Önismereti táborok | Önmegvalósítás.hu

Önismereti táborok

Időről időre érdemes kimozdulni otthonról, mert amikor a megszokott környezetünkből kilépve visszatekintünk Önmagunkra, problémáinkra és lehetőségeinkre, akkor olyat is észreveszünk, amit addig nem.
Erre a legjobb alkalmat egy pár napos elvonulás jelentheti, mint például egy Önismereti tábor, ahol az önismeretet, személyiségfejlesztést és a tudatos problémamegoldást gyakorolva, jelentős lelki és spirituális fejlődést érhetünk el!
Az új környezet, új emberek és a több napos gyakorlás jóval több változást adhat, mint ha csak pár órás előadásokra vagy hétvégi tanfolyamokra járkálnál.

Az Önismereti táborban lehetőséged nyílik elsajátítani az önismereti munka legfontosabb alapgyakorlatait, mint a helyes önértékelést, önelfogadást és szeretet adást, valamint az őszinteség növelését. Mivel ezek számunkra nem csak jól hangzó szavak, hanem hatékony meditációs technikák, ezért aki még nem tud meditálni, az a meditációt is könnyedén megtanulhatja a pár nap alatt!

Az önismereti úton járóknak segítséget nyújtunk a felvetett életproblémák mélyebb megértésében, majd célzott gyakorlatokkal elindulhatnak a saját megoldásuk felé. Ehhez személyes tanácsadást, konzultációt kapnak minden esetben, mert így lehet a leghatékonyabban fejlődni, változni.

Amikor elfáradtunk az önismereti munkában, akkor energetikai gyakorlatokkal töltjük fel magunkat és spirituális meditációkkal érünk el olyan lelki mélységeket és spirituális élményeket, amelyekre otthon a városi zizegésben esélyed sem lenne.
Transztánccal, transzlégzéssel, természet meditációkkal tesszük még tartalmasabbá a programot. Az önismereti és spirituális programok szüneteiben pedig teszünk egy-egy sétát a környéken, töltődünk, napozunk, jókat beszélgetünk.

Az önismereti táborban a belső munka, tudatosodás és problémamegoldás mellett helye lesz egy kis nyári örömködésnek is: fürdőzés a Balatonban, kirándulás szent helyekre, hangulatos esti beszélgetések egy pohár bor és tudatos emberek társaságában.

Ha szeretnél tanulni, fejlődni, vagy egy kis töltődésre van szükséged, akkor gyere el valamelyik Önismereti táborunkba!
Az önismereti gyakorlással sok problémádtól szabadulhatsz meg, kérdéseidre végre megkapod a válaszokat és mindezt egy varázslatos helyen, lelki emberek társaságában. - Kell ettől jobb?

 

Néhány visszajelzés a korábbi táborokból:

Sok felismerés született meg bennem, sokat változtam a tábor alatt. Egy élmény volt!

Mindenből tudtam tanulni, nagyon közérthetőek a magyarázatok, jól használható a tudás a mindennapokban. Jól hozzáilleszthető más módszerekhez. Sokkal jobban megismertem önmagam, a reakcióimat. Tudatosabb lettem a tanultak által. Jó, hogy megkaptuk a hanganyagot és többször meg lehet hallgatni otthon.

A hely gyönyörű, imádtam a zölden ölelő természetben kirándulni veletek! A sok önismereti gyakorlás mellett kellett nekem az a kis pihenés, lazítás is, hogy feltöltődve térjek vissza a hétköznapokba.

Egy ideje már meditálok, ennek ellenére rengeteg új információt, tudást kaptam és a már ismert technikákban is mindig van valami plusz, amitől még hatékonyabbak számomra.
Bizonyára a csoport ereje miatt is a meditációk nagyon hatékonyak és ott helyben nagyon fontos dolgok "tisztultak".

A program nagyon tetszett, a témakörök előadása érthető, a meditációk bevezetése, vezetése és az azt követő megbeszélése nagyban hozzájárult a spirituális fejlődésemhez. Sikerült elfogadóbbnak, nyugodtabbnak lenni.
Köszönet érte!

Nagyon jól éreztem magam, többet kaptam mint vártam. A program felépítése rendben volt, úgy érzetem megvolt az áramlás. Azt éreztem mindenkire megfelelő figyelmet fordítasz.
A gasztronómia fantasztikus volt :-) 

Ez a tábor életed meghatározó élménye lehet.
Ne hagyd ki!  Jelentkezz most >>

Időpont: Táboraink 4-5 naposak, minden évszakban tartunk egyet.
Szállás: 2-3 ágyas, zuhanyzós, kényelmes szobákban.
Étkezés: Reggeli, két fogásos ebéd, vacsora.
Utazás: A teleautó szervezésében segítek.
Ára: A 4 napos táborok ára 39.000 Ft, az 5 napos táboroké 49.000 Ft. Az ár tartalmazza a program, szállás és étkezés költségeit.


Több mint tíz éves tapasztalattal szervezek és vezetek Önismereti táborokat az ország gyönyörű vidékeire, ahol jól felszerelt, igényes szálláshelyen tartjuk meg évente többször is az önismereti és spirituális táborokat, elvonulásokat.

Jelentkezés

Ha érdekel egy ilyen program, akkor itt add le a jelentkezésedet és én emailben foglak értesíteni a következő táborok időpontjairól!

Várlak szeretettel!
Huszti Sándor

Elérhetőség
Beküldte: | 2015. márc. 24. kedd - 09:45

Hozzászólások

5 hozzászólás
Szentbékkálla
2010. március 29. hétfő, 11:08 | golas

Sziasztok!
Azokat a tapasztalatokat szeretném megosztani Veletek, melyek a tábor hatására gazdagítják, "nehezítik":) az életem. Erősen elhatároztam az őszinteség gyakorlását elsősorban magammal szemben (teljességre törekedve) és persze kifelé is (fokozatosan). Felszabadító érzés. Új erőre kapva kutatom valódi énemet és megdöbbentő találkozásokat élek át, magammal ismerkedem. Szeretettel és elfogadással ölelem át ezt az új Ritát, aki máris türelemre, kitartásra tanít és bátorságot ad. Egy héttel ezelőtt (nem terveztem) hatalmas áttörésként megmondtam a főnökömnek, hogy nem dolgozom, nem gondolkodom, nem ötletelek helyette tovább. Boldog vagyok, megtettem az első lépést! Érdekes módon nem dőlt össze a világ!:) Azóta más területeken is belülről jövő biztonsággal tudom eldönteni, hogy mi az én teendőm, és mi az, amit nyugodtan megcsinálhat más. (Köszi Sanyi :))) Tudom, ez csak a kezdet és nagyon sokat kell magamon dolgozni, a "hogyan tovább?" nem egyszerű, ezeket a napokat élem éppen. Figyelek belülre és és biztonsággal hagyatkozom a válaszokra. Hálával és szeretettel gondolok Rátok! Évi, Zoli, Eszter és Mindenki, köszönöm!

Sanyi. Mit mondhatnék Neked ami nincs benne egy ölelésben?
Minden nap hallak a Sirály csomagok által, velem vagy.
Köszönöm.

Szeretettel: HRita

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nézzétek meg a korábbi táborok képgalériáját!
2010. április 13. kedd, 11:25 | Huszti Sándor -...

Nézzétek meg a korábbi táborok képgalériáját!

Fodi képe
Párkapcsolati tréning Balatonszéplakon
2010. június 02. szerda, 21:35 | Fodi

Kedves Barátaim, Honlapjárók!

Hétfőn ért véget az a tréning/tábor a Balatonnál, melyen több - a spiritualitás iránt érdeklődő társammal együtt részt vettem. Megdöbbentő, felemelő, szívszorongató, mindent átható, csodálatos felismerésekkel gazdagodtam. Igen, gazdagodtam! Azon túl, hogy Sanyi előadása és tanításának azonnali, gyakorlati megvalósítása és megtapasztaltatása tökéletesen működött, megismertem több csodálatra és szeretetre méltó embert is, akikkel együtt lenni megtiszteltetés volt.
Csak magunk voltunk, gyönyörű és nyugodt környezetben, együtt tanultunk, főztünk, sírtunk és nevettünk! Tiszteltük a másikban az embert.
Az utolsó napon pedig számomra a csoda jött el. A szívnyitást követően összeölelkeztünk, egymásnak adtuk- és kaptuk a szeretetet, majd kisugároztuk az egész világegyetembe. Életemben most először éreztem át a mindent magába foglaló egységet, azt, hogy a másikban magamat szeretem és ez olyan megrendítő és felemelő érzéssel töltött el, hogy azóta más szemmel nézek embertársaimra is.
Köszönöm ezt a kegyelmet és tapasztalást az univerzumnak, köszönöm Sanyinak a végtelen türelmet, erőt és szeretetet!
Szívből ajánlom Nektek - akik még nem próbáltátok -, hogy vegyetek részt egy ilyen táborban! Csak hasznotokra válhat, mint ahogyan nekem is :)

Szeretettel: Fodor Kati

Zsömbör-Gere Gréta képe
A táborról :-)
2010. június 03. csütörtök, 8:25 | Zsömbör-Gere Gréta

Egy hosszú hétvégét töltöttünk együtt Siófokon a fejlődésünk érdekében…
Összegezve: fantasztikus volt a tábor, szívből merem ajánlani mindenkinek!
Nagyon jók voltak a meditációk, sokat haladtam, fejlődtem, igazi mélységekig eljutottam.
Köszönöm Neked Sanyi és Táborlakók Nektek mindazt, amit kaptam Tőletek!
Ami külön fantasztikus volt a táborban, hogy a személyes fejlődéseink mellett rengeteget nevettünk, finomakat ettünk, nagyon jól éreztük magunkat, és teljesen feltöltődve érkeztünk haza!

Kívánom mindenkinek, hogy megtapasztalhassa ezt az élményt, ilyen kiváló Tanítóval és Társasággal!

Gréti

SZABÓ GABRIELLA képe
Köszönöm!
2010. július 15. csütörtök, 16:06 | SZABÓ GABRIELLA

Köszönöm, köszönöm, köszönöm, Sanyiiiiii.
Ja , még egy köszönöm :)!
Már rég vágytam, valami lélekemelőre. 2010-évi nyári tábort ez volt számomra, lélekemelő.
Mit éltem meg?
Szeretet, önelfogadás, vagy önelfogadás szeretettel, kreativitás növelése, elfogadás, elengedés, boldogság.
Mikor elbúcsúztam a táborlakoktól nem maradt bennem hiány, mert mind azt magammal hoztam, amit ott kaptam.
Sok dolgot helyreraktam, elengedtem.
Vissza találtam újra önmagamhoz.
Segített a sok meditáció, a szívtánc, a Stupa, a transzlégzések olyan élményeket adtak, amit megtartok hosszú ideig.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm........................köszönöm, Mindenkinek :)