SHIVA Jóga és Életmódtábor -Ázsiai tapasztalataim tükrében | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

SHIVA Jóga és Életmódtábor -Ázsiai tapasztalataim tükrében

2016. jún. 09. 13:00
2016. jún. 12. 17:00
Kezdődik: 2016. jún. 09. csütörtök 13:00
Bakonyság, tábor, Szelle Viktória

NAMASTE!

Szeretnél kiszakadni a mókuskerékből, feltöltődni, friss impulzusokat kapni, csak magaddal foglalkozni végre? Töltsünk együtt négy csodás napot egy csöndes, tiszta levegőjű bakonyi környezetben, ahol a jókedv és az autentikusság is garantált! :)

Hogy miért lesz másabb ez a tábor az előzőekhez képest? Mivel több hónapos ázsiai utamról térek vissza éppen, egy kicsit másabb szemlélettel, lendülettel, újabb tanulmányaimmal kiegészítve tartom majd ezt az elvonulást.
A jógázás, meditációk, előadások, fakultatív programok, az egészséges ételek és a magadra fordított idő segítenek, hogy újra szárnyakat kapjon és megtisztuljon a tested, lelked, elméd…

Ár: 29.000 Ft (3 éjszaka), mely tartalmazza a szállást, a napi háromszori vegetáriánus étkezést (plusz korlátlan fogyasztással tea, gyümölcs), az oktatások és a programok költségeit.
Jelentkezés: május 20-ig, 10.000 Ft foglaló befizetésével
Lemondási feltételek: Az előleg a jelentkezési határidőig visszajár lemondás esetén, utána már storno költségként lesz elszámolva. Amennyiben találsz valakit a helyedre, úgy a 10000 Ft-ot visszafizetjük.

Utazás: egyénileg, segítünk összehangolni
Mit hozz magaddal (a személyes dolgaidon kívül): jógaszőnyeg vagy polifoam, kényelmes ruházat, fürdőruha (ha szeretnél napozni, úszni), jegyzetfüzet az előadásokhoz
Ami még fontos: nyitott szív :)
FIGYELEM! akinek ételallergiája vagy egyéb egyéni érzékenysége, egészségügyi problémája van, kérjük jelezze előre.
A táborban mindenki saját felelősségére vesz részt.

Táborvezető Szelle Viktória: 1999-ben kezdett el jógázni, tanulmányait azóta is folyamatosan bővíti, hogy tapasztalatait átadhassa. Az oktatást nem munkának, hanem hivatásának tartja, egész életét áthatja a jóga és a keleti kultúrák szellemisége. 2008-ban hozta létre Pápán a Shiva Jógasziget központot, azóta tanít, évek óta már főállásban.
Órái és táborai tudatosan fel vannak építve, sokszor egy bizonyos témakör köré fűzve, de mindig a jelen helyzet, a résztvevők aktuális, aznapi igényeihez, képességeihez igazítva.
Jelenleg Ázsiában tartózkodik, szeptembertől Budapesten folytatja tovább tevékenységeit.
www.shivajogasziget.hu, www.utazohm.blog.hu

Meghívott előadó Bognár Tas: több, mint egy évtizede főállásban alkalmazza, és 8 éve folyamatosan tanítja sikeresen az 5 éves ázsiai élete során tibetiektől tanult technikákat. A gyakorlatok mindenki számára közérthetőek és sikeresen alkalmazhatóak a hétköznapokban, mindenféle spirituális előképzettségtől és vallási hovatartozástól függetlenü, több ezer tanítvány végezte el sikeresen tanfolyamait
www.auraszakerto.hu

Házigazda és szakács: Triznya Péter
A bakonyi Ság-Ház évek óta számos hasonló spirituális és jógatábornak szolgált helyszínéül, rendkívül csendes, tiszta és felemelően természetes környezetben.
Péter évről évre egyre meglepőbb és finomabb vegetáriánus menüvel kápráztat el minket. www.saghaz.hu

Program előzetes:
- Jóga: Hatha jóga, dinamikus Vinyasa Flow, Kontakt jóga
- Relaxációs gyakorlatok
- Meditációk különböző stílusokban
- Légzőgyakorlatok
- Tibeti hangtálas relaxáció
- Stresszoldás
- Spirituális előadások
- Élménybeszámolóval egybekötött tanítások, „üzenetek” az ázsiai utamról
- Kirándulás
- Önismereti játékok...

Fakultatív lehetőségek:
-Személyre szabott életviteli tanácsok: Szelle Viktória- Jógaoktató, Életmódtanácsadó és terapeuta Természetgyógyász, Andragógus

-Auraelemzés és tanácsadás: Bognár Tas-Auraszakértő, Tisztánlátó
A teljes körű tanácsadás során a legfontosabb testi-lelki-szellemi problémákkal foglalkozunk: elakadás az életben, hivatás megtalálása, általános energia állapot feltöltése, párkapcsolati problémák, életmód, csakrák és aura állapota, önismeret, stressz, problémásnak tűnő gyermek a családban…

-Egyéni hangtálterápiás kezelés: Benze Adrien-Hangterapeuta
A tibeti hangtálak a különböző frekvenciájú és amplitúdójú rezgések segítségével optimalizálják energiáinkat, így kerül testünk-lelkünk harmóniába. A hangtálak a csakrák szerint vannak összeválogatva, így a hangtálterápiával egyúttal csakraharmonizálás is történik.

-Fülakupunktúrás kezelés: Csurgay Bernadett-Fülakupunktúrás addiktológus Természetgyógyász

Miért válaszd ezt a tábort?

-Tudásomat éppen frissen bővítem többhónapos ázsiai tartózkodásom alatt, elsők között részesülhettek ebben
-Sokan vezetődtek már be a táboraimban a jóga világába, többen azóta is rendszeresen járnak órákra a hétköznapokban
-Rendkívül árbarát a tábor díja, mert saját magam szervezem és vezetem
-Ha szeretnél egy közeli bányató friss vízében felfrissülni
-Modern, nyugatias felfogásban adom át eddigi tudásom, tapasztalataim
-Ha szeretnél több jógastílusba bepillantást nyerni, így könnyebben ki tudod majd választani a saját egyéniségednek megfelelőt a továbbiakban
-Ha szereted a kellemes, vidám társaságot, de ha éppen vissza akarsz vonulni, azt is megteheted
-Különleges és egészséges ételeket kóstolhatsz meg
-Vidékieknek, Budapestieknek egyaránt ideális hely elvonulásra, ha ki akarsz szakadni a nyüzsgésből és szeretnéd az elméd zakatolását lelassítani.

Ha úgy érzed, itt a helyed, ne gondolkodj túl sokat, mert korlátozott a létszám!

Nemcsak gyakorlott jógások jöhetnek, hanem bárki, aki szeretne belekóstolni ebbe az életmódba, kipróbálni többféle jógastílust, mert a tábor a résztvevők képességeihez és igényeihez igazodik!

Bővebb információ, jelentkezés:
shivajogasziget@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/events/1649425991986622/

VÁRUNK SZERETETTEL!
Szelle Viktória, Bognár Tas, Triznya Péter
Om Shanti

Néhány visszajelzés előző táborokból, hátha segít a döntésedben: :)

„Köszönjük a szuper szervezést és az egészet úgy "egészben" !! :-))”

"Nagyon tetszett a tábor, a szállás, az étel isteni, a társaság szuper volt!>
A jógaóráknál észrevettem,hogy szinte érezted, hogy meddig bírjuk és addig tartott egy póz, amíg kellett tartania. Viki által még átjött nekem az is, hogy mennyire fontos a test. Nőként, volt táncosként, leendő természetgyógyászként is tudom elméletileg hogy fontos vele foglalkozni, de egyszerűen olyan példákat láttam eddig, amik nem tetszettek. Fogyókúrázó, minden kaját kicentiző, grammokat méregető nőket láttam-ez elrettentett, vagy az agyonmozgó, egészségmániás változatot, aki ugyan jól néz ki, de valami nincsen vele rendben. A Viki ezzel ellentétben egy nagyszerű nő, aki egy csodálatos lény, aki nem centiz, nem méricskél, egyszerűen csak él és köszöni szépen jól van, mozog a mozgás szeretete miatt.”

"Amiről nem tartottatok előadást, de mégis átjött:
Voltam más táborokban is már, de itt volt egyensúlyban női és a férfi oldal. A táborokat általában férfiak tartották és nő nem volt mellettük, (vagy volt, de több nő) vagy ha volt is kedvesük,akkor ő nem tartott semmit, el sem jött. Itt most kettőtök által közösen létrehozott ajándékot kaptunk.
Köszönöm nektek a csodálatos napokat!!

„Szia Viki,
Először is nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a táborban, igen sok pozitív élménnyel és tudással gazdagodtam.
Azt gondolom, hogy mind a helyszínválasztás, mind pedig a programok szervezése, lebonyolítása nagyon profin sikerült.
Kiváló volt az aránya a mozgásnak és a szellemi tevékenységeknek. Nagyon tetszett (ahogy említettem neked személyesen is), hogy kaptunk “szellemi részt” is tőled a jógán, nekem ez egy nagyon pozitív élmény volt.
Sikerült nagyon letisztulnom agyilag, lelassulni és szellemileg teljesen feltöltődni. Természetesen az sem elhanyagolható, hogy az óráid sokszínűsége testileg is nagyon üditő volt. Kell, hogy mondjak néhány szót a kontakt jógáról?
Azt hiszem a 15 perces vihogásunk mindent elárult... :)
Nagyon várom, hogy Pesten is elkezdhessünk a foglalkozásaidra járni minél előbb! :)

Tas személyisége is úgy gondolom, hogy nagyon magával ragadó volt. Elképesztően sok hasznos információt kaptunk tőle és borzasztóan izgalmas területeket nyitott meg számomra.
Borzasztóan élveztem ezt a négy napot veletek, sokat tanultam eddig teljesen ismeretlen területekről és persze magamról is.”

„Kedves Tas és Viki!
A tábor felért egy párkapcsolati terápiával, főleg a páros jógán „rázódtunk” össze és szabadultunk fel igazán. Különösen tetszett nekünk a tibeti Tong-Len együttérzés gyakorlata, mélyebben megértjük már egymást.
Péter minden nap valami váratlan és nagyon finom étellel vett le bennünket a lábunkról.”

„Az otthoni hajsza után ketten a párommal, gyerekek nélkül, fantasztikus, csendes, idilli falucskában kisimultak az idegszálaink… a meditációk, jógaórák, nevetések, a társaság, újjávarázsoltak bennünket.” 

Előadó: Szelle Viktória

Helyszín:
Bakonyság, 8557, Kossuth u. 12
Térkép

Kezdődik:
2016. jún. 09. csütörtök 13:00

Vége:
2016. jún. 12. vasárnap 17:00

Helyszín:

Kossuth u. 12
Bakonyság 8557
Elérhetőség
Beküldte: | 2016. márc. 08. kedd - 11:09

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre