Felemelkedés Koncert | Önmegvalósítás.hu

Felemelkedés Koncert

Egy felhívást szeretnék intézni minden kedves embertársamhoz, és minden jószándékú csoporthoz, akiknek célja az, hogy jobb életet, emberhez méltó körülményeket, és az ember legmagasabb és legigazabb céljainak megvalósulását segítsék elő.

Nincs nagyobb kincsünk, mint a bennünk élő kreativitás, nincs semmi, ami közelebb állna hozzánk, mint a saját alkotóerőnk, és alkotó képzeletünk. Ez az erő az, ami által életenergiánk megvalósul, utat tör magának, és létrehozza mindazt, amiért szép és jó élni, amiért érdemes tenni és küzdeni, amiért érdemes kiállni minden próbatételt, nehézséget. Ez teszi az életet emberhez méltóvá.

Jól tudjuk, hogy a bennünk lévő életerőt sokféle irányból próbálják visszafojtani, akadályozni, alkotásunkat ellehetetleníteni. De azt is jól tudjuk, hogy erre a legjobb válasz az, ha még igazabban, még rendíthetetlenebbül kiállunk a bennünk élő szellemiség és kreativitás mellett. A legjobb, amit tehetünk, ha szabadjára engedjük alkotó energiánkat és hagyjuk, hogy a felszabaduló életerőnk mindent, beleérve magunkat is felemeljen, átlelkesítsen, és még tökéletesebbé formáljon.

Ennek a jegyében hív fel most a HangDala Kórus arra, hogy 2009. Pünkösdjének estéjén együttes erővel hozzuk létre a Felemelkedés Koncertjét!

Képzeld el, hogy milyen lenne, ha az együtténeklés hatalmas erejét nem csak 10-15 ember éli át, hanem 50, 100, 500, vagy akár 1000, vagy még több! Vajon mi történik akkor, ha egy koncerten egyszer csak minden jelenlévő megtanulja az épp énekelt dalt, és végül mindenkinek a torkából feltör az ének? Vajon mi lesz akkor, ha az együtténeklésből fakadó szellemi energiák kiszabadulnak, és erejükkel elkezdik átformálni a világot, az életet, a utat törve magának az Életnek?

Ha ez az erő elér egy kritikus tömeget, az megváltoztathatja az egész világot! Egyénileg, de akár nemzeti, vagy emberiség szinten is elindulhat egy megállíthatatlan folyamat, ami egy új, kiteljesedettebb élethez vezet. A több száz, vagy akár több ezer ember torkából feltörő, zúgó, hömpölygő dal lesz a folyam, ami utat tör az Életnek, Szeretetnek, Szenvedélynek, Hitnek, mindennek, ami emberré tesz minket! Ennek a megvalósítására hív most Téged a HangDala Kórus! Énekelj velünk tiszta szívvel Pünkösd estéjén a budai Várban, az Oroszlános Udvarban! Kérlek, ne tartson vissza az a tudat, miszerint Te nem tudsz énekelni, nincs szép hangod, és különben sem tudod a dalokat, amiket hallani fogsz. Hagyd, hogy a csoda megtörténjen! A HangDala Kórus, a többi énekes és dobos csoport, a közösen felzúgó dal, a kivetítés mind abban fog segíteni, hogy a belső kételyt legyőzze a benned élő Életenergia feltörő áradata. Ha ez megvalósul, akkor ez a koncert tényleg a Felemelkedés Koncertje lesz!

Egy olyan láncreakciót indítunk el így az Univerzumban, aminek kihatásai minden égtáj felé kiterjednek, és ez az áradat megállíthatatlan lesz. Hozzunk létre egy „Életenergia Cunamit"! Ez a világ a miénk, sorsa a mi kezünkbe van téve. Tegyünk meg mindent, hogy ez egy boldogabb, emberhez méltóbb világ legyen! Egyenként kevesek vagyunk ehhez, de ha összeadjuk erőnket, legyőzhetetlenek vagyunk!

 >> Olvasd tovább!


Beküldte: | 2009. máj.. 20. szerda - 22:27

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre