Önhipnózis I. | Önmegvalósítás.hu

Önhipnózis I.

2014. nov. 23. 09:00
2014. nov. 23. 18:00
Kezdődik: 2014. nov. 23. vasárnap 09:00
, tanfolyam, Inkret Bogi

Szeretnél elbúcsúzni a stressztől, rossz szokásaidtól és elérni vágyaidat? Szeretnél boldogabb és kiegyensúlyozottab lenni? A hipnózis segít neked ebben és sok másban.

Hipnózis segít elérni céljaidat, amikor semmi más nem segít!

A hipnózis egy teljesen természetes tudatállapot, nem más, mint összpontosított tudatosság. Például, biztos néztél már TV-t úgy, hogy annyira belemerültél a műsorba, hogy nem hallottad, hogy valaki beszél hozzád. Ez az állapot a hipnózis. Általában tested teljesen ellazul, ralaxált, míg elméd éber marad. Ebben a helyzetben elméd teljes mértékben arra a dolgokra tud koncentrálni, amiket meg szeretnél oldani. A hipnotizőr segíteni fog neked, hogy elérd ezt a stádiumot.

7th Path™ egyszerű
7th Path™ elsajátítása a legkönnyebben önhipnózis technika elsajátítása. Egy pár óra alatt bárki megtanulhatja, aki szeretné.

Itt egy rövid lista, azokról a dolgokról, amiben a hipnózis segíthet neked:
• Leküzdeni rossz szokásokat, mint dohányzás, köröm rágás, mértéktelen nassolás, a halogatás szokása, túl sok alvás, stb.
• Új szokások kialakítása, mint a rendszeres testmozgás, önmotiváció, türelem fejlesztése és így tovább.
• Önfejlesztés, mint a közérzet javítása, önbizalom, prezentációs készség növelése, stressz csökkentése, félelem leküzdése, hatékonyabb tanulás, jobb szülővé válás, kapcsolatok jobbá tétele, életcélod megtalálása és sok más.

Hogyan működik a 7th Path™?
Van egy régi mondás, miszerint “először ki kell üríteni a poharat, mielőtt bármit is bele tudnál tenni”. Az egyik probléma más önhipnózis és egyéb módszerekkel az, hogy a szuggesztió, amit magadnak adsz, ellenkezik az évekkel ezelőtt kialakult programmal, hiedelemmel. Így akármennyire is akarsz hinni és változni, a régi program kiüti az újat. Ha először eltávolítjuk a régi programot, elménk könnyen elfogadj az új szuggesztió. Ezt a folyamatot “pohárürítésnek” nevezzük.
Ahogy elkezded a régi programot eltávolítani, rögtön elkezded jobban érezni magad anélkül, hogy extra hipnotikus szuggesztiót adnál magadnak. Sok 7th Path™ gyakorló automatikusan elkezdi elérni céljait, anélkül, hogy azon elkezdett volna dolgozni. Amint ürül a pohár, a program gyakorlója akármilyen pozitív változást elérhet, amit csak akar.

Csak Te és az Elméd
Sok probléma, amit eddig csak egy terapeuta segítségével volt megoldható, most Te és az elméd megoldhatod.
A 7th Path™ önhipnózissal nem kell problémáidat vagy a múltadat bárkinek is elmondanod. A munka teljesen magadban végződik. Ha úgy döntesz, hogy mégis szeretnél valakivel beszélni a problémáidról, én segíthetek neked, hogy gyorsabban túljuss rajtuk.

A 7th Path™ Önhipnózis a következő modulokból áll:

Alap és Haladó modulok
Az Alap (Önhipnózis I. és II.) és a Haladó (Önhipnózis III. és IV.) modulokon ismerkedünk meg azzal, hogy mi is az a hipnózis és az önhipnózis, hogyan működik az elménk, hogyan működik a 7th Path™ önhipnózis technika és hogyan segít ez nekünk abban, hogy pozitív változást hozzunk az életünkbe. Emellett már az első nap megtanuljuk azt is, hogy hogyan tudunk önmagunktól lemenni hipnózisba ami után magát a 7th Path™ technikát tanuljuk és gyakoroljuk lépésről lépésre.

Végső modulok
A Végső (Önhipnózis V. és VI.) modulokon a korábban megtanult technikát méllyítjük el és bővítjük ki, ezáltal emelve fejődésünket egy magasabb szintre. A Végső modul elsajátításával úgy érezzük majd, hogy céljainkat olyan sebességgel kezdjük elérni, mintha 20 éves autónkból átülnénk egy vadonatúj sportkocsiba!

Mikor megváltoztatod az elméd, megváltoztatod az életed! Tanuld meg hogyan MOST!

Részvételi díj: 25.000Ft. Korai kedvezmény Október 15ig 20.000Ft/alkalom.
Jelentkezési határidő November 13.

A tanfolyamra kényelmes ruhába gyere, hozz magaddal jegyzetfüzetet, tollat és vizespalackot.

Ha további kérdésed van, vagy szeretnél regisztrálni a tanfolyamra, kérlek keress fel:

bogi.inkret@gmail.com
+36 20 3206 754
www.boldogsagmuveszete.com

Előadó: Inkret Bogi


Kezdődik:
2014. nov. 23. vasárnap 09:00

Vége:
2014. nov. 23. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Előadó: 
Inkret Bogi
Telefon: 
+36203206754
Beküldte: | 2014. okt. 08. szerda - 14:33

Hozzászólások

0 hozzászólás