Szerelem teremtő nap karmaoldással | Önmegvalósítás.hu

Szerelem teremtő nap karmaoldással

2014. febr. 11. 09:00
2014. febr. 11. 18:00
Kezdődik: 2014. febr. 11. kedd 09:00
, tanácsadás, TÓth Mária

DECEMBER 2013-as ÉV UTOLSÓ HÓNAPJA IGEN JELENTŐS, Egy 25 éves ciklust zárunk le UTOLSÓ ESÉLY ARRA EBBEN AZ ÉVBEN HOGY A MEGLÉVŐ BLOKKOKTÓL MEGSZABADULJATOK.ÉS EGY BOLDOGABB 2014-ES ÉVBE LÉPJ ÁT

Mivel mindannyian éreztük ebben az évben sokaknak pattanásig feszültek az idegeik, és nem tudtátok megfogalmazni miért, sok levelet kaptam ezzel kapcsolatba. Anyagi téren, emberi kapcsolatok, párkapcsolatok, életcél nem találása. Olyan energiaátrendeződés zajlott ebben az évben, amely egy sürgető változásokat hozott el nekünk. Nem értettétek sokan hogy ebben az évben felgyorsultak az energiák körülöttünk, kapcsolatok szűntek meg,új emberek jöttek az életünkbe sokan negatív dolgokról számoltatok be hogy emberek és helyzetek miért kerültek életünkbe oly váratlanul .Ebben az ÉVBEN MINDEN FELSZÍNRE KERÜLT. Aminek ki kellett derülnie az ki is derült, aminek az életünkben kellett maradnia az ott maradt,aminek távoznia kellett az távozott is. 2013-as év arról is szólt hogy sok karmánkat ledolgozhatjuk felgyorsult tempóban. Nagy feladatok várnak ránk az Új ciklus kezdetén.,
Ezért fontos ,hogy ezt az esztendőt ezt a 25 éves periódust az összes blokkunk feloldásával lezárjuk. Decemberi hónappal.
2014-es évben Új energiák érkeznek a Földre , ezt fontos tiszta lappal kezdjük el.
Szeretettel

Bio Gabi

Találd meg magadban a szerelmet, hogy megtalálhasd másban is
A jól működik párkapcsolat mindenki számára elérhető
A szerelem beteljesülése abban rejlik mennyire vagyunk felkészülve hogy szívünket ujra kinyissuk.Az élet rövid arra hogy nem egy beteljesedett párkapcsolatban éljünk.
Mi abban segíthetünk, hogy elérhető légy a szerelem számára... Hogy felismerjük a belső akadályokat és feloldjuk őket. Sugározzuk magunkból: "Készen állok!"
Itt az idő, hogy Te is megtaláld elveszett másik feled. Talán már csak arra vár, hogy megtedd az utolsó lépést a fejlődésben. Egy egy rossz párkapcsolatban akár előző életeinkben sok blokkokat gyüjtünk és ezek a blokkok nem engednek el minket az igazi szerelem megtalálására
A találkozásra csak akkor kerülhet sor, ha a lélek megtisztult és magában készen áll rá.Nem számít, milyen körülmények között élünk, egy jól működő párkapcsolat mindenki számára elérhető, hiszen az erő bennünk rejlik, nem a környezetünkben.
Itt az idő, hogy Te is megtaláld elveszett másik feled. Talán már csak arra vár, hogy megtedd az utolsó lépést a fejlődésben.
A találkozásra csak akkor kerülhet sor, ha a lélek megtisztult és magában készen áll rá.
Milyen esetben lehet Számodra hasznos az oldás?
-Ha egyedülálló vagy és társra vágysz
-Ha úgy érzed, Te senkinek nem kellesz
-Ha a meglévő párkapcsolatodban nem érzed jól magad
-Ha nem tudtál feldolgozni egy szakítást
-Ha nem tudsz választani
"Ez az év energetikailag elég megterhelő az ember számára. Olyan átalakulások zajlanak, melyek előkészítenek a változásokra és tudatszintünknek megfelelő megéléseken át ébresztenek rá igaz önvalónkra és feladatainkra.A felesleges ragaszkodások kioldása már évek óta zajlik, az elengedés szükségességét már mindenki érzi magában.
Az elvárások és megfelelni vágyások hamis képet adnak magunkról önmagunknak. Mindenkinek szánnia kell időt arra, hogy Önmagát megismerje, hogy őszintén gondolkodjon és érezzen önmagával kapcsolatban.Nagyon fontos, hogy a bennünket felépítő elemi energiák harmóniában és egységben legyenek bennünk. E rendszer tökéletes működése nélkül nem vagyunk képesek lehozni és megélni lelki feladatainkat és teremtő erőink is korlátozottak."
Tudjuk, hogy a tudatosodás nem megy egyik pillanatról a másikra. Ehhez egy folyamatra van szükség. Meg kell elkezdeni a tudatos munkát. A világ azt akarja, hogy bizonyíts! Így saját magad ura leszel, aki hajlandó arra, hogy megtalálja önazonosságát!
Ha esetleg ez az időpont ,nap nem felel meg írj emailt és megbeszéljük.
Továbbá a következő teremtő napokra is jelentkezhetsz egész héten

Bővebben:AKTUÁLIS KURZUSI ,EGYÉNI OLDÁSI IDŐPONTOK:

http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/aktualis-blokkoldas-idopontjai-m...

Ez egyéni tanácsadás ,ami kb 2-3 órát vesz igénybe,
9-18 óráig lehet bejelentkezni
és a honlapon megtalálható oldások mindeggyikére lehet jelentkezni minden nap.

Előadó: TÓth Mária


Kezdődik:
2014. febr. 11. kedd 09:00

Vége:
2014. febr. 11. kedd 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36302155836

Beküldte: | 2013. dec. 16. hétfő - 17:39

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre