Haladó önismereti és meditációs tábor | Önmegvalósítás.hu

Haladó önismereti és meditációs tábor

2015. okt. 22. 10:00
2015. okt. 25. 16:00
Kezdődik: 2015. okt. 22. csütörtök 10:00
Vértesboglár, tábor, Gere Gréti

Kedves „Úton járó”!

2015. október 22-25. között egy HALADÓ önismereti, meditációs tábort tartok Vértesbogláron.

A 4 napos tábor nem csak a fejlődésről és a változásról szól, hanem az önfeledt örömről, az Élet, a Létezés igazi megtapasztalásáról, a pihenésről és a feltöltődésről, azaz a TUDATOSSÁGRÓL.

A tábor alapja az önismeret, önelfogadás, szeretet, megbocsátás, elfogadás, elengedés, tudatosság. A tábor hozzásegít ahhoz, hogy a részvevők képesek legyenek megoldani életproblémáikat, megtalálni a belső békét, a boldogságot és felfedezni önmagunkat.

Ehhez minél több gyakorlatot tervezek:
- előadások, beszélgetések
- energetikai gyakorlatok
- önismereti és problémamegoldó meditációk (elengedés, elfogadás, megbocsátás, szívnyitás, párkapcsolat kötődések, belső férfi, belső nő, gyermekkori minták feldolgozása, szeretet, önszeretet, félelmek oldása, munka, hivatás megtalálása, elakadások, blokkok oldása stb.)
- spirituális meditációk (önvaló kutatás, egó, személyiség, lélek, Forrással való kapcsolat stb.)
- csakratisztító meditáció
- tantrikus gyakorlatok
- lélekgyógyászat, lélek-szer-elés, egyéni terápiák, reinkarnációs utazás igény szerint
- kundalini meditáció, kundalini ébresztés
- karmatisztítás
- hangtál meditáció
- pránajáma légzés
- szabadtánc, hastánc, lélektánc
- transzlégzés
- transztánc
- újjászületés terápia (magzati és születés élmény, születési traumák feldolgozása)
- kirándulás (és gyakorlatok kint a természetben)
- este tarot és spirituális társasjáték, beszélgetés, spiri filmnézés (igény esetén)
- este közös éneklés, dobolás, zenélés (igény esetén)
- este tánc, buli (igény esetén) 
- és sok-sok nevetés! 

Ez a sok program a 4 napba nem feltétlenül fér bele (ez függ természetesen a résztvevőktől is), de spontán és intuitív módon, valamint igény szerint, minél többet szeretnék betenni.

Időpont: 2015. október 22-25. (csütörtök délelőttől, vasárnap délutánig, 4 nap)
Helyszín: Vértesboglár, Kun Pista Vendégház

http://www.vertesszallas.hu/galeria/

https://maps.google.com/maps/ms?ie=utf8&hl=hu&msa=2&dg=feature

Szállás: Hangulatos házban, 3-5 ágyas, zuhanyzós szobákban, közös helyiséggel.
Étkezés: Vega reggeli, ebéd, vacsora.
Utazás: Teleautókat tudunk szervezni, de Budapestről busszal és vonattal is könnyen és gyorsan megközelíthető a helyszín.)
Ár: A 4 napos program, szállás és étkezés, összesen 39.000 Ft.
Jelentkezés: A táborba maximum 10-12 fő tud jelentkezni, mert a családias hangulatot, a személyes tanácsadást és az egyéni fejlődést fontosnak tartom. Ezért kérlek, ha szeretnél részt venni az elvonuláson, jelentkezz privátban minél előbb. A jelentkezés 15.000 ft előleg befizetésével biztosított. A részleteket email-en vagy telefonon egyeztetjük. (Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni.)

Kérlek, a táborba akkor jelentkezz, ha foglalkozol önismerettel vagy rendszeresen meditálsz.

Gyere és töltsd velünk ezt a pár napot, kapcsolódj ki, fejlődj és ismerkedj meg nagyszerű emberekkel!

Várlak szeretettel!
Gere Gréta
70/311-60-57
www.geregreta.hu

Egy kis ízelítő a tábor résztvevőitől:

„Elvárásoktól mentsen indultam a táborba. Gyakorlott táborozóként és régi önismereti úton járóként azt gondoltam, hogy túl nagy felismeréseket már nem kapok, de tévedtem. Sok új, keményen ütő, váratlan, meglepő felismerést kaptam, amit nagyon köszönök! Külön köszönet a táborvezetőnek a tiszta csatornázásért, a nyílt szívű, önzetlen, egó nélküli segítésért, az égieknek az örök szeretetteljes egységélmény elősegítéséért, a táborlakóknak a megnyílásért és tükrökért, testvéreimnek a feltétel nélküli elfogadásért és erőért, amit kértem és megkaptam és jóMAGamnak, hogy a nagy hadakozás ellenére mégiscsak elmentem a táborba és félelmeimet legyőzve megtettem a következő lépést önMAGamhoz vezető úton! Tábor után hazaérve máris érzékelem a külvilágban is a hatást. Csodás volt, van és lesz, ami lesz!!! Eltűnt az idő, a határ a múlt, jelen és jövő között. Áldás!”
Timi

„Köszönöm szépen! :-) Rengeteg mindent lehet tanulni tőled, a teljes szívedből jön, amit mondasz. Felnézek rád. Mindig önmagad vagy, nagyszerű ember vagy! Maradj mindig ilyen őszinte és tiszta szívű! ”
Angi

„Kedves Gréti!

Nagyon örülök, hogy rád találtam, hogy megismerhettelek. Igazán értékes, különleges ember vagy. Sokat kaptam tőled. Szerintem nagyszerűen vezetted a tábort.

A 6 nap alatt végig olyan „időtlenség” érzésem volt, szinte lebegtem a „semmiben”, nyugalom, béke, szeretet vett körül. Nagyon tetszett, hogy nem rohantunk a programokkal, volt idő megélni az érzéseket, sőt még papírra is tudtam vetni a benyomásaimat. A tábor befejeztével, most így utólag olvasgatva őket, újabb és újabb felismerésekre teszek szert.

A tábor résztvevői között szinte azonnal kialakult az összhang, mindenki kedves, segítő, elfogadó volt. Egyáltalán nem okozott gondot, hogy őszintén megnyíljak a többiek előtt, olyan dolgokat mondtam el magamról, amelyeket talán még a közeli ismerőseim sem tudnak. A mély beszélgetések során szobatársaimtól, a többiektől és természetesen Tőled is nagyon jó tanácsokat kaptam a problémáim megoldásával kapcsolatban. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a táborodban való részvételt. Egy életre szóló élményben lesz része. Mint ahogyan nekem is. 
Még biztosan találkozunk. ”

Sok szeretettel
Juli Szekszárdról

„Kedves Gréti!

Elég nehéz szavakba önteni a táborban megélt utazásokat, de valahogy megpróbálom átadni. Úgy indultam ebbe a táborba, hogy a kisebbségi érzésemet és az önbizalomhiányomat magam mögött hagyjam. Más, mély sérüléseket okozó problémákról valójában nem is tudtam. Pedig mint kiderült, van, csak már jó sok éve, jó mélyre eldugtam.

A táborba haladva borzalmas gyomoridegem volt. Egy hang nem jött ki a torkomon. Teljesen be voltam feszülve és szorongva. Az járt a fejemben, hogy vajon az emberek el fognak-e úgy, ahogy vagyok és szeretni fognak-e. Az első napon egy hang alig jött ki a torkomon és kb. a 2. szavamnál már sírtam.

A táborban megtanultam, hogyan szeressem magam, hogyan bízzak magamban, és fogadjam el a világot teljes földi tökéletességében. Minden egyes meditáció egy élő és érző testrészt rakott hozzám. A tábor végén a hernyóból pillangó lett. De úgyis fogalmazhatnék, hogy az élettelen, motorokkal működő testem megtöltődött lélekkel, érzésekkel és önmagammal 

Gréti mindvégig feltétlen szeretettel foglalkozott velünk. Egyénileg állt hozzánk, és folyamatosan segített a szavaival, támogatásával és a tudásával. Csodálatos ember. :-)

A csapat varázslatos volt. Új barátságok is születtek. Hatalmasakat sírtunk, nevettünk, beszélgettünk, elfogadtunk és szerettünk.

Most éppen ülök az ágyamon, és azon kapom magam, hogy csend van. Ez jó. Eszembe jut, hogy nincs szükségem a gondolataimra, jó nekem a csend önmagában, hogy örülhessek a pillanat magasztosságának.

Talán hallottunk sok teóriát, hogy mi a múlt és a jövő. Ezek nem léteznek, ám annál nagyobb hatást tudnak gyakorolni ránk. A múltat elengedni, az egyik legfontosabb tényező életünkben… Tegyük hát le a múltat, hiszen átéltük már általa, amit át kellett élnünk. Változtatni nem áll módunkban rajta, minden negatív érzelem pedig teherként rakódik ránk, mely akadályozhatja sorsunk további kedvező alakulását.

A legszerencsésebb, amit tehetünk a múltbéli negatív élményeinkkel szemben, hogy elfogadjuk olyannak, amilyen. Úgy voltak jók, ahogy voltak. Mert általuk válhattunk olyanná, amilyenek jelen pillanatban vagyunk.

Legfontosabb tehát, hogy mi van MOST!

Élvezem minden pillanatát minden napnak, amelyen felébredhetek, és energiát kapok arra, hogy elvégezzem azt, amit el "kell" végeznem úgy, hogy közben élvezem, amit cselekszem. Ez a boldogság a mostban.

Köszönök mindent Gréti és köszönöm Nektek is Barátaim! :-)

Barbi

„Szívesen írnánk a meditációkról, gyakorlatokról, a játékokról és kirándulásokról, nagy felismerésekről, melyek mind-mind nagy léptekben vittek előrébb az utunkon. Írnánk a „nyílt szívű” hangulatról, a fantasztikus csapatról, de ezekről minden bizonnyal írnak mások (is).
Mi leginkább azt szeretnénk megosztani Veletek, hogy nincsenek véletlenek, és bizony vannak csodák! Az úton járókat az Égiek segítik. Kísérik minden léptünket, csak engedjétek megtörténni a bizalom erejével.
Gréti táborában megtaláltuk, amit és akit egész életünkben kerestünk. Önmagunkat, s ezáltal egymást. Azóta gyakran nézünk az égre és kérdezzük: „Ilyen létezik? Ez velem is megtörténhet?” Igen, megtaláltuk egymásban lélektársainkat, a tábor segített felismerni, és az ott megélteket kiteljesíteni.”

Judit és Attila

Előadó: Gere Gréti

Helyszín:
Vértesboglár, Kun Pista Vendégház
Vértesboglár, Petőfi S. u. 8.
Térkép

Kezdődik:
2015. okt. 22. csütörtök 10:00

Vége:
2015. okt. 25. vasárnap 16:00

Helyszín:

Vértesboglár, Kun Pista Vendégház
Petőfi S. u. 8.
Vértesboglár
Elérhetőség
Előadó: 
Gere Gréti
Telefon: 
+36703116057
Beküldte: | 2015. szep. 09. szerda - 16:29

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre