Minden Jel Érvényes - Absztrakt Akryl Festő Kurzus | Önmegvalósítás.hu

Minden Jel Érvényes - Absztrakt Akryl Festő Kurzus

2012. máj.. 12. 10:42
2012. máj.. 13. 18:00
Kezdődik: 2012. máj.. 12. szombat 10:42
, tábor, Nikl Mária Tisztánlátó Kaliforniai Oklevéllel

Minden Jel Érvényes - Absztrakt Akryl Festő Kurzus
http://www.leleklato.hu/?q=tanfolyamok%2Faktualis%2Fminden-jel-ervenyes-0

Abstract Painting Class in Acrylics - All Marks Are Valid
http://www.meditative-budapest.com/

A kurzusnak nem előfeltétele a Festészetben való jártasság, rajztudás, gyertek bátran!!

A Kurzus
A látásmód fejlesztésén alapuló tananyag stimuláló, Szellemiség Fejlesztő hatással van - mind tapasztalt festők, mind abszolút kezdők számára. Úgy is mondhatnám, hogy ez egy Jobbagyféltekés Absztrakt Festőkurzus, amit egy Kaliforniából jött tisztánlátó festő tanít. http://fox8maria.shutterfly.com/

Mi a Festés ?
A festés nemcsak dekoráció vagy illusztráció, mégcsak nem is pusztán az érzelmeid kifejezése.

Ez egy felfedezési módszer — amivel fel tudod magad, és a világgal való kapcsololatodat térképezni, és azt tudatosítani és megerősíteni. Egy Misztikus Út, amely elvezet ahhoz a Forráshoz, ahová vágyakozol. Lehet, hogy te ennek más nevet adtál, a Fény, az Igazság, a Teremtő, az Isten v. Istennő, -- vagy egyszerűen egy gyönyörű fényes táj, amit álmaidban látsz néha.

Hogyan tudsz ide eljutni ?
Csak úgy, ha megtanulsz felelősnek lenni a Sorsodért — másszóval Okozatból Okká Leszel. Pontosan erre tanít meg Téged az absztrakt festés.

Miért Absztrakt ?
A realisztikus rajzolásnál, mégha jobbagyféltekés is, a már meglevő képet, egy aktot, egy tárgyat-- próbálják a rajzolók Lemásolni. Tehát a mű nagy része már predesztinált, Kívülről érkező információ. Absztrakt abrázolás esetében az alkotó sajátmaga Teremti meg a képet, a saját Belső inspirációja, ihletése alapján. Szó szerint ő a Teremtő a kép keretein belül, ő állítja fel a szabályokat, hoz létre világokat, tereket, vagy rombolja ezeket le, áthágva még a saját határait is. Erről nekem mindíg a Szabadság szó jut eszembe...

Változások
A változásoknak való ellenállás Emberi tendencia, és a feladatsorozatok, és az ezekből eredő SZEMÉLYES ÉLMÉNYEK hozzásegítenek ennek az ellenállásnak a legyőzésében, hogy megtalálhasd azt az egyedülálló, jobb agyféltekés látásmódot, ami csakis rád jellemző. Ezt képes leszel manifesztálni is egy valóságos, következetes formában, lefektetve a személyes vizuális kifejezéstáradnak az alapjait.

A kurzus során fény derül még az alábbi kérdésekre is:

Hogyan tudsz birtokolni egy látványt, egy képet?
Kitől vársz engedélyt a kifejezésre?
Hogyan tudsz egy valódi, realisztikus látványt Absztrahálni?

Módszerek
Tisztánlátó tapasztalati módszerekkel fedezzük fel a Kompoziciót es elemeit, és minden mást, amit az akadémikus művészi világ kalapáccsal próbálna a fejed analitikus részébe beleverni. Ilyenek például a színkeverés, a festék és jelentés rétegezése, textúra alkotása, kollázs, Croppingolas, a 3 dimenziós téralkotás, és kísérletek a festék nem tradicionális felvivési módszereivel. Mindezekhez a Magyarországon még forradalminak számító, sokoldalú, gyorsan száradó Akryl festéket használjuk majd fel.

Ez a kurzus a jobb agyfélteke kifejezőerejének stimulálásával és Hitelesítésével --a nem-realisztikus, Szabad, Absztrakt Képvilágot Bátorítja.

Gyakorlatok
A gyakorlatok az előregyártott, standardizált válaszok, megoldások helyett eredeti, személyes tapasztalatokhoz juttat minden résztvevőt. A bátorító, őszinte csoport beszelegetések szerves részei a kurzusnak.

Téged is szívesen látunk!

Beiratkozni és érdeklődni lehet a
a fox8maria@yahoo.com címen,
vagy a 20.978.2515 ös mobilon.

Előadó: Nikl Mária Tisztánlátó Kaliforniai Oklevéllel


Kezdődik:
2012. máj.. 12. szombat 10:42

Vége:
2012. máj.. 13. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36704698527
Beküldte: | 2012. ápr. 14. szombat - 17:46

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre