Mindenki képes elérni, ha fejleszti elméjének tudatos képességét.

"Amit magunk mögött hagytunk és ami előttünk áll, mind apróság ahhoz képest, ami bennünk rejlik."

Az alkalmazott technikák:

NLP - Neuro - Lingvisztikus programozás:
A hatékony, gyakorlati gondolkodás és cselekvés modelljeinek, eszközeinek és technikáinak készlete. Olyan gyors és hatékony technika, amely végén a résztvevő elkezd azon dolgozni, hogy megvalósítsa, valós céljait.

Szubsztancia meditáció:
Csatlakozás a forráshoz. - Összhangban a természeti törvényekkel. A technika rendszeres gyakorlásának hatása, a szervezetünkre, egészségünkre, gondolatainkra, érzelmeinkre.

Elme-és mentálkontroll:
Az alkalmazott meditációs és vizuálisgyakorlatokkal, (melyek a tudatos elméből a tudatalattiba irányított üzeneteken alapulnak) tapasztalja meg, hogy nincs semmi, amit ne valósíthatna meg, ha együttműködik a saját elméjével.

Regressziós meditáció:
Segít feltárni és feldolgozni a tudattalanban tárolt traumákat. A folyamat visszavezeti a lelket a nyugalom, az elégedettség, a béke állapotába. - Feltárulhatnak a megbetegedések lelki okai.

Bepillantást a parapszichológiába mélyebb betekintést enged a tudatalatti képességeibe, amelyek az emberek számára évezredeken keresztül rejtélyt jelentettek.

"Beavatás": Kapcsolatteremtés - The reconnection / Ismertető
Ez valami új. Ez valami más. Ez egy valós jelenség - amely mindnyájunk lényének szerves részévé válhat.
A Kapcsolatteremtés révén vagyunk képesek érintkezésbe lépni a fénynek és az információnak az új szintjeivel.
Úgy véljük, hogy az Univerzum ezen frekvenciatartománya, nem csupán egy sor új gyógyító frekvencia révén, hanem alkalmasint egy egészen új sávszélesség útján képes újra összekötni minket a világegyetemmel és legbenső lényegünkkel.

Transszal a siker útján.
Transzállapot: Amikor elérjük a relaxáció mély szintjét, és a tudati nyugalmat, a testünket nagyon, nagyon nehéznek fogjuk majd érezni. Ez az elnehezülés a fo jele annak, hogy az agyhullámaink bétáról alfára váltanak, amint elérjük a transz-állapotot. A transz- állapotot a mély fizikai és mentális relaxáció okozza. Semmi különös vagy természetfeletti nincs ebben. Egyszerűen csak annyit jelent, hogy a testünk alvási állapotba került, miközben a tudatunk teljesen éber.

A zseni is transzállapotban alkot.

A tréning hatásai:

A résztvevő felismeri és feldolgozza sikertelenségei, félelmei kudarcai valós okait. Megtanulja, hogyan érheti el céljait. Hogyan küzdheti le az akadályokat, a kudarcot, a félelmet. Hogyan lehet mindig mégis mindig nyugodt és stressz mentes.

- Lelkierőt ad, fejleszti a mentális képességet.

-A szubsztancia foglalkozásokon és azután is tisztábban látja és meg tudja fogalmazni céljait, szükségleteit. - Meg is tanulja, hogyan érheti el céljait.

- Képes lesz többet elérni élete minden területén (párkapcsolatok, család , stb.)

- Ki tudja bontakoztatni az újonnan feltárt képességeit, készségeit.

- Tudatosabban tud reagálni a változásokra a munkájában és magánéletében egyaránt.

- Megtanulja hogyan ismerje fel, erősítse és használja mentális képességét az eredményes tevékenység, a siker a harmónia szeretet és a lelki béke érdekében.

Előadó: Szakállas Imre


Kezdődik:
2011. jan. 29. szombat 10:00

Vége:
2011. jan. 29. szombat 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36202265731
Telefon: 
+36302529582
Beküldte: | 2011. jan. 10. hétfő - 22:30

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre