Kész vagy a változásra? | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Kész vagy a változásra?

2009. jún. 19. 19:00
2009. jún. 19. 20:30
Kezdődik: 2009. jún. 19. péntek 19:00
, előadás, Gábor Kati

"Arany fényenergiával való spirális energetikai tisztítás, feltöltés"
"Mit adhat Neked az EMF(ElectroMagnetic Field = electro mágneses mező) energetikai kezelés?"
spirális energetikai tisztítás, feltöltés : 1. -arany csontváz-rendszer;2. -arany agy;3. -belső elválasztású mirigyek;4. -a lábfej körüli energia;5. -életerő (vitális) központ;6. -kreatív (szexuális) központ;7. -napfonat központ;8. -szív központ és magas szív központ;9. -torok központ;10. -harmadik szem;11. -korona központ;12. -belégzés- benntartás- kilégzés.-A spirális energetikai feltöltés fontos gyakorlata az EMF kiegyenlitő technika rendszerének. Ezzel készítjük elő az energia-testet arra a nagyobb töltés befogadására, amelyre jelenleg lehetőségünk van.
"Mit adhat Neked az EMF energetikai kezelés?"-Az EMF energetikai kezelés Kryon tanításai révén lett ismertté a világon (már több , mint 70 országban dolgoznak EMF kezelők).
-Napjaink új energiájáról van szó, mely a teremtő forrásból jön.
-Lézer pontosságú, tisztaságú energia. Szóródás nélkül érkezik a pacienshez ugyanabban a minőségben, ahogy a teremtő forrásból elindult.
-Az EMF kezelések a minket körül ölelő mágneses mezőhöz és az egyéni rezgés mintáinkhoz szólnak. Ezekben a maximális feltöltést ,kiegyenlítést és maximális rezgés szintet hozzák létre.
- Ennek egyenes következménye, hogy biológiai testünk erre válaszolva, hozzá rezeg a már megerősített mágneses mezőnkhöz és egyéni rezgés mintáinkhoz.
- Harmónia alakul ki!
-Ebben a harmóniában megteremtődött a lehetőségünk arra, hogy a legteljesebb életünket élhessük minden szempontból!

EZ NAPJAINK LEGNAGYOBB AJÁNDÉKA!Az EMF működéséről 3 részes előadás-sorozat indul 05.08-án 19.00-tól: részletek: http://angyalsziv.hu/eloadas/Kesz-vagy-a-valtozasra--Teremtsd-hat-meg-ma...
Egy e-mail, az egyik kedves páciensemtől: &8222;Szia Kati! Köszi, hogy gondoltál rám. Minden rendben velem, egyfolytában hálát érzek mindenért. Neked is a csodálatos lehetőségért és az EMF megismeréséért. Úgy látszik, nálam ez a mesterpont aktiválódott a legjobban. Dolgoznak rajtam egyfolytában az Égiek. Készítenek valamire, nagyon várom, de most a fizikai síkon is sok az elfoglaltságom. Most ez kell nekem, mert azt üzenték, jó lenne két lábbal a földön állni, hát ez segít benne. Ismerősöm keresett meg, aki rákos beteg, hogy segítsek neki természetgyógyászt találni, és én rádöbbentem, hogy én nem bízok a régi gyógyítókban, csak aki részt vett az EMF -en. Nagy változások előtt-alatt állok, de mégis jól érzem magam, mindig megtalálom az egyensúlyt és tényleg szinte állandóan hála van bennem. Kicsit értetlen vagyok az emberek előtt, akiknek az EMF-ről beszélek és nem rohannak hozzád, sajnos.Még most sem értik meg, mekkora lehetőség ez nekünk. És veled minden ok?Nagyon jó szószólója vagy ennek a programnak, nem csoda, hogy Téged választottak erre a feladtra. És aki ilyen hittel és örömmel hirdeti, az el is éri a sikert. Hálásak lehetünk Neked innen és a fátyol túl oldaláról is. Csak így tovább, nagy szükség van rád!!! Szeretettel puszillak Katikám!

Előadó: Gábor Kati


Kezdődik:
2009. jún. 19. péntek 19:00

Vége:
2009. jún. 19. péntek 20:30
Elérhetőség
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2009. máj.. 29. péntek - 13:41

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre