Családállítás Dunaújvárosban | Önmegvalósítás.hu

Családállítás Dunaújvárosban

2017. júl. 02. 09:00
2017. júl. 02. 15:00
Kezdődik: 2017. júl. 02. vasárnap 09:00
Dunaújváros, workshop, Gere Gréta

A családállításról
Hellinger az 1980-as évek második felében kezdte el a családállítás módszerének kidolgozását. A pszichoanalízis, a hipnózis, a tranzakció analízis és a családterápia módszereit ötvözve, saját tapasztalataival kiegészítve egy új módszert alkotott meg, mellyel rövid időn belül nagyon látványos sikereket ért el. Világszerte futótűzként terjedt el a szisztemikus-fenomenologikus rendszerterápia, azaz a Hellinger-féle családállítás módszere.

Felismerte, hogy szoros sorsközösséget alkotunk családunkkal 6-7 generációra visszamenőleg. Ebben a "nagy családban" törvények működnek, amelyeket egy úgynevezett "nagy családi lélek" felügyel. Ha egy családi rendszerben nincs "Rend" az arra késztethet családtagokat, hogy átvállalják azok sorsát, akiket valamilyen oknál fogva a családi lélekből vagy tudatból kizártak. Hellinger módszerével ezek a sorsösszefonódások felderíthetők és oldhatók, valamint segítségével felismerhetjük a valóságot, és a múlt tiszteletteljes elfogadásával nyitottá válhatunk a jövő felé, és egy új, örömtelibb életszakaszt kezdhetünk.

Családállítás, szervezetállítás, rendszerállítás
A Hellinger által megfogalmazott törvényszerűségek nemcsak a családokra, hanem más életfontosságú csoportokra, szervezetekre és rendszerekre is érvényesek. A munkahelyi és egyéb szervezetekben, rendszerekben végzett ilyen munka a szervezetállítás nevet kapta. A rendszerállítás pedig olyan csoportokban és helyzetekben, ahol emberek egy csoportot alkotnak (pl. egy baleset részesei.)

Kinek, milyen esetekben érdemes részt venni állításon?
-hasonló kimenetelű párkapcsolatok esetén,
-párkapcsolati konfliktusok esetén,
-valamilyen kellemetlen helyzet többszöri ismétlődése esetén,
-súlyos vagy krónikus betegség esetén,
-ismétlődő önsorsrontás, bűntudat esetén,
-családi vagy emberi konfliktusok esetén,
-valamely személy elengedésének nehézsége esetén,
-életviteli nehézségek,
-gyermekkori sebek, traumák esetén,
-függőségek,
-pénzügyi nehézségek,
-nehéz élethelyzetek, döntések esetén,
-munkahelyi problémák,
-önértékelési problémák, alacsony önbizalom, depresszió esetén.

Részvétel
Kétféle minőségben lehet részt venni a családállításban: állítóként és segítő szereplőként. A szereplők az állító családjának tagjait személyesítik meg, és nincs más feladatuk, mind elmondani, mit éreznek. Néha rendkívül erősen élik át az adott családtag érzéseit. Ez a fajta részvétel is nagyon sokat ad a részvevőknek, egyedülálló lehetőség annak megtapasztalására, hogyan érzi magát a bőrében és hogyan éli meg sorsát egy másik ember. A módszerben még az a nagyszerű, hogy a csoportrezonancia alapján, aki segítőként vesz részt egy állításon, az is a megélt tapasztalata által gyógyul, illetve felismerései lesznek saját életét illetően.

Árak:
állítónak: 10.000,-
segítőnek: 4.000,-

Kérlek, ha szeretnél jönni, MINDENKÉPPEN ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES PRIVÁTBAN, és kérlek azt is írd meg, hogy állítónak vagy segítőnek szeretnél jönni.

Várlak szeretettel,
Gere Gréta
Email: gere.greta@gmail.com
Tel.: +36 /70 311 6057
Részeletek: http://www.geregreta.hu/csaladallitas/

Előadó: Gere Gréta

Helyszín:
Dunaújváros
Dunaújváros, 2400, Kohász u. 8. fszt.
Térkép

Kezdődik:
2017. júl. 02. vasárnap 09:00

Vége:
2017. júl. 02. vasárnap 15:00

Helyszín:

Dunaújváros
Kohász u. 8. fszt.
Dunaújváros 2400
Elérhetőség
Előadó: 
Gere Gréti
Telefon: 
+36703116057
Beküldte: | 2017. jún. 20. kedd - 09:38

Hozzászólások

0 hozzászólás