Az Egység Áldása - DEEKSHA | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Az Egység Áldása - DEEKSHA

love.jpg

A külső világ visszatükröződése a belső világunknak. Ha meg akarjuk változtatni a világot, magunkkal kell kezdeni.

Az Egység Áldása (Deeksha) kapu a magasabb tudatossághoz és a szív kivirágzásához.
Az indiai Egység Egyetemének alapítói, Sri Bhagavan és Sri Amma hisznek abban, hogy az emberiség szenvedésére a megoldás csak az lehet, ha minden egyén tudatállapota egy felébredett, egység állapot lesz, az ok nélküli szeretet és határtalan öröm állapota.
Az Egység Áldása, más néven Egység Deeksha a közvetlen átadása, közvetítése az isteni intelligenciának, a mindent létrehozó szent erőnek, ami segítségével a szív kivirágzik és elindít az agyban egy neurobiológiai változást.
Ez a folyamat álalakulást eredményez a felfogásban és érzékelésben, miáltal megszűnik annak az illúziónak az érzete, hogy az „én” egy elkülönült létező. Ez nem egy újabb koncepció, hanem az egység tapasztalása mindennel, az isteni jelenléttel.

Ezt az állapotot segít megteremteni az Egység Áldása, amikor az isteni szeretet-intelligencia belép az ember életébe, hogy megszüntesse az elválasztottság illúzióját. Mnden egyes nap közvetítik ezt az isteni erőt a világ különböző pontjain és milliók tapasztalhatják meg ennek segítségével az egység és az áldás állapotát.
Az egység állapot, a felébredés, nem érhető el erőfeszítés által, ezt meg kell hogy kapjuk.

Az Egység Áldása (Deeksha) megszabadítja az érzékeket az elme állandó zavaróan befolyásoló hatásától, miáltal a dolgokat tisztán, valóságosan, torzítás mentesen érzékeljük és spontán ok nélkül szeretetet, örömet, békét és belső csöndet érzékelünk. Megszünteti a negatív viselkedésmintákat, felold traumákat, melyek energetikai és sejt szinten eltárolódtak, valamint elősegíti a mély érzelmi és fizikai gyógyulást. Végül pedig a folyamat elvisz minket a magasabb-felébredett tudatállapot folyamatos tapasztalásának állapotába, ahol minden személyes szenvedés megszűnik.

Az Egység Áldása (Deeksha) az áldás közvetítőn keresztül kerül átadásra úgy, hogy a kezeit az áldást kapó fejére helyezi. A tapasztalat sokféle lehet az áldás befogadása alatt, különböző testi érzetek jelenhetnek meg, érzelmek felerősödhetnek, ezek lehetnek intenzív vagy enyhe tapasztalások is és az is lehet, hogy akkor az adott pillanatban semmit nem érez az egyén. Bármit is tapasztal a személy amikor részesül az Egység Áldása (Deeksha) közvetítésében, biztos lehet benne, hogy a felébredés folyamata elindult. Ez a folyamat mindenkinél tökéletesen személyre szabott, ami bizonyos idő elteltével vagy akár hirtelen a teljes Felébredés és Egység állapotába vezet.
Az Egység Áldása (Deeksha) teljesen szabad a dogmáktól és nem tartozik egyetlen valláshoz sem, filozófiai vagy hitrendszerhez. Segít mindenkinek felfedezni és teljesen tapasztalni a valóságot, az egyénileg egyedi kapcsolatán keresztül az isteni jelenléttel.
Miért az Egység Áldása?
Megnyitja a tudatosság kapuit:
• Felébreszti az intelligenciát
o Javítja az emlékező képességet
o Növeli a tanulási képességet
o Könnyedén képes az un. alfa nyugalmi tudatállapotba helyezni
o Harmonizálja és javítja az agyféltekék működésének összehangolódását
• Szeretetet hoz a kapcsolatokba
o Meggyógyítja a lelki sérüléseket
o Növeli a figyelem-befogadás képességét
o Segít megtapasztalni a másik embert
o Felébreszti az együttérzést
o Gyengédséggel tölt el
• Feltölt életerővel, vitalitással
o Az elme gyógyításával gyógyítja a testet
o Javítja az anyagcserét
o Megnyugtatja, ellazítja a testet
o Segít abban, hogy szeretettel és megbecsüléssel viszonyuljunk a testhez
• Fontos energiákat ébreszt fel
o Boldog-jólét érzéssel rendelkező tudatosságot teremt
o Eltávolítja a siker útjában álló blokkokat
o Lehetővé teszi a bőség mentális keretének, mintájának megjelenését

A 7 fő csakra mentén zajló munka során hosszú évek makacs problémái teljesen feloldódnak, megszűnnek, átalakulnak. Hatalmas minőségi ugrást érhetsz el az életedben, ha végigtisztítod csakrarendszered az Egység Áldásával.
Ezeken a programokon gyönyörű, szeretetteljes és energiadús közegben, társaink folyamatai által is megtámogatva, vezetett meditációk, csoportos és páros gyakorlatok, különböző légzéstechnikák és indiai módszerek, és a deeksha áldásának segítségével sok-sok hatékony oldáson keresztül dolgozunk csakráinkon.

Elérhetőség
Telefon: 
+36202940387
Beküldte: | 2009. szep. 06. vasárnap - 17:30

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre