Őszi önismereti és meditációs elvonulás | Önmegvalósítás.hu

Őszi önismereti és meditációs elvonulás

2018. okt. 20. 10:00
2018. okt. 23. 14:00
Kezdődik: 2018. okt. 20. szombat 10:00
Sikonda, tábor, Zsömbör-Gere Gréta

2018. október 20-23. között egy ”Őszi önismereti és meditációs elvonulást" tartok Sikondán, a Mecsekben.

A 4 napos tábor nem csak a fejlődésről és a változásról szól, hanem az Élet, a Létezés igazi megtapasztalásáról, a pihenésről és a feltöltődésről, a TUDATOSSÁGRÓL. Ez az elvonulás kicsit csendesebb, elmélyültebb lesz, mint a nyári táborok. Lesznek kifejezetten csend-meditációk, és csend-gyakorlatok.

A cél, hogy a 4 nap alatt nagy fejlődésen, nagy változáson menjünk keresztül. Szeretném, hogy ez a négy nap minél hatékonyabb legyen, és segítse mindenkinek a fejlődését, az életében lévő elakadáson való túllépést.

A meditációk és a gyakorlatok mellett kirándulást és egyéb pihentető programot tervezek, melyek segítik a testi-lelki feltöltődést. A szállás nagy kerttel rendelkezik, ahol esténként hangulatos beszélgetésekkel, jó társasággal, tábortűz mellett lazítunk. :-) Igény esetén ellátogathatunk a településen lévő wellness és gyógyfürdőbe.

Reggelente pránajáma légzéssel és/vagy jógával indítjuk a napot. Utána meditációk, önismereti előadások, spirituális gyakorlatokat, tapasztalások lesznek. Pihenésképpen séta, kirándulás, esetleg fürdőzés a wellness- és gyógyfürdőben. Dinamikus meditációkkal, transzlégzéssel, tánccal, lélektánccal töltjük fel testünket, lelkünket. :-) Esténként pedig kötetlen szabad foglalkozás, spirituális társasjáték, beszélgetés a tábortűz (kinek mi, igénye szerint). :-)

A tábor alapja az önismeret, önelfogadás, szeretet, megbocsátás, elfogadás, elengedés, tudatosság. A tábor hozzásegít ahhoz, hogy a részvevők képesek legyenek megoldani életproblémáikat, megtalálni a belső békét, a boldogságot és felfedezni önmagunkat.

Ehhez minél több gyakorlatot tervezek:
-előadások, beszélgetések
-energetikai gyakorlatok
-önismereti és problémamegoldó meditációk (elengedés, elfogadás, megbocsátás, szívnyitás, párkapcsolat kötődések, belső férfi, belső nő, gyermekkori minták feldolgozása, szeretet, önszeretet, félelmek oldása, munka, hivatás megtalálása, elakadások, blokkok oldása stb.)
-spirituális meditációk (önvaló kutatás, egó, személyiség, lélek, Forrással való kapcsolat stb.)
-csakratisztító meditáció
-tantrikus gyakorlatok
-csend-gyakorlatok, csend-meditációk
-lélekgyógyászat, lélek-szer-elés, egyéni terápiák, reinkarnációs utazás igény szerint
-kundalini meditáció, kundalini ébresztés
-karmatisztítás
-hangtál meditáció
-pránajáma légzés
-szabadtánc, hastánc, lélektánc
-transzlégzés
-transztánc
-újjászületés terápia (magzati és születés élmény, születési traumák feldolgozása)
-családállítás
-kirándulás, túrázás a Mecsekben (és gyakorlatok kint a természetben)
-tábortűz, esti sütögetés, beszélgetés
-este tarot és spirituális társasjáték, beszélgetés, spiri filmnézés (igény esetén)
-este közös éneklés, dobolás, zenélés (igény esetén)
-és sok-sok nevetés! :-)

Ez a sok program a 4 napba nem feltétlenül fér bele (ez függ természetesen a résztvevőktől is), de spontán és intuitív módon, valamint igény szerint, minél többet szeretnék betenni.

Időpont: 2018. október 20-23. (szombat délelőttől, kedd kora délutánig, 4 nap)

Helyszín: Sikonda, egy Mecsekben található kis település, az erdő szélén. A faluban 2 horgásztó és egy wellness- és gyógyfürdő is található.

Szállás: Hangulatos, gyönyörű házban lesz, 2-3 ágyas szobákban, közösségi helyiséggel. Nagy kerttel, kiülős, bográcsozós terasszal rendelkezik a ház, ahol esténként beszélgetünk, tábortüzet rakhatunk, és ahol élvezni lehet a csendet, nyugalmat, békét, a természet gyönyörűségét.
A Mecsekben rengeteg túraútvonal található, így az erdőben akár túrázni is lesz lehetőségünk.

Étkezés: Háromszori, vegetáriánus étkezés, reggeli, kétfogásos ebéd, vacsora. Tudunk vállalni speciális étkezést is (laktóz-és gluténmentes vagy cukormentes stb.) Ezt előre szükséges egyeztetni! 5.000 Ft többletköltséggel jár.

Utazás: Teleautókat tudunk szervezni.

Ár: A 4 napos program, szállással és étkezéssel, összesen 55.000 Ft.

Jelentkezés: A táborba maximum 16 fő tud jelentkezni, mert a családias hangulatot, a személyes tanácsadást és az egyéni fejlődést fontosnak tartom. Ezért kérlek, ha szeretnél részt venni az elvonuláson, jelentkezz privátban minél előbb. A jelentkezésedet 20.000 forint foglaló befizetésével tudom elfogadni. (Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni.)

A táborba kezdők és haladók is jelentkezhetnek, a meditációk és a gyakorlatok mindenkinek hoznak hatalmas tapasztalásokat, élményeket! :-)

Gyere és töltsd velünk ezt a pár napot, kapcsolódj ki, fejlődj és ismerkedj meg nagyszerű emberekkel!

Várlak szeretettel!
Zsömbör-Gere Gréta
Tel.: +36/70 311 6057
Web: http://www.geregreta.hu/taborok/
Email: gere.greta@gmail.com

Előadó: Zsömbör-Gere Gréta

Helyszín:
Sikonda

Kezdődik:
2018. okt. 20. szombat 10:00

Vége:
2018. okt. 23. kedd 14:00

Helyszín:

Sikonda
Elérhetőség
Előadó: 
Gere Gréti
Telefon: 
+36703116057
Beküldte: | 2018. aug. 23. csütörtök - 09:55

Hozzászólások

0 hozzászólás