Nyári Teljesség Tábor | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Nyári Teljesség Tábor

2018. júl. 04. 10:00
2018. júl. 08. 13:00
Kezdődik: 2018. júl. 04. szerda 10:00
Vöröstó, tábor, Gere Gréta

2018. július 4-8. között egy „Nyári önismereti és meditációs tábort” tartok Vöröstón, a mesés Vázsonyi-medencében, a Balatonhoz közel.

Az 5 napos tábor nem csak a fejlődésről és a változásról szól, hanem az önfeledt örömről, az Élet, a Létezés igazi megtapasztalásáról, a pihenésről és a feltöltődésről, azaz a TUDATOSSÁGRÓL.

A cél, hogy az öt nap alatt nagy fejlődésen, nagy változáson menjünk keresztül. Szeretném, hogy ez az öt nap minél hatékonyabb legyen, és segítse mindenkinek a fejlődését, az életében lévő elakadáson való túllépést.

A meditációk és a gyakorlatok mellett több kirándulást és egyéb pihentető programot tervezek, melyek segítik a testi-lelki feltöltődést. A szállás hatalmas kerttel rendelkezik, ahol esténként hangulatos beszélgetésekkel, jó társasággal és finom borral, tábortűz mellett lazítunk. :-) A balatoni fürdőzés mellett több kirándulást is tervezek: az Ingókövekhez, a Hegyestűhöz, Salföldre vagy Tihanyba.

Reggelente pránajáma légzéssel és/vagy jógával indítjuk a napot. Utána meditációk, önismereti előadások, spirituális gyakorlatokat, tapasztalások lesznek. Pihenésképpen séta, kirándulás, fürdőzés a Balatonban, napozás. Dinamikus meditációkkal, transzlégzéssel, tánccal, lélektánccal töltjük fel testünket, lelkünket. :-) Esténként pedig kötetlen szabad foglalkozás, spirituális társasjáték, beszélgetés egy pohár finom bor mellett, tábortűz (kinek mi, igénye szerint). :-)

A tábor alapja az önismeret, önelfogadás, szeretet, megbocsátás, elfogadás, elengedés, tudatosság. A tábor hozzásegít ahhoz, hogy a részvevők képesek legyenek megoldani életproblémáikat, megtalálni a belső békét, a boldogságot és felfedezni önmagunkat.

Ehhez minél több gyakorlatot tervezek:
- előadások, beszélgetések
- energetikai gyakorlatok
- önismereti és problémamegoldó meditációk (elengedés, elfogadás, megbocsátás, szívnyitás, párkapcsolat kötődések, belső férfi, belső nő, gyermekkori minták feldolgozása, szeretet, önszeretet, félelmek oldása, munka, hivatás megtalálása, elakadások, blokkok oldása stb.)
- spirituális meditációk (önvaló kutatás, egó, személyiség, lélek, Forrással való kapcsolat stb.)
- csakratisztító meditáció
- tantrikus gyakorlatok
- lélekgyógyászat, lélek-szer-elés, egyéni terápiák, reinkarnációs utazás igény szerint
- kundalini meditáció, kundalini ébresztés
- karmatisztítás
- hangtál meditáció
- pránajáma légzés
- szabadtánc, hastánc, lélektánc
- transzlégzés
- transztánc
- újjászületés terápia (magzati és születés élmény, születési traumák feldolgozása)
- családállítás
- fürdőzés a Balatonban
- kirándulás (és gyakorlatok kint a természetben)
- tábortűz, esti sütögetés, beszélgetés
- este tarot és spirituális társasjáték, beszélgetés, spiri filmnézés (igény esetén)
- este közös éneklés, dobolás, zenélés (igény esetén)
- este tánc, buli (igény esetén) :-)
- és sok-sok nevetés! :-)

Ez a sok program az öt napba nem feltétlenül fér bele (ez függ természetesen a résztvevőktől is), de spontán és intuitív módon, valamint igény szerint, minél többet szeretnék betenni.

Időpont: 2018. július 4-8. (szerda délelőttől, vasárnap kora délutánig, 5 nap)
Helyszín: Vöröstó (Vázsonyi-medence), egy mesés kis falu, ahol élvezni lehet a csendet, nyugalmat, békét, a természet gyönyörűségét.
Szállás: Hangulatos házban, 2-3-4 ágyas, zuhanyzós szobákban, hatalmas közös helyiséggel. Nagy kerttel rendelkezik a ház, ahol esténként beszélgetünk, tábortüzet rakhatunk. :-)
http://www.krafftyoga.hu/eloljaroban/

Étkezés: Vegetáriánus étkezés, reggeli, kétfogásos ebéd, vacsora. Tudunk vállalni speciális étkezést is (laktóz-és gluténmentes vagy cukormentes stb.) Ezt előre szükséges egyeztetni! És 5.000 Ft többletköltséggel jár.
Utazás: Teleautókat tudunk szervezni.
Ár: Az 5 napos program, szállással és étkezéssel, összesen 65.000 Ft.

Jelentkezés: A táborba maximum 14-16 fő tud jelentkezni, mert a családias hangulatot, a személyes tanácsadást és az egyéni fejlődést fontosnak tartom. Ezért kérlek, ha szeretnél részt venni az elvonuláson, jelentkezz privátban minél előbb. A jelentkezés 20.000 ft foglaló befizetésével biztosított. A részleteket email-en vagy telefonon egyeztetjük. (Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni.)

A táborba kezdők és haladók is jelentkezhetnek, a meditációk és a gyakorlatok mindenkinek hoznak hatalmas tapasztalásokat, élményeket! :-)

Gyere és töltsd velünk ezt a pár napot, kapcsolódj ki, fejlődj és ismerkedj meg nagyszerű emberekkel!
Várlak szeretettel!
Zsömbör-Gere Gréta
70/311-60-57
Web: www.geregreta.hu
Facebook: https://www.facebook.com/Hazaerkezes/
E-mail: gere.greta@gmail.com

Előadó: Gere Gréta

Helyszín:
Vöröstó
Vöröstó

Kezdődik:
2018. júl. 04. szerda 10:00

Vége:
2018. júl. 08. vasárnap 13:00

Helyszín:

Vöröstó Vöröstó
Elérhetőség
Előadó: 
Gere Gréti
Telefon: 
+36703116057
Beküldte: | 2018. máj.. 04. péntek - 09:18

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre