Inkret Bogi | Önmegvalósítás.hu

Inkret Bogi

Gyerekkorom óta foglalkoztattak az emberek és azok különbözősége. Meg akartam érteni, hogy miért boldog és sikeres az egyik, míg a másik nem. Válaszokat kerestem. Könyveket bújtam, tanfolyamra jártam, majd dolgozni kezdtem. Először Humán Erőforrás oldalról közelítettem meg a dolgokat és vállalati oldalon próbáltam meg az embereknek segíteni, hogy felfedezzék és fejlesszék tehetségüket. Azonban valami hiányzott. Sokan, hiába kaptak segítséget a munkahelyen, még mindig nem voltak boldogok. A probléma mélyebben gyökeredzett.

Mikor rátaláltam a 7th Path™ Önhipnózisra és a 5 PATH® Hipnózisra, mint alany kezdtem el eszeket gyakorolni. Fél éven belül tudtam, hogy megtaláltam a tökéletes ezközt arra, hogy segítsek az embereknek. Az elmúlt pár évben sokakat láttam terheiket levetni és kiegyensúlyozottan tovább menni az Élet nevű úton a hipnózis segítségével.

Képesítéseim – Haladó 5 PATH® Hipnotizőr és 7th Path™ Önhipnózis Oktató – amit a Banyan Hipnosis Center-ben szereztem (USA), az Amerikai National Guild of Hipnotist (NGH) – a világ legrégebben fennálló és elismert hipnózis szövetsége – által elfogadott és oklevelezett.

Az elmúlt 4 évben bejártam Ázsiát és Dél-Amerikát. Különböző emberekkel, kultúrákkal és tradíciókkal ismerkedtem meg. Tanultam a Buddhizmusról, a Hinduizmusról, eltöltöttem egy kis időt egy Krishna Hívő ECO Yoga Parkban, megismerkedtem különböző energiagyógyító technikákkal, mint a Reiki vagy a Prána Gyógyítás, tanultam egy Inka paptól, míg Peruban éltem, részt vettem egy 10 napos Vipassana elvonuláson majd hazajöttem, hogy a nagyvilágban szerzett tapasztalataimat integrálva itthon segítsek az embereknek megtalálni a boldogság felé vezető utat.

Hívj fel egy ingyenes telefon konzultációra!
Szánj rá egy másodpercet és képzeld el…. képzeld el, hogy elérted álmaidat, céljaidat. Lásd magad előtt, miben különbözik az életed, miben hangzanak máshogy a dolgok, mennyivel érzed jobban magad. Rajtad áll, hogy telefonálsz e. Én itt vagyok, hogy segítsek és boldogan válaszolok kérdéseidre, így pontosan tudod, mire számíts, mikor bejössz az irodába. Boldogan beszélek meg veled csomagokat és költségeket is. Ha tudod, hogy van valami amit, szeretnél megváltoztatni az életedben, hívj ma! Amint úgy döntesz, hogy felveszed a telefont, már úton leszel, hogy pozitív változást hozz életedbe!

A Boldogság Művészete programjai elérhetők Budapesten és Hatvanban.

bogi.inkret@gmail.com
+36 20 3206 754

Telefon: 
+36203206754
Beküldte: | 2013. febr. 12. kedd - 18:57

Hozzászólások

0 hozzászólás